Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Frica este o iluzie

natura-toamna-4_645c9770cd9c38Sa spunem ca vrei sa-ti indeplinesti o dorinta: adica, vrei sa iti atingi un scop. Primul pas ar fi ca, cumva, sa ceri acordul divinitatii; adica sa spui: “Doamne, daca este pentru binele meu suprem sa accesez …atunci ajuta-ma si ghideaza-ma sa fac urmatorii pasi. Daca nu, fa astfel incat sa nu-mi mai doresc, sau sa recunosc semnele pe care tu mi le transmit prin intermediul ingerilor, evenimentelor, etc”. Si reflecteaza cam o zi la asta, timp in care o sa primesti raspunsul.

Sa presupunem sa ai acceptul lui Dumnezeu in a obtine ce-ti doresti. Este foarte important sa stii ca noi toti suntem interconectati, si ca tot ceea ce facem, facem si pentru binele celorlalti. Din momentul in care-ti dai seama ca trebuie sa pornesti pe drumul la al carui capat te asteapta dorinta ta, iti apar fricile. Care mai de care mai diverse, unele de care nici macar nu stiai ca le ai. Asta pentru ca inseamna sa iesi din zona de confort, si sa te avanti inainte, in necunoscut. Frica este doar o iluzie, in sensul ca, in momentul in care faci schimbari, multimea de schimbari emotionale pe care va trebui sa le faci, te va coplesi.

Frica exista doar in mintea ta. Nu poti sa evoluezi daca nu iesi din zona de confort, daca nu faci lucruri noi. Plus de asta, te obliga sa-ti asumi responsabilitatea pentru viata ta, si este posibil sa nu doresti acum sa faci asta. Gandeste-te in trecut: de cate ori te-ai aruncat in gol, ti-a fost frica si, ulterior ai descoperit ca de fapt frica nu exista. Eu sunt de parere ca, de fiecare data cand descoperi ca ai cate o frica, sa o infrunti. Surpriza va fi faptul ca mentalitatea ta te opreste sa fii implinit si fericit.

Stai jos si reflecteaza: poti sa accesezi ce doresti daca nu faci nimic? Va veni la tine singur? Apoi, esti dispus sa-ti asumi responsabilitatea pentru orice actiune pe care urmeaza sa o faci? Iti asumi responsabilitatea pentru orice exista in acest moment in viata ta? Poate ca nu, si de asta iti este teama sa faci pasi in a obtine ce-ti doresti.

Tu alegi ce-ti guverneaza viata: frica sau asumarea responsabilitatii. Poti sa atingi fericirea doar daca iti asumi orice decizie pe care o iei, si faci pasi in directia potrivita.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Despre ego

Ego-ul este simtul pe care-l aveti asupra aspectului vostru individual din lumea 3D. Este diferit fata de suflet, care este sentimentul pe care-l aveti ca

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121