Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Imnul vieții

20170524_130149Noi suntem veniți aici,pe Pământ,ca să experimentăm.Suntem doar călători,așa ne-a creat Dumnezeu…Ni se dă un corp,uităm pentru ce am venit aici și ni se mai dă și liber arbitru. Trebuie să învățăm din greșelile noastre,dar,dacă suntem suficient de inteligenți, putem învăța și din greșelile altora. Uneori avem și un orgoliu peste măsură și de aceea repetăm lecțiile.

Nu trebuie să uităm niciodată că, într-o bună zi,mai devreme sau mai târziu,călătoria noastră se va sfârși și vom ajunge la destinație…moartea nu este SFÂRȘITUL,ci este un nou ÎNCEPUT…începutul unei noi călătorii…depinde doar de noi înșine dacă, învățăm sau nu ceva din această călătorie numită VIAȚĂ…Ne naștem perfecți,devenim imperfecți pe parcursul vieții…asta depinde doar de noi… și apoi murim,pentru a avea șansa de a renaște, chiar dacă va fi sub o altă formă și cu un conținut îmbogățit de experiențe din viețile anterioare…

Dacă îi tratăm pe cei din jurul nostru cu iubire și recunoștință,viața noastră se ușurează simțitor.De aceea vă recomand să ne iubim unii pe alții,să ne ajutăm și să jucăm regulile vieții frumos împreună!

Dacă vom cunoaște regulile jocului vieții,vom avea o țintă și cu ajutorul Creatorului vieții, eșecurile și lacrimile vor fi puține,iar bucuria de a trăi împreună cu Creatorul, și cu celelalte creaturi, va fi imensă.Cum spunea și Isus:”Eu sunt Calea,Adevărul și Viața” (Ioan 14/6)

Despre Maica Tereza a auzit toată lumea.Mai puțini sunt cei care știu cine a fost și ce a făcut, dar fiecare dintre noi a auzit cel puțin o vorbă de duh atribuită măicuței…

Au fost atribuite 10 întrebări și 10 răspunsuri Maicii Tereza.Iată care sunt acestea:

1.Ziua cea mai frumoasă? Azi!

2.Obstacolul cel mai mare? Frica!

3.Cauza tuturor relelor? Egoismul!

4.Cea mai mare înfrângere? Descurajarea și renunțarea la întrecerea cu tine însuți!

5.Misterul cel mai mare? Moartea!

6.Lucrul cel mai frumos din lume? Iubirea necondiționată!

7.Cel mai bun profesor? Copilul!

8.Cel mai bun refugiu? Zâmbetul și bunăvoința!

9.Leacul mereu util? Optimismul și încrederea!

10.Cadoul cel mai frumos? Comunicarea și înțelegerea!

Maica Tereza, născută Agneza Gongea Boiagiu, la 26 august 1910, la Skopje, în Macedonia, a murit în 5 septembrie 1997, la Calcutta, India.S-a călugărit tânără și ulterior a fondat ordinul Misionarii Carității  din Calcutta,India în 1950.Timp de peste 45 de ani ea a îngrijit săracii, bolnavii, orfanii și muribunzii primind și Premiul Nobel pentru Pace în anul 1979.  Ea este un spirit viu, participant la agitația noastră de zi cu zi, iar mesajele ei, își găsesc ecou în realitățile bune sau rele, vesele sau triste ale vieții noastre.

Mesajul Maicii Tereza despre viață spus în câteva rânduri,reprezintă esența propriei noastre vieți și este bine să reflectăm asupra lui. Iată ce spune:

“Viata este oportunitate,foloseste-o.

Viaţa este frumuseţe, admir-o. 

Viaţa este un vis, realizează-l. 

Viaţa este o provocare, înfrunt-o.

Viaţa este un joc, joacă-l.

Viaţa este o promisiune, realizeaz-o.

Viaţa este tristeţe, depăşeşte-o.

Viaţa este un cântec, cântă-l.

Viaţa este o luptă, accept-o.

Viaţa este o tragedie, înfrunt-o.

Viaţa este o aventură, îndrăzneşte.

Viaţa este noroc, fă-ţi-l.

Viaţa este viaţă, luptă-te pentru ea”.

Sursa:https://www.befreebezen.com

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Iubirea autentica

Gelozia este complicata. Contine multe ingrediente. Lasitatea este unul dintre ele, atitudinea egoista este alt element, dorinta de monopolizare – nu e experienta de iubire

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121