Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Increderea de sine

heart-741500_960_720Nu este nici greu, nici ușor.

Încrederea vine odată cu timpul și experiențele trăite. Dar mai ales cu înțelegerea. Înțelegerea că ceea ce ești și ceea ce poți fi sunt ceea ce atragi. Viața îți oferă în mod consecvent atât materiale, cât și instrumente de lucru. Modul în care le folosești și ce-ți dorești tu să creezi cu ele depind doar de tine.

Ceea ce trebuie să se întâmple, se întâmplă.

Poate fi ceva ce există deja în tine, și deci pe care îl ceri, sub o formă sau alta (prin gânduri, emoții, convingeri întreținute și reînnoite constant) sau poate fi un lucru care îți va marca istoria personală pentru că ai nevoie de el în procesul tău de creștere. De cele mai multe ori, “de ce s-a întâmplat” este mai puțin relevant decât “ce aleg eu să fac cu experiența asta”.

Încrederea neconditiționată te va învăța că mai important decât ce cred ceilalți despre tine este ce crezi tu despre tine. Vei putea face un lucru atât timp cât tu crezi că îl poți face, chiar dacă altcineva îți va spune contrariul. Invers, nu te vei simți bine în pielea ta când tu nu ai o părere bună despre tine, chiar dacă ceilalți te vor aprecia.

Dacă vrei să-ți transformi circumstanțele exterioare, începe să-ți verifici fiecare convingere pe care o ai despre tine, despre experiențele și oamenii care îți populează lumea. Se potrivesc idealurilor tale? Dacă nu, ajustează-le până corespund modului în care simți să fii ca om și stilului de viață pe care vrei să-l ai. Păstrează întotdeauna ca reper ceea ce vrei tu pentru tine, nu ceea ce crede altcineva despre tine. Indiferent că este vorba despre păreri bune sau mai puțin bune. Ești liber să-ți hrănești mintea și sufletul doar cu ceea ce vrei tu să devină realitate în viața ta.

Nu este greu, nu este nici ușor. Trebuie doar să vrei. Și să știi că poți.

Nicio forță exterioară nu are putere asupra ta dacă nu este alimentată de propriile gânduri.” (Rhonda Byrne)https://www.atractiasuccesului.ro/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121