Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Spiritul Creator Intenții Dorințe Încredere Interioară,Dezvoltarea autodisciplinei,Cum te poate elibera puterea iertării?,Te-ai simțit respins de părinții tăi?,Iubire, relații, sexualitate în noua paradigmă,Cum să te onorezi,Echilibrarea chakrei inimii,Creaza bucurie in viata ta !,Iubește fără atașamente şi durere,RECONECTAREA LA SINE,Reconectarea la Iubirea de sine,Încrederea în sine,Iubirea de sine,Idei pentru a fi fericit,Implementare de programe pozitive,Reguli ale dragostei,Etape de conectare cu Sinele Divin,Ai grijă de energia ta! ,Iertarea,mulţumirea sufletească si devotamentul,Nu te mai regăsești în relație?,Ce înseamnă o relație conștientă?,Crearea unor relații echilibrate

Etape de conectare cu Sinele Divin

Etape de conectare cu Sinele Divin

Toate tradițiile spirituale sunt de acord, viața și noi, oamenii am fost facuți din iubirea atotcuprinzătoare a creativității divine. Dar, de cele mai multe ori, noi pierdem memoria și contactul viu cu această iubire a creativității divine. Numai Sinele Superior din noi păstrează încă acel contact.
Meditația ne ajută să reactivăm acest contact cu Sinele nostru Superior și Creativitatea Divină.
Sinele Superior este nemuritor și face parte din noi.
Este, de asemenea, sursa unor mari invenții, opere de artă, magie și minuni în viața noastră. Din această sursă obținem cele mai bune sugestii pentru o viață semnificativă și fericită prin intuiție.
Un contact prea puțin cu Duhul și Sinele Superior ne determină sa fim adesea egoiști avand doar o satisfacție mandatară.
Iată pașii cum să vă conectați și sa aveți o relație vie și conștientă cu creativitatea divină și Sinele vostru Superior:

1. Iubirea de sine, credință și speranță

Primul pas este să crezi sau să realizezi că ai un Sine Înalt cu care poți vorbi!
Apoi vei vedea cum în fiecare zi această conexiune se va îmbunătăți în tine deoarece vei lucra cu sârguință la ea și iți vei îndrepta atenția spre creșterea internă.
Fără aceste trei cerințe importante – iubirea de sine, credință și speranță, este dificil de a realiza ceva în viață, chiar și la nivel fizic.
Pentru creșterea internă, aceste trei calități sunt necesare.
Deci, obiectivul este de a intra în mod regulat în legătură cu Sinele Superior. Luați în considerare acest obiectiv în fiecare zi și urmăriți acest obiectiv viguros până când are loc succesul.
Acest lucru este cel mai bine realizat prin dialogul interior pe care să-l ai cât mai des posibil, dar încearcă cel puțin în fiecare dimineață și seară să meditezi,
ca parte a sufletului și a igienei, pentru a vă obișnui acest contact regulat.Etape de conectare cu Sinele Divin

2. Modifică-ți viziunea asupra lumii și programele vechi

De obicei, am fost educați pentru a obține o viziune principală asupra materialismului, astfel încât rolul Sinelui Divin să fie neglijat.
Pentru a face contactul de zi cu tărâmul spiritual este posibil, avem nevoie de întregul nostru trup – care este conștiința noastră, subconștientul și super-conștiința Superconshesnes cum este numit în limba engleză; sinele nostru superior.
Această schimbare a viziunii asupra lumii este în concordanță cu scopul nostru. În activități și obiective importante, este necesar să se respecte regulile și legile naturii, astfel încât să se obțină rezultatele dorite. Aceasta este similar pentru a contacta cu succes Sinele superior.Etape de conectare cu Sinele Divin
Ar trebui să cunoști principiile, cunoștințele și înțelegerea corectă a realității spirituale pentru a avea succes. De aceea te uiți la scrierile Huna unde se detaliază extinderea și înțelegerea universului, aflând cum vei intra în legătură cu tărâmul fundamental al conștiinței tale, astfel încât să poți vedea în spatele iluziei realității materialiste.

3. Singurătatea și tăcerea.

Caută în mod regulat timp în care ești complet singur cu tine. Este preferat un loc liniștit. În acest moment, stai liniștit fără așteptări. Nu vei face absolut nimic. Acest lucru se poate simți ciudat la început. Nu renunța! Astfel vei avea timp și spațiu pentru ați auzi vocea interioară. Acest lucru se mai poate întâmpla fie în timpul liniștit, fie și în evenimentele din zi. Va avea loc un eveniment sincron, cineva îți va spune exact. Trebuie să auzi (ar trebui să auzi), vei avea brusc un fulger de gândire. Toate marile genii ale istoriei au căutat în mod regulat această singurătate. Acum este timpul pentru tine, ar trebui să faci asta.

4. Meditația

În meditație, lucrezi CA TU să domini gândurile și de asemenea, să incepi a face curațenie in mintea ta , eliminând toate gândurile, care umple întotdeauna acel spațiu.
VEI CREA o navă pură – pentru Sinele Superior – pentru a o umple apoi. Urmarește-ți respirația, aceasta este o mare meditație și disciplină.
La fel ca atunci când pe fluxul de gândire te concentrezi pe unde pui țiglă, fără lipire, sau te poți concentra pe o flacără de lumânare. Îți poți imagina, de asemenea, o minge de lumină aurie sau  lumina care este în plexul solar și care intra in tot corpul cu energie și vindecare.
Există multe practici pe care le poți utiliza și studia.

5. JURNAL

Scrieți sentimentele, emoțiile, visele și perspectivele într-un jurnal în fiecare zi. Acest lucru te va ajuta în contact strâns cu adâncimea emoțională. Aici poti pune intrebari Sinelui Superior după care vei scrie mai târziu informațiile și răspunsurile.
Dacă faci acest lucru în mod regulat, vei vedea cu uimire că se conturează in jurnal un interesant mod de dezvoltare interioară

6. Dialogul intern

Începe să stabilești un dialog interior cu Sinele tău superior.
Decide pentru următoarele 40 de zile să fii în contact regulat și în timpul zilei cu sinele tău superior. Întreabă-ți din nou Sinele înalt pentru un nume cu care vrea să-i  vorbești. Spune sinelui tău superior: „Știu că ești acolo și vreau să te aud și să te cunosc mai bine. Te rog să începi să vorbești cu mine și să îmi conduci viața.
Nu-ți face griji dacă dialogul este complet unilateral la început. Amintește-ți, nu ai avut contact cu sinele tău zeci de ani.Este nevoie de un timp pentru a îndepărta pânzele de păianjen. Fii perseverent cu această conversație ca și cum ai vorbi cu un vechi prieten.Etape de conectare cu Sinele Divin
Vorbeste-i, pune-i întrebări , spune-i despre ideile tale, arătai speranțele și începe să ascultați răspunsurile. Ele vor veni!
Fii recunoscător și pozitiv față de sinele tău superior. În Huna este recomandat să trimiți mana – lumină și dragoste.

7. Lecții de viață

Vezi-ți viața ca pe o școală secretă pe care numai tu o știi.
Crezi că toată viața, evenimentele, situațiile și oamenii – sunt la fel de relevante pentru a afla exact ce trebuie să știi chiar acum.
Fii mai aproape de viață, ca și cum totul este conceput pentru ați face bine. Ori de câte ori se întâmplă ceva, bun sau rău, întreabă-te ce înseamnă lecția aceasta. Chiar și oamenii și situațiile neprietenoase au apărut în mod deliberat pentru a vă ajuta devenind o provocare.
Când începe să vadă viața ca o dramă în care juca rolul principal, chiar dacă poetul înca scrie drama, rolul de sine va fi mai mare în viața sa și va deveni mai clar.

8. Visele

Înainte de a merge la culcare, meditează. Pune-ți o întrebare și așteapta răspuns. Când te trezești, amintește-ți cât mai bine visul tău și scrie-l în jurnalul tău.
Dacă nu ești obișnuit să-ți amintești visele, este nevoie de timp și accentuare. Cu toate acestea, cu răbdare, vei începe să-ți amintești visele și să primești răspunsuri de la Sinele tău superior.

9. Atenție

Când mânânci, fii conștient – că mânânci, când mergi, că știi că mergi.
Singurul moment real este acum. Trecutul a trecut pentru totdeauna, iar viitorul nu a început încă.
Astfel, eliberează-te de gânduri, griji, iluzii și așteptări.
Deci, te vei putea liniști de confuzia ta mentală pentru a rezolva ceea ce vine mai ales din trecut sau speculații despre viitor.
Acesta este modul în care creezi în mintea ta spațiu pentru a primi informații importante și pentru a fi cu Sinele tău superior.

10. Răbdare

Amintește-ți că ai petrecut întreaga viață fără Sursa ta Sinele.
Și nu ai fost conectat. De aceea este nevoie de timp pentru a învăța să restabilești contactul. Tot ceea ce merită ceva necesită timp și practică.
Fii vigilent și practică acești pași în fiecare zi și vei primi răspunsurile de care ai nevoie.
Amintește-ți, Sinele Suprem VREA să fie în contact cu tine.Etape de conectare cu Sinele Divin
Adevărul este să vorbim despre asta ca și cum cineva este separat de sinele său superior este de fapt contradictoriu.

Este o expresie a separației vieții reale a naturii tale interioare și exterioare în această civilizație patogenă. Dar vei observa mai târziu când ai făcut conexiunea că Sinele Superior esti TU.
Duo-ul real din spatele tuturor jocurilor EGO!
Așa că începe să-ți vorbești! Este cea mai bună șansă de a te dezvolta, de a te elibera și de a deveni fericit. Este lucrul pentru care merită să trăiești.https://www.mihaela-malic.com/

 

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121