Realizarea deplină a corpului tău ușor va dura o viață pentru majoritatea oamenilor, dacă vor ajunge chiar acolo.Pentru cei care se deplasează conștient spre această stare sacră de a fi, procesul este mult mai rapid – dar totuși nu este un proces rapid, în niciun caz ! Există douăsprezece etape pe care le veți parcurge în timpul lungului proces de ascensiune a Corpului de Lumină.

Pentru a vedea ce vă stă la dispoziție, citiți descrierea acestor douăsprezece etape de mai jos:

Primul stagiu

În prima etapă, ADN-ul și compoziția chimică încep să sufere modificări subtile.Acest efect este cel mai notabil în creier, unde restructurarea începe să remedieze fisura dintre creierul stâng și cel drept.Glandele pituitare și pineale se pot schimba și ele în dimensiune.Această etapă este marcată de mutație fizică, provocând simptome precum gripa spirituală, probleme digestive, dureri musculare și articulare, și uneori afecțiuni ale pielii, cum ar fi erupții cutanate și pete.

A doua faza

A doua etapă este definită de răsturnarea tranzitorie, provocând crize de gripă spirituală și un sentiment general de letargie și lene.S-ar putea să experimentați, de asemenea, o anumită dezorientare pe măsură ce lumina se deblochează în interiorul dvs. și Merkaba dvs. se învârte mai repede decât oricând.

A treia etapă

În a treia etapă, începeți să vedeți unele beneficii în jurul percepției fizice.Culorile par mai vii, miroase mai înțepător și chiar gustul tău în mâncare se poate schimba peste noapte.În acest stadiu, nu mai puteți regresa la starea anterioară. Lumina este deblocată în interiorul tău și călătoria ta către ascensiune.

Etapa a patra

Aici avem o serie completă de simptome fizice, inclusiv dureri de cap, greață, vedere încețoșată și chiar dureri toracice pentru unii.Toate aceste simptome se datorează realinizării simțurilor pentru o percepție dimensională mai ridicată, în același mod ca atunci când ieșiți dintr-un carusel sau un rus.

Etapa a cincea

Începeți să vă acordați frecvența spiritelor, iar visele voastre vor deveni mai lucide.Procesele de gândire se schimbă și s-ar putea să observați că personalitatea dvs. începe să se schimbe pe măsură ce se schimbă conceptul dvs. despre voi înșivă.

Etapa a șasea

Relațiile iau o nouă lumină și începeți să evaluați care sunt pozitive și care sunt negative.Aceasta este o perioadă de revoltă în viața ta socială și atitudinea ta față de ea.

Etapa a șaptea

Mai multe simptome fizice apar pe măsură ce energia ascensiunii crește din nou, de data aceasta aducând claritate emoțională și onestitate nou-descoperită.Începi să te vezi ca pe o ființă cu dimensiuni superioare.

Etapa a opta

Operați dintr-un loc de conștiință de sine și începeți să vorbiți limba superioară a luminii.Ego-ul începe să se disipeze pe măsură ce luați în considerare ceea ce este mai bun pentru colectiv în locul a ceea ce este mai bine pentru dvs.

Etapa a noua

Începeți să vă simțiți diferit din punct de vedere fizic pe măsură ce începeți să vă locuiți în corpul luminos în creștere.Sufletul tău face conexiuni la stânga și la dreapta și ai sentimentul că ești conectat la întregul Pământ.

A zecea etapă

Devii unul cu Sursa, iar acest lucru îți mută ADN-ul, deschizând încă zece fire suplimentare și ADN-ul tău ancestral.Merkabah este acum pe deplin format.

Etapa a unsprezecea

Corpul tău ușor a terminat construcția și activarea, cu regenerarea celulară completă.Timpul, spațiul și dimensiunile se îmbină în interiorul dvs. și veți avea acces la toate.

Etapa a XII-a

A 12-a etapă deține restul călătoriei voastre, pe măsură ce continuați cu lucrarea de vindecare pentru corpul vostru ușor.https://www.spiritualunite.com/