Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Fii stăpân pe gândurile tale!

head-1588413__340

Gândurile tale sunt mult mai puternice,decât crezi,iar fiecare imagine creată de subconștientul tău reprezintă o putere reală, capabilă să îți influențeze viața. (John Kehoe)

Gândurile influențează sănătatea

Corpul nostru este conectat cu rațiunea, mai exact, corpul reprezintă o reflexie a rațiunii noastre. Dacă ai dureri de dinți, te doare o ureche sau burta, rațiunea ta reacționează la această durere imediat. Rațiunea nu mai gândește limpede și corect, ea este îngrijorată și deranjată. Dacă rațiunea ta se află în depresie, atunci nici corpul tău nu poate funcționa cum se cuvine. Bolile, care afectează corpul nostru sunt numite secundare; însă, dorințele, care aduc daune rațiunii noastre, sunt numite boli psihice sau primare. Sănătatea psihică este mult mai importantă, decât cea fizică. Dacă rațiunea este sănătoasă, corpul neapărat va fi sănătos. Dacă rațiunea este curată, și gândurile la fel, te eliberezi de toate bolile, atât primare cât și secundare.

Gândurile dezvoltă personalitatea

Gândurile sublime îți înalță rațiunea și îți măresc inima; gândurile rele îți tulbură rațiunea și se manifestă prin sentimente dureroase și întunecate. Acela, care își poate controla gândurile, are vorbirea calmă, un glas gingaș, stăpânire de sine, fața blândă, iar ochii sclipitori. Cu ajutorul gândurilor noastre ne putem insufla și forma încrederea în sine, stimă de sine, și practic orice altă calitate caracteristică unei personalități puternice. Atunci când îți schimbi modul de a gândi, creezi și scapi de obiceiuri, convingeri și capacități.

Gândurile schimbă soarta

Omul seamănă gânduri și culege acțiuni.Semănând acțiuni, el culege un obicei. Semănând un obicei, el culege caracterul. Semănând caracter, el culege soarta. Omul își creează propria soartă cu ajutorul gândurilor și acțiunilor. El poate schimba destinul. Fără îndoieli. Unii vorbesc despre karma și că soarta este inevitabilă. Este un fatalism, iar el duce la inerție, stagnare și sărăcie. Tu îți creezi propria soartă, prin gândurile și acțiunile tale.

Gândurile aduc afecțiuni fiziologice

Orice schimbare a gândirii formează vibrații în corpul mental, influențând în continuare corpul fizic, provocând activitatea creierului.  Această activitatea în celulele nervoase provoacă o mulțime de schimbări electrochimice. Sentimente intense, cum ar fi pasiunea, ura, invidia puternică, neliniștea, agresivitatea de fapt distrug celulele organismului și provoacă boli de inimă, ficat, rinichi și stomac.

Fiecare gând, emoție sau cuvânt are un efect asupra fiecărei celule din organism, lăsând o impresie puternică. Dacă cunoști o metodă de a atrage altfel de gânduri, pozitive și frumoase, atunci poți duce o viață armonioasă și fericită. Gândurile pline de iubire neutralizează imediat gândurile de ură. Gândurile curajoase servesc drept o armă puternică împotriva gândurilor de frică. Gândurile au o influență puternică asupra corpului. Fiecare celulă primește impulsul vieții sau impulsul morții. Atunci când rațiunea apelează la un gând anumit și se oprește la el, se creează vibrații anumite ale materiei, și cu cât mai des are loc această vibrație, cu atât este mai probabilă repetarea ei și formarea unui obicei. Corpul urmează rațiunea și imită schimbările ei.

Gândurile creează mediul înconjurător

Se spune că personalitatea omului depinde de mediul, care îl înconjoară. Însă, în realitate nu este deloc așa. O mare parte din cei mai renumiți oameni din lume, s-au născut în sărăcie și în condiții nefavorabile, dar asta nu i-a oprit să obțină cel mai înalt statut în lume.

Reține, că slăbiciunea ta este puterea ta. Sărăcia are plusurile sale, ea îți aduce smerenie, putere și rezistență, în timp ce bogăția creează lene, mândrie, obiceiuri proaste. Nu te plânge de mediul ce te înconjoară. Creează-ți propria lume interioară și mediu înconjurător. Omul, care încearcă să se dezvolte și să crească în condiții nefavorabile, este foarte puternic. Nimic nu îl poate opri. Are caracter călit și rezistent. El nu depinde de lucrurile și de circumstanțele, care îl înconjoară. El le poate controla și schimba prin capacitățile sale, caracter, gânduri și fapte bune.     http://eushtiu.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Cuvintele

„Cuvintele pot ucide!” – gândurile minunate ale lui Buddha. Trei minute de furie pot distruge o prietenie de zeci de ani. Cuvintele sunt decisive pentru karma noastră.

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121