Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Iertarea: Cheie pentru eliberarea blocajelor in cele mai profunde structuri ale tale.

buddha-562033__340

Atunci cand refuzi sa ierti pe cineva esti agresor. 

Il legi pe cel pe care nu il ierti, la fel cum vrajitorii o fac folosindu-se de ritualuri complexe. Il legi de tine; 
Prin ranchiuna ta(victimizarea ta,supararea,judecata,critica,acuzare, etc…)trimiti un cordon energetic spre subiect care va alimenta in ambele sensuri energia negativa.

Nu te eliberezi de suferinta, nu te vindeci, dimpotriva – duci conflictul dincolo de materie, dincolo de viata asta, il perpetuezi, iti blochezi evolutia, invartindu-te in acelasi cerc vicios victima-agresor.

Tu esti in acelasi timp si victima si agresor. La fel subiectul neiertarii tale. Va inlantuiti destinele pana in momentul in care unul decide sa ierte. 
 Abia atunci lectia este asimilata. 

Nu esti victima niciodata, sau mai precis poti fi victima propriului venin, karma nu functioneaza aleatoriu – de unde rezulta ca atata vreme cat esti pus in situatii dureroase – tu, in viata asta sau in alte vieti, ai atras asta.  
Nu vei primi niciodata de la viata ceva ce nu ti se cuvine (nici pozitiv nici negativ) – vibratia ta nu va permite.

Atunci cand devii constient de aceasta, atunci cand realizezi ca esti interconectat pe toate planurile cu cei pe care ii gandesti, cu cei pe care i-ai gandit vreodata, cu cei care te gandesc, cu cei care te-au gandit vreodata, cu cei ce vibreaza pe nivelul tau, cu tot ce se numeste energie in Univers; atunci cand incetezi sa crezi despre tine ca esti buricul pamantului si tot ce misca se raporteaza la tine si numai la tine – atunci esti pregatit sa te eliberezi cu adevarat.

Eliberezi prin iertare si acceptare.

Eliberezi prin echilibru si armonie.

Orice sentiment armonios pe care il ai – iti ridica vibratia. 
Te detasezi de negativitate cu cat emiti mai multa armonie. 
In raspuns, Universul iti va da mai departe pe frecventa ta.

Ca la radio: pe 88,7 mhz vei asculta doar ce emite acel post de radio. Vrei un alt post – cauti pe alta frecventa 🙂

Asadar, iarta si cere-ti iertare. Elimini miraculos blocaj dupa blocaj. 

Cere-i lui Dumnezeu sa intermedieze pentru tine acolo unde nu poti sa ierti sau nu poti fi iertat. 
Nu te baza doar pe iertarea Lui – Tatal ne iarta pe toti in egala masura, ne iubeste neconditionat, insa la fel cum te iubeste pe tine, il iubeste si pe agresorul tau. Sunteti iertati amandoi. Cu toate astea blocajele raman acolo atata vreme cat nu va eliberati personal.
Exemplu: Eu te umilesc pe tine. Apoi imi cer umil iertare la Dumnezeu. Si m-am spalat pe maini. Gata, sunt iertata. Tu m-ai iertat?
Nu suntem niste muppeti ai lui Dumnezeu, suntem Spirite individuale care asa cum se raporteaza la Dumnezeu ca la Tatal, se raporteaza si la spiritele din jurul sau. 
Astfel ca – iertata de Dumnezeu – voi functiona in continuare legata energetic de tine, care ma vei bombarda cu forme-gand nocive ce vor intra in campurile mele la fel cum eu te-am bombardat pe tine cu grosolania mea.

Ne legam reciproc, iar Dumnezeu ne iubeste si ne iarta pe ambii. Asa legati cum suntem. Este alegerea noastra. In asta consta liberul arbitru.
Sursa:https://cafeneaualuianael.blogspot.ro

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Luna plina in Gemeni,Ritualul "Manifestări de Lună plină",Eliberarea și Transformarea Noastră Luna plină,LUNI PLINE ÎN TRADIȚIA ȘAMANICĂ,Eclipsa de luna plina in scorpion,Astrologie intuitivă-Luna sângerie,din Fecioară ,Cum ne Influențează Fizic și Mental Luna,ULTIMA LUNĂ PLINĂ A IERNII,Eclipsa totală de Lună Nouă,Luna Plină și eclipsă de Lună,Eclipsă Parțială de Lună Plină în Taur,Lună plină octombrie 2021,Astrologie intuitivă,Prima lună plină a anului, Jocul dualităților
Astre
Simona Igna

Astrologie intuitivă

Astrologie intuitivă Astrologie intuitivă: Vărsător Lună plină august 2021 Pe 22 august 2021, avem a doua lună plină Vărsător a anului. Prima Lună Plină Vărsător a

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121