0
(0)

IMG_0107.JPGCând iei contact cu această idee sunt șanse mari ca frica să intervină. Și asta pentru că aceasta este modalitatea cea mai eficientă pe care o ego-ul o alege pentru a te ține departe de adevăr.

Însă acest articol nu este scris pentru a te face să îți fie frică. Rolul textului pe care tocmai îl citești este acela de a te responsabiliza și de a te invita să te deschizi din ce în ce mai mult înspre iubire.

Poate ai mai auzit că ceea ce dăruiești se întoarce înzecit. Ce se prea poate să fi auzit foarte rar spre deloc este de ce lucrurile stau așa.

De ce oare, în acest Univers, ceea ce emiți sub formă de vibrație se întoarce la tine într-o formă sau alta, mai devreme sau mai târziu?

Tot ceea ce ne spune teoria cuantică recentă confirmă acest principiu, înțelepții de peste veacuri ne-au făcut și ei atenți la acest aspect, iar pe lângă asta, pot fi găsite foarte ușor exemple în experiența ta de viață în care ai primit exact ceea ce ai oferit.

Ideea este că tot timpul o undă de energie pe care o emiți,se va duce înspre Totalitate sau Întreg și se va întoarce înapoi acasă.Însă la întoarcerea acasă va avea alături suratele ei. Iisus ne-a atras și el atenția acum 2000 de ani că „celui ce are i se va da; dar de la cel ce nu are, și ce are i se va lua”. Asta pentru că vibrațiile asemănătoare se găsesc reciproc și tind să se adune în același loc. Așa cum spune și vorba românească: „Cine se aseamănă se adună”.

Prin urmare, cine întreține și emite energie pe vibrația abundenței va avea din ce în ce mai mult. Fiindcă celui ce are, i se va da. Iar cel care întreține și emite vibrația lipsei, și ce are i se va lua.

Și asta nu se întâmplă aleatoriu, ci este experimentat fiindcă ceea ce emiți se întoarce la tine. Iar de cele mai multe ori se întoarce multiplicat.

Minții, care este obișnuită cu explicațiile logice, matematice și structurate, este foarte dificil să îi explici cum noi, în esență, suntem de fapt un Întreg indivizibil. Însă chiar dacă minții îi este mai greu să priceapă, orice om care își îngăduie să privească în interiorul lui poate descoperi și trăi faptul că el este Conștiința care interpătrunde toate lucrurile.

Valuri de diverse mărimi, intensități și vibrații dansează în infinita mare a câmpului Conștiinței. Fluxuri cu caracteristici proprii, dar făcând totuși parte din aceeași „mare”, dansează împreună. Exact la fel cum stau lucrurile și în cadrul unui ocean acolo unde fluxurile de la mare adâncime diferă semnificativ de cele de la suprafață. Aceste diferențe însă nu văduvesc cu nimic elementul comun al fluxurilor de apă de a face parte din același ocean.

Câmpul infinit al Conștiinței poate fi asemănat cu oceanul și cumulul curenților de acolo. Indiferent de natura unui flux specific, el tot din același unic ocean al Conștiinței face parte.

Iar odată ce această imagine a fost construită pe ecranul minții tale, este mult mai ușor acum să înțelegi mecanismul din spatele afirmației: „Energia pe care o emiți se întoarce negreșit la tine”.

Însă în cele ce urmează terenul va mai fi pregătit puțin prin folosirea unei alte imagini și a unei experiențe personale.

Copil fiind am crescut la țară. Iar acolo era un lac unde în diverse perioade din an se prindea pește destul de mărișor. Pescuitul fiind ceva ce nu mai făcusem până atunci, mi s-a părut extrem de interesant. Prin urmare, folosind o undiță improvizată, un fir de pescuit vechi și o plută făcută din bețe uscate de porumb, mergeam dis de dimineață la pescuit.

Parcă văd și acum în fața ochilor suprafața lacului care era perfect liniștită. Nu există acolo niciun fel de perturbare. Asta până când firul era aruncat, iar ceea ce se afla în capătul undiții lua contact cu suprafața perfect liniștită a apei.

În acel moment, o anumită energie era trimisă mai departe apei și se formau niște valuri mici distribuite sub forma unor cercuri concentrice. După câteva secunde, valurile sub formă de cercuri concentrice se depărtau de locul impactului. Însă când credeai că apa s-a liniștit, avea loc un fenomen foarte interesant.

Micile valuri ajungeau la mal, malul reflecta cumva acea undă de energie, iar niște unde proaspăt formate se întorceau acum înspre acel centru de unde plecase totul. Cu alte cuvinte, energia care plecase din punctul impactului se întorcea acum acasă fiind reflectată de mal.

Asemănarea câmpului Conștiinței cu un ocean plin de valuri și fluxuri de diverse intensități, împreună cu imaginea cercurilor concentrice care se formează când arunci ceva la suprafața unei ape liniștite, la pachet cu ideea că atunci când cercurile concentrice ajung la mal se întorc la epicentru, este posibil să fi răspuns deja în interiorul tău la de ce: „Energia pe care o emiți se întoarce negreșit la tine”. Prin urmare, tot ce mai este acum de făcut este încheierea articolului.

Când emiți o anumită vibrație, indiferent de natura acelei vibrații, tu te transformi într-un fel de epicentru în interiorul câmpului infinit al Conștiinței. Iar fiindcă în acest câmp cu toții suntem una, valurile pe care le formezi prin intenție, se vor întoarce negreșit la tine. Când și cum se va întâmpla asta depinde mai mulți factori, dar de un lucru poți fi sigur. Iar acest lucru de care poți fi sigur este că odată emis un anumit gând, vibrație sau intenție, acele vibrații vor găsi o cale să se întoarcă la tine. Și de cele mai multe ori nu se vor întoarce singure. Ci luându-și aliate vibrații și energii de aceeași natură cu ele, fiindcă cine se aseamănă se adună, se vor prezenta sub formă de experiență în fața observatorului conștient care ești.

Așa că tot ce îți rămâne de făcut este să alegi, întreții, gândești și intenționezi iubire, blândețe, calm, respect și altele precum acestea. Emițând astfel de energii, te asiguri că de ele vei fi înconjurat.

Nu uita că energia pe care o emiți se întoarce negreșit la tine. Așa că te de ce să nu alegi în mod conștient să te înconjori de iubire și frumos?

Mult succes în alegerea ta și lasă-te pătruns din ce în ce mai mult de iubire!

http://fiimplinit.ro/

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.