Lumea se confruntă cu o conștiință cu dimensiunea a cincea. Oamenii se trezesc de la a 3-a dimensiune la a 5-a dimensiune și experimentează conștiința de unitate.„Eu” în dimensiunea a 5-a nu este un ego-ego, ci este „unitate”, se referă la orice – dragoste, armonie, liniște, fericire și bucurie în această dimensiune.

Totul devine mai rapid și mai puternic în această dimensiune. Gândurile, frecvența și vibrațiile sunt rapide. Apare atunci când cineva este aliniat spiritual cu universul. Este o înțelegere profundă a naturii existenței.

A 5-a dimensiune nu este un alt loc; este aici și acum. De asemenea, putem experimenta realitățile noastre a 3-a și a 4-a dimensiune, în timp ce experimentăm și a 5-a dimensiune.

Unii se confruntă cu acest lucru chiar acum, în timp ce alții își iau timp să se trezească. Vă puteți da seama când îl experimentați când aceste trăsături se dizolvă; Eul, mândria, furia și ura.

Cea de-a cincea dimensiune nu își are locul pentru ei.

Fiind în această stare, îți dai seama că tot ce ai știut în existența ta face parte dintr-o singură conștiință – unicitatea. Chakra inimii tale se activează și, pentru prima dată, experimentezi fericirea totală.Eliberarea iluziilor

Sunteți mai în ton cu intuiția voastră; pe măsură ce al treilea ochi se deschide. Cu noua ta perspectivă, îți dai seama că adăugarea de valoare pentru alții este mult mai importantă decât orice poți câștiga.

Înțelegeți că toți suntem parte a aceleiași creații, ceea ce vom co-crea împreună, se va materializa.

3D la 5D – Conștiința dimensională a cincea

În primul rând, trebuie să știți că nu este inferior să te afli în a treia dimensiune. Toată lumea are o călătorie spirituală diferită și fiecare dimensiune este aici pentru a ne învăța o lecție.

Totul este despre percepția gândirii care decide ce se întâmplă în realitate. În 5D, procesul de gândire și cunoștințele tale cresc un alt nivel.

A treia Chakra – Plexul solar

Lumea 3D este mai conectată la a treia chakră (plexul solar) , care se referă la puterea și identitatea personală.

Se concentrează pe dualitate. Ce este bine și ce este greșit, bine sau rău, normal sau anormal. Oamenii au o abordare logică a lucrurilor. Se concentrează asupra rezultatului și lucrează pentru a-și îmbunătăți viitorul.Eliberarea iluziilor

Sinele egoic joacă un rol vital în 3D. Mulți vor să își îndeplinească dorințele și vor face orice pentru asta. Unii joacă cartea victimei. Fără durere, ei nu ar ști ce este fericirea. Fără rău, nu va exista bine.

La fel, experimentăm multe emoții în lumea materialistă, care este o scară către 5D. Iubirea în 3D este o iubire egoistă și condiționată.

În timp ce în 5D, fiecare acțiune vine din dragoste, precum o frunză moartă poate să nu supraviețuiască vibrației ridicate a focului. Aceeași regulă se aplică în 5d; frica nu are nicio șansă în vibrațiile superioare.

Dacă cineva ar experimenta frica în timp ce se află în a 5-a dimensiune, nivelul vibrației ar scădea la nivelul următor (4d), este doar în a cincea dimensiune, putem menține acceptarea și iubirea necondiționată.niveluri de conștiință

Îndepărtarea iluziei de separare și acceptarea iubirii 5d

Este nevoie de răbdare și multă muncă interioară pentru a ajunge la acest punct. Înainte de a putea avansa la dimensiunile superioare , trebuie să înțelegeți dimensiunile inferioare.

Iată zece sfaturi care vă pot ajuta să vă măriți vibrațiile;

1. Filtrează-ți mintea subconștientă. Mintea ta subconștientă poartă o mulțime de gânduri și emoții din trecut, ceea ce afectează tiparul tău de gândire prezent.

2. Vindecă-te pe tine însuți și îi poți vindeca pe ceilalți. Odată ce accepți toată durerea, frica și durerile din trecut, lasă-le să plece. Puteți începe apoi o nouă călătorie spre creștere spirituală.

3. Iartă-i pe alții pentru faptele lor. Au făcut-o de la nivelul lor de conștiință. Nu ai trecut prin călătoria lor.

4. Nu luați nimic personal.

5. Fă ce spune inima ta. Fii pasionat și lucrează la visele tale.

6. Gândește-te la situații de câștig-câștig.

7. Concentrează-te asupra lucrurilor care adaugă valoare pentru tine și viața ta.

8. Meditează și încearcă să fii în momentul prezent.

9. Fii în natură. Simțiți pacea și seninătatea; te va pune la pământ.

10. Fii pozitiv. Faceți-vă prieteni cu oameni care vă stimulează pozitivitatea.https://www.spiritualunite.com/