Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Gandurile

psychology-2146163__340Mintea noastra ascunde o cheie catre pace sau una catre razboi.In mintea noastra gasim libertate si tot in ea si prin ea ne punem lanturi la picioare, crezand in continuare ca altcineva ni le-a legat.In momentul in care credem ca raul este posibil si ca el ne poate invinge, lumea noastra incepe sa coboare in intuneric,intuneric in care ne pierdem puterea si credinta care ne tineau la suprafata.
P. Mulford spunea ca daca te duci cu o oboseala psihica si fizica intr-o multime de oameni care sunt nervosi, tu nu le transmiti nicio forta, pentru ca aceasta nu exista.

In schimb tu incepi sa absorbi gandurile lor, facundu-le sa fie parte din tine insuti.

Atunci incepi sa cari o greutate, figurativ vorbind.
Cand preiei calitatea gandurilor cuiva, incepi sa faci multe lucruri cum le face persoana respectiva si incepi sa vezi cam ce vede ea.

Incepi sa fii descurajat chiar daca inainte erai plin de speranta.
Starea noastra interioara incepe sa se deterioreze in momentul in care incepem sa ne petrecem timpul intr-un mediu incarcat cu toxicitate mentala.
Pacea interiora, alimentatia sanatoasa pentru corpul nostru ii intaresc si pe cei cazuti care inca ne stau in preajma.E acelasi principiu care se aplica becului: un bec poate lumina o camera intreaga, reflectand lumina si dincolo de aceasta. La fel se intampla si cu o minte capabila sa gandeasca clar si rational.
Atunci cand omul stie ce face, unde merge, spre ce scop se indreapta si crede ca totul este posibil, gandurile din mediul inconjurator nu-l pot ataca, din contra, el are puterea sa schimbe constiinta colectiva.
E nevoie sa incepem sa ne autoverificam constient gandurile, sa ne punem diverse intrebari care sa ne ajute sa realizam daca ceea ce gandim in fiecare clipa e un gand care ne apartine sau daca nu cumva este doar o consecinta rezultata din interactiunea cu indoiala, nefericirea din mediul inconjurator.

Este posibil ca la un moment dat,din neatentie sau din nestiinta sa ajungem sa gandim gandurile altora,chiar sa actionam ca ei.Trebuie sa fim atenti, sa identificam si sa inlaturam gandurile care ne induc furie, neliniste sau suferinta pentru ca doar in felul acesta putem atinge stadiul de fiinta constienta, iubitoare, echilibrata, un exemplu de urmat pentru copiii nostri.

„Cand dai, la inceput dai din ceea ce ai, apoi, de la un moment dat, dai din ceea ce esti.”– Arsenie Boca

Sursa:internet

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Sincronicitatea este o temă universală.,AFECȚIUNI ALE GENUNCHILOR
Afirmaţii
Simona Igna

AFECȚIUNI ALE GENUNCHILOR

AFECȚIUNI ALE GENUNCHILOR AFECȚIUNI ALE GENUNCHILOR – CAUZELE PSIHO-EMOȚIONALE ȘI METODE DE VINDECARE Genunchii sunt articulațiile pe care îngenuchez, mă supun ierarhiei normale sau celei

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121