Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Ganduri,emotii,actiuni

432292_413137578760201_890973587_nMulti oameni cred ca lucrurile pur si simplu se intampla de la sine, si se trezesc intr-o buna zi ca au obtinut ceea ce au dorit, fara sa depuna foarte mult efort. Bineinteles, asta cred cei care sunt invidiosi pe ceilalti, mai norocosi ca ei. Un cunoscut om de afaceri a declarat la un moment dat: succesul meu de peste noapte este de fapt un succes gandit acum 5 ani.

In mod normal atunci cand toate gandurile, emotiile si actiunile tale sunt indreptate catre un obiectiv menit sa te ajute sa evoluezi, intregul univers te ajuta sa il obtii. Urmatorul pas ar fi ca tu sa observi semnalele pe care universul ti le trimite, sa le pui cap la cap si sa vezi ce anume trebuie sa mai faci in continuare. Este insa foarte greu sa ramai la acelasi nivel de focusare, sau de vibratie, si este normal ca din cand in cand sa ai nevoie de ajutor din afara.

Gandeste-te foarte bine ce-ti doresti sa obtii, si cere-i universului sa-ti trimita tot felul de semnale, care sa te ajute sa te decizi. Si, daca ai rabdare si percepi foarte bine tot ce se intampla in jurul tau, vei observa tot felul de lucruri. Ex: daca vrei o casa, este posibil sa ai un prieten care a auzit ceva legat de o casa de vanzare, incepi sa observi anunturi legate de case, etc. Daca insa nu ar trebui sa mergi de ex la o intalnire, ti se poate bloca cheia in usa, apoi ca te impiedici, te blochezi in lift, etc.

Ai putea sa faci asa: ia o agenda si in fiecare saptamana trece acolo ce vrei sa obtii; apoi, in restul saptamanii, noteaza tot ce observi referitor la obiectul dorintei tale. Decide la sfarsitul saptamanii ce ai de facut.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

SCHIMBAREA  

Ne făurim lumea care ne înconjoară prin intensitatea imaginaţiei şi sentimentelor noastre, şi ne iluminăm sau întunecăm vieţile prin conceptele pe care le păstrăm despre

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121