Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Gandurile, Emotiile si Alinierea cu Scopul Nostru Superior

group-1825510__340
Informatiile și conceptele pe care le “consumăm” in mod constant fie din cărți, filme, articole, precum și contactul cu anumite persoane, ne definesc realitatea tocmai prin faptul că atrag în viața noastră acele experiențe carora le oferim atentie. În afară de tehnicile prin care într-adevar ne putem opri mentalul, pentru a ne oferi acel spațiu interior atât de necesar pentru sanatatea fizica si emotionala, o metodă prin care putem să influențăm pozitiv realitatea în care trăim, este să fim atenți ce fel de idei sau concepte alegem să introducem in psihicul nostru în mod constant. Ulterior, ele ne vor contura realitatea. Cu cât ne gândim și oferim atenție unui lucru mai mult timp, cu atât el va prinde mai mult contur în viața noastră.
 
Dacă vrem să ajutăm la crearea unei lumi cu adevărat armonioase, este bine să observăm care este direcția predominantă a gândurilor noastre și să decidem dacă ele reprezintă sau nu ceea ce ne dorim să trăim. În cazul în care ele se află în opoziție cu ceea ce ne dorim, este util să le acceptăm, fără a le opune rezistență, să permitem existența lor și să le îmbrățișăm, deoarece ele există pentru a ne ajuta să conștientizăm ceea ce ne este cu adevărat benefic.
 
În urma identificării a ceea ce ne dorim cu adevărat, putem să ne îndreptăm atenția spre acele lucruri, să căutăm informațiile care ne învață mai multe, dar și să cunoaștem cât mai mulți oameni care poate au deja cunoștințele necesare, din care să putem învăța și noi. În același timp, conexiunea cu cei care au ales un drum asemănător cu al nostru, este benefic pentru sistemul nostru emoțional. Prin constientizarea și asimilarea informațiilor ce susțin evoluția spiritului, creăm în mod conștient emoții de vibrație înaltă, care au potențialul de a transmite mai departe, în univers, ceea ce ne dorim să trăim, deoarece acestea se comportă asemenea unor emițători.
Atunci când echilibrăm gândurile cu dorința sufletului nostru, emoțiile pe care le simțim și generăm din interior, ne ajută să recunoaștem cum anume se simt frecvențele superioare. Odată identificate și accesate, aceste frecvențe vor începe să coboare spre noi, exact la fel cum și noi ne înălțăm spre ele. Secretul este în a ne concentra și în a ne conecta cât mai des posibil cu ele, asemenea unui loc de întâlnire cu sinele superior. În urma acestor “întâlniri”, vom începe să simțim mai ales transformări interioare, care le precedă pe cele exterioare. La scurt timp, în funcție de cât de mult timp acordăm acestui proces, ele vor începe să se manifeste și în planul material.
Ascultă-ți sufletul, conectează-te la informațiile care îți înalță spiritul, care te inspiră și care îți oferă o viziune cât mai holistică și cât mai profundă asupra vieții. Împlinirea interioară este unealta care te ghidează și te aliniază spre scopul tău, astfel încât tu să traiești în fiecare zi o adevărată primăvară spirituală !
Cei dintre noi care sunt binecuvântați cu privilegiul de a avea timp să-și contemple scopul, au responsabilitatea deosebită, față de Pământ, de a aduce pe lume această esență. Există încă multă suferință în lume și de fiecare dată când întrupăm chiar și un mic aspect al idealului unei lumi mai bune, ne îndeplinim Scopul Superior.  – Richard Rudd, Secventa de Activare
Sursa:http://www.constiintacolectiva.ro/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121