Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Empatia

waterfall-163579_960_720Motive Pentru Care Empatia Voastră Este Atât De Senzitivă În Timpul Trezirii

Trezirea spirituală uneori poate fi dureroasă. Cea mai mare durere se naşte din simţirea emotiilor şi a sentimentelor atât de incredibil de profunde. Poate fi dificil să funcţionăm sau chiar să ne gestionăm viața de zi cu zi atunci când emoţiile noastre devin atât de copleşitoare și de intense. Adăugați la acestea empatia intensă senzitivă și abilitatea neobișnuită de a prelua „lucrurile” altor persoane și fiţi siguri că veţi simți cum trezirea este mai mult o prăbuşire decât o descoperire. 

Au existat părți din călătoria trezirii mele, care au fost atât de puternic emoționale încât m-am simțit nebună. M-am întrebat dacă m-am înfuriat. Simțeam emoții și senzații pe care nu le explicam și nu numai că preluasem lucrurile celorlalți, dar simțeam emoții care nu aveau sens. Uneori părea că nu există niciun declanşator emoțional al nervozităţii și aceasta chiar mă făcea să-mi pun la îndoială sănătatea.  

Toate planurile au plecat. 

Doar acum, după ce m-am mutat din cele mai grele părți ale călătoriei trezirii mele, pot să reflectez și să recunosc exact ce se întâmpla în sistemul meu în acel moment. Știind ce știu acum, îmi dau seama că nu era nimic în neregulă cu mine. Călătoria mea de trezire a fost (ceea ce ar fi fost considerat în lumea trezirii) „normală”. Totul se întâmpla așa cum ar fi trebuit să se întâmple cu lucrurile potrivite la momentele potrivite – numai că nu mi-am dat seama, că nu trebuie să fie așa de greu sau că aș putea face călătoria mai ușoară pentru mine. 

Ar putea fi greu de unde vă percepeți a fi acum, până la un moment în care emoțiile voastre vor fi echilibrate, calme și adunate. Puteţi simți că este de neconceput să vă imaginaţi că aţi putea să vă aduceţi înapoi sănătatea sau să vă mențineţi o stare mentală înaltă. Fiţi siguri că, deși poate părea îndepărtat, incert sau aproape imposibil chiar acum, deoarece sunteţi într-o parte inevitabilă a acestei călătorii de transformare, va veni un timp în care veţi fi mai adunaţi și mai stabili decât oricând. 

Pentru a vindeca, noi trebuie să ne simțim în ordine. 

Dacă trebuie să ne vindecăm sufletele, este necesar să simțim tot ce avem de trăit în noi înșine. 

Pentru a ne vindeca, trebuie să fim capabili să simțim. Deci toate aceste emoții și probleme pe care le-ați condus de-a lungul timpului, vin acum în fruntea minții și corpului. Simțiţi suferințele care se ridică în inimile voastre. Simțiţi teamă în adâncul stomacului vostru. Simţiţi acea frică tremurând în piept. Unii nu pot scăpa de ele și nu pot fi condamnați. În timpul trezirii, aceste sentimente sunt în prim plan și în centru – chiar dacă s-ar putea să nu recunoaștem sau să înțelegem de unde provin. Există un scop vital pentru acest lucru.  

Empatia înălțătoare este rețeaua de siguranță a trezirii. 

Acest lucru poate părea negativ și înfricoșător, dar este de fapt o plasă de siguranță concepută pentru a vă proteja de eșec. Eșecul acestei misiuni nu este o opțiune și nici familia, spiritul sau ghizii voştri nu vă vor permite să faceți acest lucru. Dar poate fi greu, mai ales atunci când nu înţelegeţi de ce vă simţiţi atât de senzitivi, şi aceasta poate genera o mare teamă. Sunt sigură că dacă înțelegeți structura și scopul care stau la baza acestei experiențe provocatoare, vă veţi simți un pic mai bine în legătură cu aceasta, deci aici să mergeţi. 

Există patru motive principale pentru care emoțiile voastre sunt atât de senzitive în timpul trezirii spirituale. Să aruncăm o privire chiar acum.  

Emoțiile voastre s-au intensificat în scopul vindecării. 

Da, trezirea spirituală este un proces de purificare. Este foarte natural, este conceput pentru a atrage de la voi tot ceea ce este fals faţă de cine sunteți cu adevărat. Aceasta poate fi o provocare deoarece firea naturală a omului este să plece de la lucrurile care o înspăimântă sau o supără. Emoțiile intense ne determină să ne luăm zborul și să evităm sentimentele inconfortabile pentru noi. Din fericire, universul știe acest lucru și a făcut trezirea spirituală un proces cu adevărat ingenios. Vedeți, emoțiile voastre înalte și sensibilitatea profundă sunt toate concepute în scopul vindecării profunde la nivelul sufletului. Sensibilitatea noastră trebuie intensificată pentru a exista asigurarea că  este simțit absolut tot ceea ce trebuie să fie vindecat în sufletele noastre. Acest lucru poate fi dureros și incomod, dar nu trebuie să fie. Există multe lucruri pe care le putem face pentru a face acest proces de trezire mult mai ușor și pentru a face emoțiile și sensibilitatea noastre mai ușor de gestionat.  

Alţii vă reflectă durerea. 

Expansiunea spirituală se poate simți ca un amestec haotic de sincronicitate și emoție intensă. Totuși, ceea ce majoritatea dintre noi nu reușim să realizăm este că ceilalți ne reamintesc problemele noastre. Există o concepție greșită în mod obișnuit că, în timpul trezirii, simțim durerea celorlalți ca fiind a noastră – acest concept că suntem blestemați să simțim durerea altor oameni fără nici o ușurare. Ideea că nu avem control asupra acestei experienţe și că nu putem să ne împiedicăm să simțim durerea altora pentru că suntem vindecători. Acest lucru nu este strict adevărat. Oricine poate deveni un vindecător fără a avea nevoie să simtă personal și să experimenteze durerea altor oameni. Nu trebuie să simţiți durerea altcuiva pentru a o vindeca, dar, nu aceasta se întâmplă de fapt aici. Universul conspiră pentru a vă reflecta durerea înapoi într-o manieră amplificată, pentru a vă îndemna să o vindecați. Știe că dacă nu puteţi fugi de ea și nu o puteţi evita, va fi rezolvată în cele din urmă, și aici intră declanşarea. 

Universul vă declanşează (în mod intenționat). 

Aşa că da, simțiți durerea altora, dar numai pentru că rezonează cu propria voastră durere (conștientă sau inconștientă). Veți găsi că pot să existe zile în timpul trezirii când simțiți că ați intrat în zona crepusculară. Oamenii vor spune și vor face lucruri care vă vor scăpa de pază și se vor întâmpla lucruri atât de bizare sau de ciudate încât veţi întreba ce se întâmplă. Nu sunteţi nebuni – doar se declanşează. Sunt pur și simplu situații și interacțiuni conspirate de Univers, concepute pentru a declanşa un răspuns emoțional în interiorul vostru. Totul este doar o modalitate de a scoate la suprafaţă sentimente vechi care trebuie vindecate. Pe măsură ce începeți să vindecați și continuați să vă clarificați, veți găsi că rareori veți fi declanşați de întîlnirile cu alte persoane, până când veţi naviga mult mai bine.  

Compasiunea voastră pentru ceilalți crește. 

Când alții au descris trezirea lor spirituală ca fiind ceva frumos și cataclismic, am simțit că ceva nu este în regulă cu a mea. Ei au descris-o ca un sentiment de unicitate și o legătură cu toate lucrurile şi cu universul. Din nefericire pentru mine, această senzație nu a fost resimțită decât mult mai târziu. De fapt, cea mai mare parte a călătoriei m-am simțit în mare măsură deconectată și singură. Cred că este așa cu adevărat pentru mulți dintre noi și că noţiunea de unitate și adevărata legătură divină nu vine cu adevărat în călătorie, decât mai târziu. Totuși, ceea ce se întâmplă este că apare creşterea compasiunii. Este imposibil să nu crească compasiunea noastră, de o sută de ori în timpul acestui proces de trezire, mai ales atunci când nu avem de ales decât să simțim fiecare emoție dureroasă și sensibilă din spectrul de sentimente care pot fi resimțite. Ne ajută să ne conectăm la alții când înțelegem cum se simt. Când putem rezona cu experiența altor persoane, simțim o familiaritate și o similitudine pe care nu am mai putut-o experimenta înainte. Acesta este un lucru minunat și o piatră de hotar mare, dar se poate simți ca un blestem crud pentru început. Cu toate acestea, pe măsură ce începem să vindecăm aceste dureri în noi înșine și ne schimbăm percepția și experiența vieții, începem să înțelegem că este un dar pentru a-i înțelege pe alții atât de adânc – poate mai profund decât oricine altcineva i-ar fi înțeles în viața lor. Aici se naşte dragostea şi căldura. Unde eliberăm barierele de legătură, unde începem să vedem fiecare persoană ca frate sau soră. Aici poate începe unitatea și locul unde trăim cu adevărat scopul nostru de a aduce lumină lumii. Foarte bine.  

Nu trebuie să rănească. Sursa:https://jawescreator.wordpress.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121