Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Afirmatii pentru a accentua echilibrul,Secretul Bucuriei din Momentul Prezent,Tehnici si Afirmații puternice,Recăpătați încrederea în sine,Mic tratat de încredere în sine,CCLASIFICAREA EMOŢIILORAfirmatii pentru autovindecare,Universul îți trimite mesaje,Degetele,Reguli ale Fericirii,Citate inspiraționale,Multumesc ! Explicatia energetica,Idei motivationale,Cuvinte pozitive,Afirmatii care aduc prosperitatea,Învață să fii bun cu tine!, IUBESTE-TE ! FA-O ! ACUM !, Cum sa vorbesti cu celulele tale, Simptome-ale-conștiinței-superioare-Cele-17-semne-Abilități-psihice-Tipare-numerice, Fericirea este o alegere, Energia abundenței, 5 PUNCTE DE PRESIUNE, Cum sa vorbesti cu celulele tale

Categorie:

Fericirea este o alegere pe care o facem in fiecare zi

Fericirea este o alegere pe care o facem in fiecare zi.

Fericirea este o alegere pe care o facem in fiecare zi.In general, fericirea este tratata de societate ca o formula.

Pentru ca o persoana sa fie fericita, este suficient sa ai un loc de munca bun + o familie perfecta + corpul unui atlet.

Adesea credem si chiar ne straduim sa aplicam aceasta formula in viata noastra, crezand ca este adevarata, deoarece este ceva ce toata lumea este dispusa sa urmeze.

Totusi, la fel de greu de recunoscut, adevarul este ca nu exista o formula pentru fericire, deoarece este un sentiment foarte particular. Fiecare atribuie un sens unic fericirii , in functie de personalitatea si experientele lor, care nu functioneaza intotdeauna pentru alti oameni.

In acelasi mod, nu este sigur sa spunem ca respectarea unui set de reguli garanteaza fericirea perpetua si stabila. Viata nu va fi niciodata un pat de trandafiri si, oricat de greu am incerca sa urmam toate sfaturile care ne ajuta sa fim oameni mai buni, trebuie totusi sa facem fata dificultatilor vietii si circumstantelor neprevazute.

Fericirea este o alegere.
Oamenii cu adevarat fericiti nu sunt cei care se confrunta cu mai putin necaz sau urmeaza formule matematice pentru a ajunge la plinatate, ci cei care aleg sa vada viata cu un ochi buni si cu inima deschisa, indiferent de durerea si problemele lor.

Fericirea este o alegere pe care o facem in fiecare zi.

Trebuie sa intelegem ca trecerea prin situatii dificile, faptul ca avem nemultumire fata de noi insine si fata de lumea din jurul nostru nu sunt sfarsitul lumii, sunt doar semne ca suntem oameni si ca trecem prin mai multe situatii.

Putem fi fericiti astazi, cu imperfectiunile noastre si cu tot ce este gresit in lume. Fericirea noastra este intotdeauna in mainile noastre si, daca asteptam ca si conditiile sa fie favorabile pentru a fi fericiti, vom pierde mult timp in viata noastra.

Fericirea este o alegere si incepe intotdeauna in noi. A fi fericit inseamna mai putin despre ceea ce spune lumea si mai mult despre ceea ce alegem sa facem cu realitatea in care traim acum.

Nu vom fi fericiti tot timpul, iar acest lucru este normal, dar nu ne putem priva de oportunitatile de a fi fericiti din cauza tiparelor, a oamenilor sau a factorilor externi.
Incepeti sa vedeti fericirea cu ochi diferiti. Intelegeti ca nu se regaseste in reguli si standarde care separa doar oamenii.

Alege sa fii fericit, chiar si cu problemele si esecurile tale. Demonteaza mitul potrivit caruia fericirea este departe. Este mai aproape decat crezi si iti vei da seama ca tot ce ai nevoie era mereu in interiorul tau.https://mesajeinspirationale.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121