Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Idei care te ajută să crești, să-ți atingi obiectivele

flower-2630305__340

1.Nu mai aștepta să primești permisiunea, confirmarea sau acceptarea tuturor celor din jur pentru a face ceva ce-ți dorești să faci și știi că asta ți-ar aduce o mare împlinire. Unii nu te vor înțelege niciodată! Nu pentru că nu vor; ci pentru că nu pot. Dacă ei nu au făcut în viețile lor ceea ce tu vrei să faci, cum crezi că pot înțelege drumul până acolo? Nu poți duce pe cineva într-un loc în care n-ai fost nici tu.

2.Setează-ți direcția, nu o mai urma încontinuu pe a altuia. Învață din ce reușesc ceilalți, dar amintește-ți mereu că direcția TA e unică! Pentru că TU ești unic. Ai un sistem original de valori, ai un set de experiențe subiective de viață pe care nimeni nu le-a mai trăit așa ca tine și ai toate acele resurse destinate împlinirii visului personal.

3.Acceptă odată pentru totdeauna că Legea Atracției Universale funcționează numai dacă, pe lângă emoții și gânduri frumoase, pui în viața ta de zi cu zi și Acțiune. Dumnezeu ne dă, dar în traistă nu ne bagă. Nu mai aștepta să se întâmple fără ca tu să faci ceea ce trebuie să faci. Dacă te minți în fiecare zi cu “încep de mâine”, mereu de mâine vor începe rezultatele să apară.

4.Relaționează intenționat. Fie că ești extrovert sau introvert, mergi către oameni. Caută în permanență să cunoști oameni noi, care pot avea aceleași preocupări și obiective ca tine. Vei întâlni destui care îți vor înșela buna credință, care te vor trăda, care nu te vor înțelege. Dar numai cunoscut cât mai mulți, îi vei descoperi și pe cei extraordinari, căci suntem amestecați și nu scrie pe noi “potrivit”, “nepotrivit”.

5.Învață să spui “Nu”. Asta te va elibera de multe frustrări, frici, stări anxioase, obligații neasumate, obiective care nu sunt și ale tale. Chiar dacă cererea sau rugămintea celuilalt vine cu bune intenții, caută să vezi dacă e în acord cu tine, cu valorile tale, cu starea ta de bine, dacă e win-win, dacă ai ceva de învățat de acolo. X vrea să faci ceva pentru el, Y te roagă ceva pentru că el nu poate, Z nu acceptă refuz pentru. Și uite-așa nu-ți mai rămâne deloc timp pentru acei oameni și pentru acele lucruri care contează cel mai tare pentru tine. Învață să mai spui și “Nu”.

Spor la succese, #HaiSus! Iar din eșec, fă o lecție și mergi mai departe. Căci cele mai mari succese în viețile noastre s-au născut din eșecuri. Ca aici, de exemplu. Jack Ma. Ia-l ca model și acționează; îți vei dori apoi să-i mai înveți și pe alții cum se face.Sursa:net

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121