Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Luna plina in Gemeni,Ritualul "Manifestări de Lună plină",Eliberarea și Transformarea Noastră Luna plină,LUNI PLINE ÎN TRADIȚIA ȘAMANICĂ,Eclipsa de luna plina in scorpion,Astrologie intuitivă-Luna sângerie,din Fecioară ,Cum ne Influențează Fizic și Mental Luna,ULTIMA LUNĂ PLINĂ A IERNII,Eclipsa totală de Lună Nouă,Luna Plină și eclipsă de Lună,Eclipsă Parțială de Lună Plină în Taur,Lună plină octombrie 2021,Astrologie intuitivă,Prima lună plină a anului, Jocul dualităților

Categorie:

Eclipsa totală de Lună Nouă

Eclipsa totală de Lună Nouă

Eclipsa totală de Lună Nouă în Săgetător, decembrie 2021

Să facem o călătorie pe linia memoriei, până în mai 2020 . Ce creștere ați obținut de atunci? Cum s-a schimbat viața ta?

Din mai 2020, ne-am făcut drum prin ciclul Eclipsei Săgetător-Gemeni, dar acest ciclu se apropie acum de sfârșit și se va încheia pe 3/4 decembrie, cu o eclipsă totală de Soare de Lună Nouă finală.

Atingerea punctului final într-un ciclu de eclipsă este un moment semnificativ. Reprezintă sosirea la o nouă destinație. Este un moment al vieții noastre în care un lucru sau o parte din noi renaște pe deplin și este complet integrat și gata să joace un rol activ în viața noastră.

S-au desfășurat atât de multe în lume din mai 2020. La nivel colectiv, a existat o experiență îndurerată care s-a desfășurat pe măsură ce am fost forțați cu toții să ne schimbăm modul de viață. Evenimentele au fost anulate, vacanțele au fost amânate, locurile de muncă au fost pierdute. Și poate abia acum începem să vedem cum această reacție în lanț a evenimentelor ne-a condus până unde ne aflăm astăzi.

Desigur, în timp ce această energie a fost experimentată la nivel colectiv, avem, de asemenea, propriile noastre povești personale și care duc la această eclipsă totală de soare, acum s-ar putea să începem să vedem un model în modul în care am fost ghidați și unde am fost întrebați. de către Univers pentru a crește nivelul în viața noastră.

Eclipsele reprezintă portaluri către noi stări de conștiință

Ele tind să aducă evenimente care ne schimbă și ne transformă viața, permițându-ne să pășim într-un nou capitol al evoluției sufletului nostru.

Această eclipsă totală de Lună Nouă cade în Săgetător și este ca ultimul pas în această călătorie pe care am călătorit-o. Deschide ușa finală pe această cale și poate aduce recompensele muncii noastre grele.

Indiferent ce a declanșat acest ciclu de eclipsă în noi, oricum ni s-a cerut să creștem și să ne schimbăm, acum vom începe să vedem sfârșitul călătoriei.O nouă claritate va apărea și, odată cu acea nouă claritate, va avea impresia că ne deschidem către un nou capitol.

O eclipsă totală de Lună Nouă este una dintre cele mai puternice eclipse pe care le putem experimenta. Chiar și doar imaginea de a vedea umbra pământului trecând peste Soare este o priveliște încântătoare, care ne amintește de frumusețea și vastitatea acestui Univers.

În cele mai vechi timpuri, eclipsele de soare erau privite ca o perioadă de mari schimbări. Întunericul care se abate în ziua de obicei strălucitoare a fost văzut ca un semn că orice datorii karmice datorate urmau să fie acum colectate.

Nu există nicio îndoială că Eclipsele de Lună Nouă sunt momente puternice de manifestare și pot activa orice am semănat.

Sub prezența lor, energia este atrasă către noi, permițând câmpului nostru energetic să devină un magnet pentru orice trebuie să ne iasă în cale.

În timp ce această Eclipsă de Soare aduce punctul culminant al tuturor energiilor noastre de când a început acest ciclu de Eclipsă, o putem folosi și pentru a stabili o intenție cu privire la ceea ce dorim să atragem. Îi putem folosi energia într-un mod deliberat pentru a atrage tot ceea ce dorim să experimentăm.

Privind mai adânc în cerul cosmic, atât Mercur, cât și Neptun sunt activi în momentul acestei Eclipse, sugerând că unele informații noi ne pot fi dezvăluite.Prezența lui Neptun sugerează că putem găsi vălul ridicat, permițându-ne să vedem un adevăr mai profund.

Oricum, ori de câte ori Neptun este implicat, este întotdeauna important să ne ascultăm și să avem încredere în instinctele noastre, indiferent de percepțiile noastre. Neptun este planeta spiritualității și intuiției și există un apel puternic pentru noi să apelăm și să ascultăm ceea ce spune vocea noastră interioară.

Neptun ne cere să renunțăm la cele cinci simțuri și, în schimb, să ne acordăm cu puterea și înțelepciunea celui de-al șaselea simț, pentru că acolo vom găsi propriul nostru adevăr cel mai înalt.

Chiron, asteroidul cunoscut sub numele de vindecatorul rănit este, de asemenea, activ sub această eclipsă și ne poate ajuta să vindecăm și să reparăm unele relații rupte prin conversații de vindecare.

Dacă există cineva cu care trebuie să purtați o conversație de vindecare, să știți că această eclipsă solară vă va trimite valuri de sprijin. Gândește-te la ceea ce vrei să spui, permite-i să vină dintr-un loc de iubire, adevăr și bunătate și apoi vezi cum te simți ghidat să împărtășești ceea ce simți.

De asemenea, rețineți că uneori trebuie doar să avem o conversație de vindecare cu noi înșine! Uneori, să vorbim sau să scriem ceea ce avem în mintea noastră poate fi extrem de terapeutic și ne poate ajuta să reflectăm dintr-un loc de deschidere.

Oricare ar fi conversațiile care sunt stârnite în timpul acestei eclipse, amintiți-vă să fiți blând, răbdător și iubitor cu voi înșivă.

De asemenea, merită menționat că pe o Eclipse este mai bine să nu forțați sau să împingeți lucrurile. 

Eclipsele sunt puternice și tind să ne îndrepte oriunde trebuie să mergem. 

Aveți încredere în acest proces. Ai încredere în instinctele tale și nu fi tentat să forțezi lucruri care nu sunt menite să fie.

Eclipsele solare pot aduce, de asemenea, noi oportunități și noi începuturi în viața ta, așa că rămâneți deschis la ceea ce vă iese în cale. S-ar putea să descoperi că ceea ce ai muncit din greu pentru a realiza ajunge în sfârșit înaintea ta.

Pe măsură ce eclipsele de soare aduc energie puternică, ne putem simți epuizați sau zăpăciți până la sosirea acesteia. Dacă acesta este cazul, nu subestima importanța de a rămâne hidratat și de a-ți face timp pentru practici simple de împământare.

În general, această eclipsă totală de Lună Nouă este un moment puternic al anului și este posibil să ne aducă la destinația pentru care am muncit din greu pentru a ajunge în ultimul an și jumătate.

Pe măsură ce ajungem la noua noastră destinație, este important să ne facem timp pentru a fi recunoscători pentru călătorie și pentru a onora lecțiile și creșterea pe care le-am obținut.https://foreverconscious.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121