Încrederea de sine – element-cheie pentru reușită – Evatopia

0
(0)

Încrederea de sine, cu toate că joacă un rol deosebit de important în viața noastră, este adeseori un subiect neglijat. Încrederea de sine este deosebit de importantă, chiar mai importantă decât ne imaginăm. Este capabilă să îți schimbe întreaga viață, iar lipsa ei are efecte negative asupra relațiilor sociale, a carierei și a reușitelor din toate planurile. Pentru a înțelege rolul pe care îl joacă încrederea de sine în viața ta, este esențial să știi cum acționează aceasta.

Limbajul iubirii și încrederii de sine

Oricine își poate accentua încrederea de sine și să înceapă să își îmbunătățească toate aspectele vieții. Cei care doresc să facă asta, să găsească rezolvări la diverse situații, să își îmbunătățească relațiile cu cei din jur și să își recunoască și activeze potențialul, pot participa la evenimentul Limbajul iubirii și încrederii de sine.

Evenimentul este organizat de Beauty Leaders și o are ca speaker pe parapsihologul Simona Igna. Va avea loc în două orașe din țară: București – 18 februarie 2020 și Cluj-Napoca – 20 februarie 2020.

Eu vă recomand cu toată încrederea să participați la eveniment. Experiența pe care o are Simona Igna în domeniul său este una vastă, ceea ce îi permite să ofere ajutor celor care își doresc să își accentueze încrederea de sine.

Articolul complet este pe Evatopia.

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: