Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Gândurile sunt magnetice

head-1623792__340

OMUL ESTE UN GÂND al lui Dumnezeu, de aceea gândurile omului au la rândul lor puterea de a gândi, cu alte cuvinte au calitatea de a prolifera, de a se multiplica şi de a se răspândi. De asemenea, au capacitatea de a se explica, adică de a-şi răspunde lor însele şi de a crea simultan şi problema, şi soluţia.

Gândurile călătoresc cu o viteză mai mare decât cea a luminii

De îndată ce un gând este emis, el se propagă instantaneu până la distanţe fabuloase. Dacă este în acord cu ceea ce întâlneşte, gândul este captat şi se stabileşte contactul; în caz contrar, gândul se pierde şi călătoreşte până îşi epuizează forţa.

Avem puterea să emitem gânduri noi

Fie în acelaşi sens, pentru a-l amplifica şi a-l întări pe cel anterior, fie în sens contrar, pentru a-l frâna şi a-l atenua. Aşa se explică de ce gândurile contradictorii nu duc nicăieri; un şir de gânduri coerente poate să fie foarte puternic.

Conform învățăturii orientale

Gândul produce un turbion (se deplasează în spirală) care atrage din univers tot ce este necesar pentru ca acel gând să se materializeze. Ştiinţa admite că turbionul, vortexul sau spirala stă la baza materiei. Gândurile au substanţă, inteligenţă, mişcare şi un anume magnetism. Ele atrag implacabil gânduri de aceeaşi natură, iar această aglomerare de gânduri are o putere enormă, în bine sau în rău.

În privința gândului, nu trebuie să uităm niciodată că are putere creatoare pe toate planurile, inclusiv în planul fizic.

Un gând produce în corpul astral sau mental un vârtej vibrator de particule aparţinând unuia dintre aceste două corpuri, apoi o formă-gând este expulzată din aură şi pluteşte în aer. Dacă acest gând are un scop precis, el va fi proiectat rapid spre acel scop.

Forma gând persistă atât timp cât primeşte impuls de la sursa care i-a dat naştere

Dacă puterea de emisie încetează, forma-gând se dizolvă lent, restituind planului elementele care au servit la formarea ei. În afara aurei, formele-gând sunt animate de „elementele planului”. Acestea sunt forţe semi-inteligente care au rolul de a manifesta diversele energii ale acelui plan. Pentru ca o formă-gând să „acţioneze”, ea trebuie să fie animată de elementele planului.

Suntem un microcosmos, replică a macrocosmosului care înglobează tot

Toți avem posibilitatea de a lua din substanţa universală a spiritului care este pretutindeni şi care nu aşteaptă decât momentul în care se va manifesta printr-un act al conştientului nostru. Corpul nostru psihic pluteşte, împreună cu celelalte, în lumile invizibile unde totul are un dublu: oamenii, animalele, plantele, toate lucrurile, materiale sau nu. Suntem un microcosmos, o replică a macrocosmosului care înglobează tot.

„Ce este sus este la fel cu ce este jos şi ce este jos este la fel cu ce este sus” (Hermes Trismegistul)

Totul este în noi

Iată de ce există fiinţe care au răspuns la orice. Întreaga fiziologie a corpului nostru are o replică fidelă în invizibil, dublul său astral. Anumite persoane văd corpul eteric, aurele umane şi cele ale obiectelor. Toate acestea sunt reale şi nu este o viziune a spiritului. Ce văd ochii noştri este doar replica materială a ceea ce există cu adevărat în invizibil; este manifestarea vizibilă a realităţii, realitate care nu este din această lume.” (Energia Spiralei, autor Gilbert Jausas)Sursa:https://www.atractiasuccesului.ro/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121