Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Eckhart Tolle: “Gândind, nu rezolvi problemele – gândind, le complici.”

AwakenedDoingFeatureEckhart Tolle este unul dintre cei mai populari filozofi ai vremurilor noastre, care pune în cuvinte simple, experiențe spirituale ce păreau inaccesibile pentru marea majoritate a oamenilor.

Cuvinte simple, dar foarte înțelepte:

1. Gândind, nu rezolvi problemele – gândind, le complici. Soluția întotdeauna apare atunci când intri în starea de Liniște și Prezență totală, chiar pentru câteva clipe.

Puțin mai târziu, când gândul se întoarce la tine, brusc apar idei care anterior nu le aveai. Încetează să mai gândești mult asupra unei probleme și vei rămâne uimit cum lumea din jurul tău se schimbă.

2. Tot ceea ce crezi că lumea nu vrea să îți ofere, de fapt, tu nu vrei să oferi lumii. Încearcă timp de câteva săptămâni să oferi celorlalți ceea ce crezi că nu ai tu.

Laudă oamenii, fă-le complimente, oferă-le grijă și căldură, iar apoi vei observa cum asta îți va schimba viața. Vei înțelege că deja ai ceea la ce visezi, altfel cum ai fi putut să oferi toate astea?

3. Bogăția apare doar la cei care o posedă deja, pentru că asta este o stare interioară.

4. Vrei să înțelegi ce este al tău – lasă totul să plece, iar ceea ce este al tău va rămâne cu tine. Când renunți să ai așteptări că un om, o situație sau un obiect îți va aduce plăcere, îți este mai ușor să trăiești momentul acum pentru că deja nu mai aștepți ce va fi în viitor.

5. Ai văzut vreodată un stejar într-o stare de stres sau un delfin într-o dispoziție sumbră, o broască cu o stima de sine scăzută, o pisică care nu se poate relaxa sau o pasăre împovărată cu ofensă? Învăță de la ei capacitatea de a accepta prezentul.

https://psihologiadeazi.ro

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Iubirea de sine

Iubirea de sine poate face adevarate miracole in viata noastra. Desigur, nu vorbesc aici de vanitate, aroganta sau infatuare. Aceste lucruri nu au nimic de

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121