Evenimentul „Banii, Prosperitatea și Abundența în viața noastră”

Banii, Prosperitatea și Abundența în viața noastră
5
(2)

Ce înseamnă banii pentru tine?

Sigur știi că unii oameni iubesc banii, iar alții îi urăsc. Unii îi consideră un lucru bun, iar alții, un rău necesar. Tu în care dintre cele două echipe ești? Ce înseamnă banii pentru tine?

Dacă ai răspuns că ești dintre cei care consideră banii ca pe un lucru negativ, un rău necesar, atunci cu siguranță relația ta cu banii nu este una prea bună și posibil chiar să îți dorești să schimbi acest lucru. Poate te întrebi adeseori: „Eu de ce nu am bani?” sau „De ce alții par să aibă bani cu carul, iar la mine cum vin, cum se duc?”. Ei bine, află că răspunsul este simplu: de aceea deoarece tu nu iubești banii.

Banii sunt energie de schimb

Ai fost învățat să privești banii ca pe un lucru rău, însă este timpul să descoperi că banii sunt energie bună. Banii reprezintă energie de schimb și sunt un dar Divin, iar nimic nu este fără voia Divinității. Tocmai de aceea, odată ce mentalitatea ta cu privire la bani este schimbată dintr-una negativă într-una pozitivă, vei reuși să te bucuri de prosperitate și abundență.

Îți dorești să experimentezi o schimbare pozitivă pe toate planurile și în special în relația cu banii?

Ai răspuns DA? Atunci, te invit la evenimentul „Banii, Prosperitatea și Abundența în viața noastră”, unde vei avea ocazia să înveți cum poți experimenta o schimbare pozitivă pe toate planurile, inclusiv în relația pe care o ai cu banii și prosperitatea. De asemenea, acest eveniment ți se potrivește în cazul în care îți simți potențialul neexplorat sau neexploatat în mod optim.

Cine facilitează evenimentul?

Evenimentul este susținut de către Simona Igna, terapeut consilier formator cu competențe în reabilitare energetică și informațională, îndrumător și maestru/profesor Reiki, formator, preparator în terapii complementare, facilitator terapeut cu experiență de 28 de ani de practică în informare și ghidare, în activități de consiliere terapeutică și formări individuale și de grup desfășurate în beneficiul persoanelor individuale.

Evenimentul va avea loc la Bianco Milano (Oradea), în data de 12.12.2019, între orele 18-21.

Înscrieri la telefon: 0740781121

Transmisiune live a evenimentului

În plus, evenimentul va fi transmis live într-un grup secret, special creat pentru acesta.

Așadar, doritorii pot achita prețul unui bilet privat și vor primi acces în grupul dedicat transmisiunii live a evenimentului „Banii, prosperitatea și abundența în viața noastră”.

Prețul unui bilet este de 70 lei sau 15 euro. Îi puteți achita în conturile:

RO27BTRLRONCRT0PB7726102 – pentru lei
RO98BTRLEURCRT0PB7726101 – pentru euro

Vă rugăm ca, după achitarea biletului, să ne anunțați într-un mesaj privat pe pagina Simona Igna Terapeut că ați achitat, împreună cu dovada plății. Veți primi apoi acces în grup.

Evenimentul va fi transmis live, iar transmisiunea va fi ulterior disponibilă timp de 24 de ore, astfel încât, dacă nu reușiți să vizionați live și ați achitat biletul, să puteți revedea filmarea.

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 2

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: