Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

EFECTELE NOILOR ENERGII

ascension-1568162__340

Universul este în continuă mișcare și expansiune. În fiecare moment TERRA este radiată de diverse energii cosmice, unele mai intense decât altele.  Aceste unde energetice interacționează cu câmpul electromagnetic al Pământului și în funcție de intensitate îi pot modifica substanțial proprietățile, respectiv pot influența rezonanța electromagnetică globală. Deja pentru nimeni nu mai e un secret faptul că rezonanțele electromagnetice globale cunoscute ca Rezonanța Schumann, ce se propagă între suprafața Pământului și ionosferă, influențează direct comportamentul uman prin modificarea bioritmurilor cerebrale umane. Inevitabil, aceste modificări afectează procesele normale de generare a undelelor cerebrale umane. Orice influență directă asupra câmpului electromagnetic, poziționat între Pământ și ionosferă, ne influențează direct pe fiecare dintre noi. Aceste modificări pot fi generate de energiile universului sau de acțiunea umană, prin multitudinea instalațiilor tehnologice terestre ce emit radiaţii electromagnetice sau cele instalate pe orbite extraterestre, inclusiv de experimentele militare.

Aspectele legate de modificarea Rezonanței Schumann prin intermediul instalațiilor tereste o vom analiza în alt material, acum concentrându-ne pe DARURILE UNIVERSULUI, sosite pe Pământ cu ajutorul undelor energetice.Cu cât unda energetică este mai puternică, cu atât influența acesteia asupra câmpului electromagnetic al Pămantului este mai mare și, în mod firesc, modifică vibrațiile cerebrale umane, modifică comportamentul uman. Prin această procedură, fiecare dintre noi poate avea acces direct la Darurile Universului. Din păcate, nu toți locuitorii planetei noastre sunt pregătiți să facă față acestor modificări în activitatea cerebrală. Totul decurge foarte rapid. Avem la dispoziție mult mai puțin timp pentru a asimila mult prea multă informație. Este adevărat că în ultima perioadă au căpătat o popularitate enormă și o răspândire globală tehnicile energetice ce ne permit asimilarea rapidă a Noilor Energii. Printre cele mai eficiente tehnici amintim tehnicile cosmoenergetice, dezvoltate si popularizate de curentul energo-informațional rus.
Pentru a evita o stare de ”confuzie” generată de interacțiunea corpului nostru cu Noile Energii, vă voi prezenta simptomele generale, dar nu limitative, prin care trecem cu toții:
I. O presiune, aparent fără un motiv concret, constantă și intensă asupra stării fizice și emoționale. 
Noile Energii se manifestă pe corpul fizic prin amplificarea efectelor bolilor cronice, prin apariția unor forme mai grave ale bolilor banale, migrene inexplicabile medical, tulburări ale somnului, instabilitate emoțională care generează conflicte – aparent fără un motiv concret. Corpul fizic uman este destul de inert și are nevoie de timp pentru a se adapta schimbărilor rapide și, de regulă, procesând informațiile de adaptare scoate la suprafață procesele ce nu sunt compatibile cu noile energii. Apariția stărilor de furie anunță existența unor tipare energetice negative ce trebuie eliminate. Recomandăm să gestionați corect aceste stări și să notați ceea ce vă deranjează la alte persoane, deoarece anume aceste tipare energetice negative le aveți de eliminat din propria energetică. Interacțiunea cu Noile Energii ne ajută să eliminăm din energetica noastră ”greutățile” agățate de noi, care nu ne permit să ”zburăm” prin viață.
II. Visăm vise ”ciudate”.   
Visele pe care le visăm nu pot fi interpretate așa cum am fost noi obișnuiți. Apar situații în care în vis suntem ”școliți” și ”pregătiți” de ceea ce va urma. Aceste vise ne arată cum să ne comportăm în viața reală, în condiții concrete. Visele respective sunt o avanpremiară. Dacă nu puteți să luați o decizie într-o problemă sau într-o situație concretă, atunci răspunsul va veni în vis. De regulă, după ce primim răspunsul, ne trezim brusc, cu o imagine foarte CLARĂ în capul nostru, cu un răspuns concret la întrebările noastre vitale. În unele situații pot apărea vise repetitive, care încearcă să ne transmită o idee clară din mai multe perspective. Bucurați-vă de aceste indicii și notați-le imediat după ce v-ați trezit. Nu amânați până dimineață, deoarece șansele să rețineți tot visul vor scădea.
III. Soarta ne pune în situația de a rezolva mai multe probleme vitale în același timp.
Majoritatea dintre noi acuzăm Divinitatea atunci când suntem puși în situația de a rezolva mai multe probleme vitale în același timp. Divinitatea nu are nicio vină. Cu cât ne opunem mai mult să acceptăm schimbarea în noi, cu atât mai multe provocări vom avea în viață. Este adevărat că aceste stări sunt generate de Noile Energii, dar scopul lor nu este să ne transforme viața într-un coșmar, ci să ne determine să acceptăm schimbarea și să nu încercăm să-i schimbăm pe cei din jurul nostru.

                                             3 Pași pentru a asimila mai ușor Noile Energii

În momentul în care simțiți că nu mai puteți face față noului flux energetic, vă propun 3 pași simpli care vă vor ajuta în acest proces dificil.
1. Eliberați trecutul, eliberați-vă conștientul de tiparul de VICTIMĂ.
Încercați să deveniți un Observator imparțial al propriului comportament. Cu siguranță veți observa relațiile sociale în care, în mod inconștient, vă puneți o mască pentru a îmbrățișa rolul de Victimă. Eliberați-vă! Este momentul să aruncați măștile, să spuneți lucrurilor pe nume și să deveniți liberi, indiferent de consecințe. Voi ați generat rolul de Victimă și numai voi sunteți în stare să anulați acest rol.
2. Permiteți-vă să primiți cu drag Noile Energii.
Vreți sau nu vreți, modificările energetice deja se produc și nu depind de voința voastră. Doar voi puteți alege să faceți schimbarea rapid și fără ”durere” emoțională și fizică sau să vă opuneți în procesul de eliberare a ”deșeurilor” din energetica voastră. Nu este doar transformarea voastră energetică, ci și transformarea energetică a planetei întregi. Fiecare dintre noi primim noile pachete energetice și informaționale. Nu mai este timp pentru a lăsa pe altă dată. Dacă primiți informațiile, nu ezitați să le folosiți, nu vă mai rotiți în cerc. Universul ne ajută să întelegem care este menirea noastră în această viață.
3. Procedează într-un mod nou, în conformitate cu adevărul ascuns în tine.
Descoperind mesajul pentru tine a Noilor Energii, nu mai aștepta, acționează în conformitate cu adevărul ascuns în tine, fă ceea ce ai amânat atâta timp, doar pentru tine, pentru sufletul tău. Descoperă Divinitatea ta, pentru evoluția ta personală. Numai așa vei avea acces la toate informațiile utile ție, pentru rezolvarea tuturor problemelor vitale. Asimilarea noilor energii presupune și o epuizare energetică a corpului fizic. Pentru a face față cu brio acestor procese, pentru a deveni un lider de opinie în societatea în care activați, aveți accesul direct la tehnicile de energizare și asimilare a Noilor Energii prin intermediul științei numite generic ”COSMOENERGETICA”, știință care folosește cu succes fluxurile energo-informaționale generate de frecvențele cosmoenergetice pentru a ajuta umanitatea să facă saltul energetic către noua dimensiune energetică.Sursa:http://energiata.com

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121