Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Eclipsa Lunară Vesak – 26 Mai 2021

Eclipsa Lunară Vesak – 26 Mai 2021

Această săptămână, 24 mai – 31 mai 2021, va fi o perioadă de timp pentru o explorare profundă, extraordinară a secvenței energetice a Eclipsei de Lună, care are loc pe 26 mai – Super Lună Sângerie și care marchează Festivalul Buddhist Vesak, o sărbătoare anuală a înălțării lui Buddha către Iluminare!

Această Eclipsă de Lună Wesak rezonează cu plenitudinea potențialului Punctului Zero și, astfel, îi veți simți frecvența ca pe un intermediar spiritual pentru prezența ta în Galaxie, vei realiza cum poți formula o înțelegere a Iluminării printr-o nouă hologramă a ta care luminează o deschidere în propriul tău Plan Divin – suveranitatea ta spirituală pe planeta Pământ și o vei percepe ca pe o remarcabilă componentă co-creativă cu întreaga viață din Galaxie.

Mai mult, această Lună Plină-Super Lună se află în semnul zodiacal al Săgetătorului, care deschide un portal inter dimensional către Sursa tuturor manifestărilor.

Acest portal punct zero este Centrul Galactic al Inimii, care va facilita celulelor noastre să rezoneze cu inima sa – inima tuturor inimilor.

Conștientizează acest lucru, ca fiind o vizualizare a unui nou mod de a fi, o nouă hologramă și, așadar, nu rata această minunată oportunitate de a visa un nou tu în creație.

Inevitabil, acest lucru va activa ADN-ul tău format din 12 Spirale, aducând și mai multe dintre cele 44 de șiruri de ADN latent, în alinierea trezirii ființei tale.

Acest lucru va reflecta ascensiunea Buddhică și îți va accelera moleculele într-o octavă superioară a experienței.

Fii pregătit, pentru că trupul tău, starea ta de spirit și spiritul tău ar putea să pară dezorientate în timp ce apare această secvență.

Amintește-ți că întreaga ta stare temporară de disconfort va trece, pe măsură ce tranzitezi Eclipsa de Lună și, te rog, să recunoști că acesta este un proces cosmic care se întâmplă în interiorul tău și, prin urmare, onorează-l cu venerație și uimire, mai degrabă, decât să-l întâmpini cu frică și dispreț.

OM IUBIRE ……

Link original: AICI

Traducere: Dida Aurelia

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Antidot pentru ingrijorare,Puterea prezentei Eu Sunt,Oamenii deștepți nu se răzbună ,Puterea gândului,Puterea mentala,Mai puternica decat orice, puterea gandului, Daca simti aceste lucruri
Exerciții practice
Simona Igna

Folosirea mai eficienta a mintii

Conștientul emite raționamente și subconștientul produce; conștientul alege și subconstientul livrează marfa. Vă prezentăm câteva trucuri. Este de la sine înțeles că puteti adăuga cele

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121