Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Gândurile ne crează realitatea și viața

citirea-gandurilor

Toate acțiunile umane sunt influențate, la nivelul cel mai profund, de două sentimente: frica și dragostea. În funcție de manifestarea acestor două sentimente se formează realitatea în care trăim.

Din acest motiv, erudiții ne învață că realitatea este diferită pentru fiecare dintre noi. Există doar două emoții în limbajul sufletului și totul se învârte și se dezvoltă în jurul lor.

Orice gând și mai apoi orice acțiune umană se naște în funcție de momentul în care una dintre cele două emoții prinde viață. În acest fel se naște gândul din spatele gândului, cel pe care, de cele mai multe ori, nu îl conștientizăm, dar care contribuie la ridicarea unei piese din realitatea noastră.

Acesta este primul gând, sau gândul primordial. O forță incredibilă, care propulsează locomotiva experienței umane. Acest gând se transformă în cuvinte și în cele din urmă în fapte, dar acest gând se naște fie din frică sau din dragoste. În clipa în care tu făgăduiești dragostea cea mai înaltă, de fapt, tu atunci îți recunoști cea mai mare frică.

Niciodată, nu o să ai ceea ce îți dorești sau ceea ce îi ceri divinității. De ce? Pentru că aceasta nu este o cerere propriu-zisă, ci o recunoaște a unor lipsuri. Această recunoaștere s-a născut din gândul primordial și s-a materializat întocmai cum ai gândit. Gândul formează realitatea și nimeni sau nimic nu o poate schimba, decât un alt gând, o altă perspectivă, o altă înțelegere a vieții.

La fel se întâmplă și cu rugăciunile. Nu poți să-i ceri lui Dumnezeu ceva care să contrazică realitatea pe care tocmai ai format-o. Rugăciunea trebuie să fie o mulțumire pentru ceea ce urmează să trăiești și astfel se va întâmpla ceea ce îți dorești.

Gândește-te la lucrurile cele mai înalte, programează-le ca și cum ele fac parte din viitorul tău și ele vor exista în viața ta la timpul potrivit. Trăiește cu acel gând măreț în fiecare zi și consideră că el este realitatea ta. Lucrurile bune vor veni, în cele din urmă și în acest fel, poți spune, că ți-ai construit singur realitatea. Una în care armonia și iubirea ating cel mai înalt grad al evoluției umane.

Acum realizezi ce se poate întâmpla dacă gândul primordial este bazat pe frică? Nimic din ceea ce îți dorești nu o să experimentezi niciodată, pentru că, de fapt, ți-ai construit realitatea într-un alt mod și nici chiar Dumnezeu nu o mai poate schimba.

Gândurile formează realitatea fiecărui individ. Din această cauză, unul vede lumea un loc frumos, în timp ce altul o vede un loc cu numeroase lipsuri și neajunsuri!

https://www.efemeride.ro/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Gând-Cuvânt-Sentiment-Acțiune,Prognoza astrologiei intuitive noiembrie 2022,Jupiter retrograd iulie-noiembrie 2022,Aveți nevoie de o curățare spirituală?
Afirmaţii
Simona Igna

Gând-Cuvânt-Sentiment-Acțiune

Gând-Cuvânt-Sentiment-Acțiune Gând, cuvânt, sentiment, acțiune – sunt una în tot ceea ce eu sunt Există o legătură profundă între gândurile noastre,cuvintele pe care le-ai rostim,sentimentele

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121