Eclipsa de lună de sânge Taur 2022

Eclipsa de lună de sânge Taur 2022,
5
(2)

Eclipsa de lună de sânge Taur 2022

Astrologie intuitivă: Eclipsa de lună de sânge Taur 2022

Eclipsa de Lună de sânge din 8 noiembrie este un eveniment magic. Căzând în zodia Taurului, această Eclipsă de Lună de Sânge aduce valuri de energie transformatoare care ne pot muta către stări superioare de conștiință și niveluri mai înalte ale călătoriei sufletului nostru.

Mai devreme, în mai 2022 , am avut o altă eclipsă de lună de sânge în semnul Scorpionului. Îți amintești de evenimente sau transformări semnificative care au avut loc în acel moment din viața ta?

Eclipsa de Lună de sânge din noiembrie va lucra în sinergie cu acea eclipsă de mai, așa că s-ar putea să observați foarte bine teme și modele similare, sau mai multe din poveste ar putea fi dezvăluite. Nu înseamnă că aceleași evenimente se vor repeta neapărat, dar este posibil să observați că lucrați la un set similar de lecții.

Este posibil ca aceste lecții să fie strâns legate de calea sufletească și de destinul karmic. Într-un fel, te poți gândi la Eclipsele ca la accelerații care ne împing mai departe în călătoria noastră sufletească. Din acest motiv, eclipsele tind să declanșeze evenimente destinate sau transformatoare.

Astrologie intuitivă: Eclipsa de lună de sânge Taur 2022

Transformarea poate fi întotdeauna o provocare și necesită adesea munca dureroasă de decojire a straturilor din spate, îndepărtarea pielii și naștere în nou. Fiecare dintre acești pași poartă luptele și magia sa, dar sub o eclipsă de lună de sânge, nivelul de intensitate poate fi crescut.

O eclipsă de lună de sânge este cel mai puternic tip pe care îl putem experimenta, deoarece este o eclipsă totală. Primește numele de Lună de sânge, deoarece Luna Plină, altfel luminoasă, capătă o culoare roșie sângeroasă, deoarece este complet eclipsată de umbra Pământului. Această eclipsă a Lunii Pline provoacă întuneric, ceva care ne poate influența câmpul energetic, glanda pineală și poate servi, de asemenea, ca un activator al părții noastre de umbră, aducând la suprafață lucruri care trebuie curățate.

Aspectul ciudat al Lunii de sânge i-a dat cu siguranță o reputație sinistră și, deși există o mulțime de superstiții în jurul acestui eveniment cosmic, nu ar trebui să ne temem de el. Chiar dacă umbrele noastre se ridică, chiar dacă ne confruntăm cu intensitatea ei, este ca un ciclu natural al naturii și parte a ritmului Mamei Pământ. În multe feluri, vederea unei Luni de sânge poate fi o amintire frumoasă a frumuseții și misterului care este mereu în jurul nostru.

Sub toată intensitatea și energia transformatoare a unei Luni de sânge, ne putem simți zăpăciți, dezechilibrati sau puțin mai iritabili decât de obicei. Este important să practicați autoîngrijirea, exerciții de împământare și să vă odihniți din plin.

Eclipsele de lună de sânge pot avea, de asemenea, un efect de purjare, așa că este foarte important să rămânem hidratați pe măsură ce corpul, mintea și sufletul nostru se eliberează și eliminăm tot ceea ce nu mai servește.

Uranus, planeta trezirii și ruperii granițelor este foarte activă sub această eclipsă din noiembrie. Ne putem simți inspirați să tăiem lanțurile care ne-au ținut legați și să ne eliberăm de orice cutie în care ne-am pus.

Unde dorești după mai multă libertate? Ce lanțuri trebuie să tăiați? De ce ai nevoie să te eliberezi? S-ar putea foarte bine să găsiți că energia Eclipsei de Lună de sânge vă oferă o mână de sprijin.

Uranus poate aduce, de asemenea, trezire și surpriză, așa că există șansa ca această Eclipsă să aducă niște vești șocante sau să inspire o acțiune sau o decizie care să fie un șoc pentru cei din jur. Se deschid drumuri neașteptate, așa că, dacă se simte bine să devii din curs, această Eclipsă va oferi ocazia!

De asemenea, merită să ne amintim că Eclipsele ne pun întotdeauna acolo unde trebuie să fim pentru cea mai mare creștere, chiar dacă nu se simte imediat. Aduceți puțină încredere și credință în orice se manifestă, chiar dacă pare dificil.

Astrologie intuitivă: Eclipsa de lună de sânge Taur 2022

Venus, planeta iubirii, este, de asemenea, activă sub această eclipsă și, deși ne putem trezi concentrându-ne pe relațiile și viața romantică, Venus este, de asemenea, planeta care guvernează valorile noastre și sentimentele noastre de valoare de sine.

Ce prețuiești cu adevărat? Te simți suficient de demn pentru a avea ceea ce prețuiești? Această linie de întrebări s-ar putea deschide pentru tine sub această Eclipsă.

Fii real cu tine însuți. Nu-ți fie teamă să fii sincer și să ai o conversație reală despre ceea ce prețuiești cu adevărat și unde se află convingerile tale în jurul acestor valori.

Eclipsa de Lună de Sânge din noiembrie este, de asemenea, un moment minunat pentru a stabili intenții în jurul eliberării de convingeri auto-limitante care te țin mic. Îndepărtează orice credință care te face să simți că nu ești suficient de bun sau demn și oferă-le Lunii Pline pentru eliberare.

De asemenea, s-ar putea să descoperi că lucrurile pe care nu le mai prețuiești sau lucruri pe care te-ai prefăcut că le prețuiești s-ar putea îndepărta din viața ta. Dacă se întâmplă acest lucru, onorează orice durere, dar știi și că acest nou spațiu este o oportunitate de a-l umple cu lucruri care sunt mai aliniate cu locul în care vrei să fii.

Saturn, planeta Karma este, de asemenea, activă sub această energie eclipsă. Prezența lui Saturn poate crea cu siguranță o oarecare greutate și poate pune în lumină toate lucrurile cu care trebuie să ne confruntăm din trecutul nostru.

Astrologie intuitivă: Eclipsa de lună de sânge Taur 2022

Ne putem simți foarte copleșiți, iritabili sau frustrați, mai ales dacă ne ținem de evenimente sau povești din trecut.

Dacă vă simțiți consumat de oricare dintre acestea, luați în considerare să scrieți o scrisoare în care să scoateți din trecut tot ceea ce vă deranjează. Scrie totul, reflectă la orice înțelepciune care apare și apoi arde-o ca un semnal de eliberare. Apoi, când te simți pregătit, scrie o nouă poveste – creează o nouă scrisoare despre cum vrei să meargă următorul capitol.

Deși există multe manifestări și moduri în care această Eclipsă poate apărea, în esență, suntem chemați să renunțăm, astfel încât să putem transforma și crea spațiu pentru mai mult din ceea ce prețuim cu adevărat.

Nu vom avea o altă eclipsă de Lună de sânge până în 2025, așa că găsiți recunoștință pentru acest eveniment ceresc rar. Onorează-te pentru că treci prin lucrare și știi că când te vei găsi de cealaltă parte a energiei ei, te vei confrunta cu un nou capitol al evoluției sufletului tău.https://foreverconscious.com/

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 2

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: