Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Emotiile nerezolvate captive…

1452491_564528630281886_868312671_nFoarte multi oameni au descoperit ca daca se elibereaza de emotiile nerezolvate captive, viata lor devine mai sanatoasa si mai fericita.O singura emotie nerezolvata captiva este suficient pentru a da nastere unor probleme fizice si emotionale mai mari sau mai mici.

Ce este o emotie nerezolvata captiva?

De-a lungul vietii, omul experimenteaza in permanenta emotii de un fel sau altul. Uneori, viata se poate dovedi extrem de dificila, iar emotiile devin de nesuportat. Nu exista om care sa nu experimenteze cand si cand emotii negative extreme. Marea majoritate prefera sa le dea uitarii, intrucat nu reprezinta amintiri placute, dar din pacate influenta acestor experiente continua adeseori sa se faca simtita sub forma emotiilor nerezolvate captive.

De multe ori, din motive pe care nu le intelegem inca pe deplin, noi nu ne procesam in totalitate emotiile. In astfel de cazuri, noi nu ne limitam sa experimentam emotia respectiva, iar apoi sa ne vedem de viata. Intr-un fel sau altul, energia emotiei nerezolvate devine „captiva” in corpul nostru.

De aceea, chiar daca momentul de durere sau de manie a trecut, este posibil ca energia otravita a emotiei negative sa ramana captiva in corpul nostru, continuind sa produca efecte fizice si emotionale semnificative. Emotiile nerezolvate captive reprezinta energii bine definite, cu o forma  concreta. Desi nu sunt vizibile cu ochiul liber, ele sunt cat se poate de reale.

Eliberarea de emotiile nerezolvate captive te poate ajuta sa te simti mai sigur pe tine insuti si mai motivat, astfel incat sa iti poti crea relatiile, cariera si viata pe care ti le-ai dorit dintotdeauna.

Eliberarea de emotiile nerezolvate captive te poate ajuta sa depasesti obstacolele din trecut si sa dai un suflu nou vietii tale.

Emotiile nerezolvate captive te pot face sa pornesti de la prezumtii gresite, sa reactionezi excesiv la cele mai inocente observatii, sa interpretezi eronat comportamentul altor persoane si sa iti sabotezi propriile relatii. Ca si cum toate acestea nu ar fi suficiente, ele te pot conduce la stari de depresie, de anxietate si la alte stari negative de spirit de care nu poti scapa.

Emotiile nerezolvate captive pot interfera cu functionarea corecta  a organelor si tesuturilor corpului tau, punandu-ti la pamant sanatatea, provocandu-ti dureri, oboseala si boli. Indiferent cat de mare este suferinta fizica, energia invizibila a acestor emotii nerezolvate captive nu poate fi diagnosticata de medicina conventionala, desi ea reprezinta principalul factor care sta la baza dificultatilor fizice si emotionale pe care le experimentezi.

Nicio problema care iti afecteaza starea de sanatate si bunastarea nu poate fi eliminata fara rezolvarea cauzei sale. Exista multe medicamente puternice care usureaza simptomele bolilor, dar indata ce bolnavul nu mai ia medicamentele simptomele recidiveaza, caci cauza lor nu a fost vindecata.

De aceea, este foarte important sa inveti sa recunosti si sa elimini emotiile nerezolvate captive din corpul tau inainte ca acestea sa faca si mai mult rau. In acest fel, iti vei putea schimba intreaga viata in bine.

(sursa – Carte -Codul emotiilor – Bradley Nelson)

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121