Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Fii cine ești cu adevărat – TU Însuți!

yourself.002.jpeg

“Tu știi cine sunt eu? Tu știi cu cine vorbești?” Acestea sunt doar câteva întrebări pe care mi le-a pus șefa mea, pentru că nu am vrut să fac ceea ce mi-a cerut ea, chiar dacă era împotriva regulamentului …

In societatea noastră, cei mai mulți oameni se identifică cu poziția lor, cu serviciul lor, cu eticheta pe care o au și cred că, cu cât stau mai mult în aceeași funcție, cu atât sunt mai puternici. la-le funcția, banii, ceea ce au și pune-i în situația de a trăi o viață simplă. Vor fi mai frustrați decât ești tu pentru că ei se simt mai buni decât tine, se simt superiori.

Privește în jurul tău. Într-o pădure poți găsi stejari, brazi, frasini, dar fiecare este de fapt tot un copac. Noi toți suntem ființe umane. Am fost separați de cuvinte ca șef, director, supervizor, dar acestea nu arată cine ești tu cu adevărat. Tu nu ești nici diplomele tale, nici funcția și nici banii tăi, nici una dintre ele. După moarte, oamenii nu și le va aminti, dar în schimb își vor aminti ceea ce ai făcut pentru ei.

Acceptă-te

Din atât de multă separare, noi nu ne mai acceptăm nici pe noi și nici pe alții așa cum sunt/suntem. Suntem învățați că respectarea regulilor ne face să fim mai buni, mai înțelepți și că putem fi premiați. Mulți oameni se compromit pentru acele “premii”. A face greșeli, înseamnă că ești prost, ignorant, mic și ești pedepsit. Nu ai fost învățat că a face greșeli este omenesc, iar noi nu acceptăm nici greșelile noastre și nici pe alții să greșească când ele nu sunt decât un alt mod de a învăța. Mai mult, ele ne fac să devenim mai puternici, mai înțelepți, iar pedepsele și premiile nu sunt decât un alt mod de separare, de a construi o societate condiționată.

Când faci ceea ce îți place, nici pedeapsa și nici premiul nu te face să te simți mai bine decât o face acel lucru. Nu îți fie frică de pedeapsă pentru că cei ce te pedepsesc, de regulă au aceeași durere în interiorul lor ca și tine, uneori chiar mai mare. Nu te compromite pentru premii.

“Nu te compromite pe tine însuți – tu eși tot ce ai.” ― John Grisham

Urmează-ți propriul adevăr

Atunci când faci ceea ce îți cer alții, nu ești tu însuți. Urmând ceea ce îți cere șeful tău să faci, deși în interiorul tău știi că nu este corect, înseamnă că îți este frică de funcția lui. Pupându-i picioarele, te vei simți umilit, inferior pentru că îți este frică că se supără și vei fi pedepsit. Spunând ceea ce simți, tot vei fi pedepsit (ca și mine :)) dar cel puțin nu mai simți acea durere în interiorul tău că nu ai fost tu însuți.

Să spui ceea ce simți, înseamnă să urmezi propriul tău adevăr. Luând acțiune atunci când simți acel lucru înseamnă să te respecți pe tine însuți. Încercând să te gândești la ceea ce ai, la ceea ce pierzi, mintea îți va găsi mii de motive să nu faci acel lucru pe care îl simți, iar durerea ta interioară va deveni mai mare.

“Fii cine ești și spune ceea ce simți, pantru că cei ce se supără nu contează, dar cei ce contează, nu se vor supăra.” ― Bernard M. Baruch

De regulă un copil face ceea ce simte și se bucură. Atunci când este pedepsit de părinți, de profesori, de colegi, pentru că nu face ceea ce vor ei, în felul în care ei văd lucrurile, copilul începe să facă lucrurile așa cum vor alții. Nu mai este el însuși. Devine o altă picătură din mulțime, o copie a altcuiva pentru că încearcă să evite pedeapsa.

Este în puterea ta să alegi să fii supărat pe tine pentru că nu faci ceea ce simți. Tu alegi să te superi pe alții pentru că faci ceea ce îți cer alții. Ia atitudine, spune ceea ce simți, încurajează-te și fii un exemplu a cine ești pentru copilul tău, pentru că el copie ceea ce tu îi arăți nu ceea ce tu îi spui.

“A fi tu însuți într-o lume care încearcă continuu a face din tine altceva decât ești, este cea mai mare realizare.” ― Ralph Waldo Emerson

1d9d9338bce25bce1a70608c1127aadb

Folosește oportunitățile vieții

Nu fi atașat de nimeni și de nimic pentru că totul vine în viața ta cu un scop și pentru binele tău. Trăiește oportunitățile. Nu îți fie frică de eșec pentru că te face să devii mai înțelept, iar un strop de succes te face mai fericit. Deci ce ai de pierdut? Nimic, pentru că în ambele cazuri ești un câștigător, câștigi părți din cine ești tu cu adevărat.

Orice oportunitate nouă este o altă șansă pe care ți-o aduce viața.O oprtunitate nouă înseamnă să alegi: a fi sau a nu fi cine ești cu adevărat. Tu alegi dacă asculți de alții sau îți asculți sufletul.

“Uneori, suntem atât de atașați de felul de a trăi, încât nu vedem o șansă minunată pentru că nu știm ce să facem cu ea.” – Paulo Coelho

Acceptând cine ești cu adevărat, așa cum ești, tu ești cu adevărat tu însuți. Propriul tău adevăr este în interiorul tău. Du-te profund în inima ta pentru a-l cunoaște și ascultă-l. Dă-ți voie să fii cine ești tu cu adevărat – tu însuți.

“Uită-te în Interior

Mi-ai spus odată
Că vrei să te găsești 
Pe tine în lume –
Iar eu ți-am spus
Uită-te în tine mai întâi
Pentru a descoperi lumea 
Din interiorul tău.

Mi-ai spus odată
Că vrei să salvezi
Lumea de toate războaiele –
Și eu ți-am spus
Salvează-te întâi pe tine
De toate războaiele 
În care te-ai adus singur.

Uită-te în Interior – de Suzy Kassem”

https://inaloveworld.wordpress.com

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Legatura dintre psihic si boala

Boala nu e o cauza a suferintelor noastre.Este simptomul lor.Este expresia celor mai profunde conflicte ale noastre,de multe ori aflate in afara constiintei. Cum apar conflictele interioare? In relatia cu ceilalti. Iau

Citeste articol »
Exercițiu: "Cercul Puterii Personale",Semne revelatoare ale trezirii spirituale,Modalitati de a-ți crește vibrația,Lucruri care vă scad vibrațiile,Ca înăuntru,așa și în afară,Suntem fiinte spirituale intr-o experienta materiala,Puterea prezentei Eu Sunt,Trezirea spirituală II,Cum să vă creșteți frecvența,Vocea sufletului,AI GRIJĂ de ENERGIA TA!,Introspecția întâi de toate,Energia latenta din corpul tau,CONȘTIINȚA DIMENSIONALĂ A CINCEA,Ce fac oamenii cu energie pozitivă, Simptome ale schimbarii/inaltarii, Auto-motivarea forta din interior, LUCRURI CARE ÎȚI AFECTEAZĂ FRECVENȚA VIBRATORIEI, Unde se gaseste si cum activezi organul FERICIRII
Exerciții practice
Simona Igna

Când emani lumină

Când emani lumină – îi deranjezi pe cei care trăiesc în întuneric. „Dacă râsul este contagios, haideți să facem o epidemie”. Probabil de mai multe

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121