Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Imposibilul este realizabil

23621402_1338772302899782_4986311719693408172_n

De cele mai multe ori observ același blocaj la oamenii care-și doresc un lucru “imposibil”: se cramponează de modul în care va intra în viața lor acel ceva. Și pentru că nu văd căi “realiste” prin care visul lor s-ar putea împlini, renunță la ce își doresc sau continuă să își preocupe mintea cu lucruri mărunte pe care știu că le pot face.

Chiar dacă în momentul de față nu ai posibilitățile necesare pentru a-ți împlini visul, continuă să rămâi conectat cu el. Mintea rațională, oricât de fascinantă și utilă este, are limite.

Universul și căile prin care acționează pentru a-și împlini magicul sunt dincolo de imaginația ta.

Cu fiecare dorință de care devii conștient tu participi la diversificarea lumii în care trăiești. Gândește-te la toate ideile care au existat și la tot ce a fost creat prin intermediul lor. Gândește-te la tot ce s-a crezut a fi imposibil, ca mai apoi să fie realizat de către un om care a îndrăznit mai mult decât ceilalți.

Orice îți dorești tu este realizabil. Imposibilul în ceea ce vrei nu există cu adevărat decât dacă tu alegi realitatea asta.

Ceea ce trebuie să faci în acest proces este să știi clar ce anume îți dorești. Pe măsură ce înaintezi prin timp vei observa că viața ta s-a împlinit și continuă să se împlinească în conformitate cu dorințele tale cele mai importante. Dacă în trecut au existat lucruri pe care le-ai vrut și  nu s-au transformat în realitate este pentru că într-un fel sau altul le-ai blocat drumul către tine. Poate prin anumite convingeri contrare dorinței respective, poate prin faptul că ți se părea prea frumos ca să fie adevărat pentru tine ori poate prin faptul că nu erai pregătit pentru acea experiență.

Este important să înțelegi că nu trebuie să știi cum anume se va concretiza visul tău. Sigur, atunci când facem planuri de viitor mintea rațională are nevoie de strategii și pași clari care trebuie urmați. Este folositor și sănătos. Însă atunci când vine vorba despre împlinirea unei dorințe sau a unui vis “imposibil” uită de logică și rațiune.

Fă spațiu magicului în mintea și sufletul tău.

Acelei energii care face ca totul să se întâmple în cel mai natural mod: inima să bată fără ca noi să o supraveghem, sângele să circule prin tot corpul fără ca noi să fim conștienți, anotimpurile să se succeadă, copacii să înflorească din nou chiar și atunci când par lipsiți de viață și Pământul să se învârtească. Acelei energii care face ca totul să se întâmple în cel mai natural mod: inima să bată fără ca noi să o supraveghem, sângele să circule prin tot corpul fără ca noi să fim conștienți, anotimpurile să se succeadă, copacii să înflorească din nou chiar și atunci când par lipsiți de viață și Pământul să se învârtească.

Ai încredere și lasă lucrurile să curgă natural. Imposibilul este realizabil, iar viața cunoaște infinite modalități de a te surprinde, trebuie doar să te deschizi în fața ei. Și să fii recunoscător pentru tot ceea ce îți poate oferi.Sursa:atractiasuccesului.ro

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Emotiile care duc la dezechilibru

În tradiția taoistă,esența –”jing”- ,energia–”chee”–și spiritul –”shen”sunt cele Trei Comori ale vieții care trebuie să fie într-un permanent echilibru.Fiecare are trei aspecte: prenatal–postnatal sau primordial

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121