Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Exteriorul reflexie a interiorului

landscape-891597_960_720Lumea in care traim este un fel de oglinda gigantica, oglinda care reflecta mereu aspecte sau parti din noi insine.
Toti oamenii pe care ii atragem in vietile noastre sau de care suntem atrasi oglindesc aspecte necunoscute, negate sau neasumate de noi insine.
Nimic nu este intamplator. Accidentele, coincidentele, evenimentele neasteptate apar astfel numai datorita ignorantei noastre.
Lumea pare a fi dominata de hazard cand, in realitate, este expresia unei armonii incredibile, o potrivire la microsecunda a tot ceea ce se misca, fie acestea particule sau unde de energie.
Universul ne dirijeaza intotdeauna spre acele medii si persoane sau creaza exact acele circumstante in care putem experimenta ceea ce nu acceptam in noi insine, dar a sosit timpul sa o facem.
Este ca si cum inteligenta cosmica ar fi tot timpul cu ochii pe noi, punandu-ne constant trepte spre realizarea propriului nostru Sine.
Daca esti un tip care incearca tot timpul sa fie calm, refuzandu-ti astfel furia, vei atrage oamenii furiosi in viata ta. Acesti oameni vor oglindi ceea ce tu conti in inconstient, dar te caznesti sa reprimi.
Ei sunt exact ca niste oglinzi dar nu ale Eului tau constient, ci ale psihicului tau inconstient.
Daca esti cineva care nu accepta eroarea sau imperfectiunea, vei atrage spre tine persoane sau intamplari care te vor scoate din minti deoarece numitorul lui comun este greseala.
Este felul in care Universul te obliga sa traiesti experienta acestui aspect neasumat din tine insuti, anume posibilitatea ca si tu poti gresi.
Tendinta pe care o blochezi inconstient se activeaza puternic in afara ta, facandu-te constient de ea, prin manifestarea la cei din jurul tau.
Daca nu esti constient de propria tendinta de a-i judeca pe altii, vei constata stupefiat ca asta pare a fi singura ocupatie a celor din jurul tau.
Din clipa in care iti asumi aspectele neconstientizate, se intampla ceva miraculos:
universul nu mai trimite acel aspect catre tine.
Deoarece ceea ce accepti inauntrul tau nu mai e nevoie sa fie creat in afara ta.
Transformarile din interiorul tau sunt reflectate dupa un timp de schimbarile din afara ta.
Din clipa in care o anumita trasatura este acceptata si intra intr-un proces de integrare, persoanele care reflectau aceasta caracteristica fie dispar pe neasteptate din viata noastra, fie nu o mai manifesta in relatie cu noi.
Orice schimbare pe care o faci inauntrul tau schimba ceva in afara ta, creand astfel conditi pentru a debloca sau imbogati o relatie.
Este imposibil ca tu sa te transformi, iar relatia cu celalat sa ramana identica.
Daca el sau ea nu sunt capabili sa perceapa aceasta schimbare, viata ii va indeparta pur si simplu din mediile tale de contact.
Sau, invers, tu vei iesi gradat din viata lor fara nici un fel de culpabilitati sau resentimente.
Aspectul pe care l-ai integrat nu mai are nevoie de o oglinda. Persoana care-ti servea ca oglinda va pleca din viata ta sau va inceta sa se comporte in acel mod cu tine.
Anumite genuri de persoane sau situatii apar periodic in viata noastra deoarece sunt chemate de noi, mai exact de acele aspecte din noi care sunt permanent respinse.
Poti fi atras de o persoana foarte creativa deoarece ea dinamizeaza in tine propria ta creativitate, dar la fel de bine poti fi atras inconstient de o persoana ce-ti manifesta tendintele depresive.
Inconstientul tau, in colaborare cu inconstientul celeilalte persoane, ”aranjeaza” aceasta intalnire.
Intr-un cuplu cei doi se apropie foarte mult … tot ce a fost cu grija ascuns sau reprimat iese la suprafata. Este logic sa se intample asa.
Orice relatie adevarata si intensa declanseaza conflicte si frictiuni, are momente foarte dificile, uneori de cosmar. Aceste situatii sunt asemenea unei rascruci.
Ele deschid calea spre deriva, izolare sau divort sau, dimpotriva ii imping pe cei doi parteneri spre restructurari profunde ale personalitatii.
Cei care au suficienta maturitate launtrica pentru a face fata furtunilor si uraganelor din viata de cuplu se descopera ulterior ceva mai aproape de completitudinea lor, mai apti sa se accepte si mai pregatiti sa se iubeasca fara conditii.
Ceea ce faci in exterior este precedat de ceea ce faci in interior.
Este exclus sa fii bland in exterior, daca esti crud in interior. Blandetea ta va fi doar o masca.
Nu ii poti respecta pe cei din jur daca pe tine te dispretuiesti.
Respectul tau va fi o simulare.
Nu vei iubi pe nimeni daca nu stii sa te iubesti pe tine insuti.
Un om care-si iubeste Sinele este imposibil sa nu iubeasca si Sinele semenilor sai.Sursa:https://luminasufletuluitau.wordpress.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Solitudinea

Trăim în secolul solitudinii, în care cel mai bun prieten al individului în lupta cu singurătatea este el însuși. Începând de la adolescenți și până

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121