Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Calea Împuternicirii Personale,Spiritul Creator Intenții Dorințe Încredere Interioară,Dezvoltarea autodisciplinei,Cum te poate elibera puterea iertării?,Te-ai simțit respins de părinții tăi?,Iubire, relații, sexualitate în noua paradigmă,Cum să te onorezi,Echilibrarea chakrei inimii,Creaza bucurie in viata ta !,Iubește fără atașamente şi durere,RECONECTAREA LA SINE,Reconectarea la Iubirea de sine,Încrederea în sine,Iubirea de sine,Idei pentru a fi fericit,Implementare de programe pozitive,Reguli ale dragostei,Etape de conectare cu Sinele Divin,Ai grijă de energia ta! ,Iertarea,mulţumirea sufletească si devotamentul,Nu te mai regăsești în relație?,Ce înseamnă o relație conștientă?,Crearea unor relații echilibrate

Încrederea în sine

Încrederea în sine
Încrederea în sine este strâns legată de autenticitate și se bazează și pe gânduri, trăiri și acţiuni pozitive.
Dacă porți măști, dacă te străduiești să le faci altora pe plac pentru că îți este teamă să spui „nu” ori să îți exprimi adevăratele sentimente, dacă faci compromisuri cu viața ta și rămâi blocat în anumite „roluri” fără a le adapta nevoilor și dorințelor tale, poți ajunge să simți că trăiești o viață care nu-ți mai aparține și cu cât va trece timpul, cu atât există posibilitatea să te simți din ce în ce mai lipsit de putere și neîncrezător, pentru că nu ai acționat în acord cu sinele tău real (te-ai și obișnuit să trăiești în acest fel), ci în acord cu rolurile prestabilite de alții sau în acord cu așteptările altora.
Încrederea în sine
De aceea este important să îți identifici valorile cu care rezonezi și să acționezi în acord cu ele, să observi ce credințe ai preluat de la alții și dacă îți mai sunt sau nu de folos în acest moment al vieții tale, să observi care sunt manierele în care te limitezi singur și să începi să cauți soluții pentru a depăși obstacolele care te împiedică să trăiești așa cum îți dorești. Să devii cât mai conștient de tine însuți și să începi să schimbi acele lucruri care nu îți plac la tine și la viața ta.
De exemplu, conștientizează felul în care îți vorbești în dialogul tău interior. Dacă îți repeți „nu pot să fac asta”, „nu sunt suficient de bun, deștept, frumos, capabil…”, „nu mă voi descurca”, practic îți programezi mintea pentru eșec. Mintea ta îți va da ascultare și va face tot posibilul ca profețiile tale să se îndeplinească și tu să nu reușești. Gândește-te de unde vine această voce critică – este posibil ca atunci când erai mic, părinții ori alte persoane importante pentru tine să îți fi transmis aceste mesaje iar tu să fi ajuns să le introiectezi (adică să le crezi și să acționezi în acord cu ele); este posibil ca pe baza întâmplărilor și feedback-urilor primite în acea perioadă, să dezvolți astfel de credințe – poate tu însuți te comparai cu alte persoane ori standarde sociale, comparație în urma căreia te plasai într-o poziție inferioară.
Devino conștient de toate gândurile care te fac să te simți rău, de toate mesajele și credințele limitative pe care ți le-au insuflat alții ori tu singur ți le-ai format și rescrie-le în așa fel, încât să te simți bine cu tine însuți. Nu mai permite dialogului tău interior să te facă să te simți prost cu tine însuți, ci vorbește-ți așa cum ai vorbi cu prietenul tău cel mai bun. Oferă-ți compasiune, fii mândru de realizările tale oricât de mărunte ar fi ele și dă-ți feedbackuri pozitive.

Încrederea în sine

Cum poți avea o viață frumoasă dacă atitudinea și gândurile tale sunt negative, dacă filtrele prin care percepi lumea sunt întunecate, dacă rămâi blocat într-o stare de pasivitate sau te dai bătut înainte de a încerca?
Începe să lucrezi cu mintea ta și nu mai aștepta „miracole”, ci începe să acționezi și, pas cu pas, temerile tale se vor dizolva, iar prin perseverență te vei apropia din ce în ce mai mult de materializarea obiectivelor și visurilor tale. Ai o mulțime de resurse în interiorul tău, doar dă-ți voie să le accesezi, dă-ți voie să încerci, să greșești, să înveți din greșeli, să experimentezi.
Focalizează-te pe ceea ce îți dorești să realizezi, pe ceea ce îți dorești să schimbi la tine și la viața ta și acționează, deoarece în acest fel vei dobândi mult mai multă încredere în tine. Succes!
Cu drag,Dr. Ursula Sandner

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Fiinţa şi iluminarea

În spatele miriadelor de forme de viaţă care sunt supuse naşterii şi morţii există Singura Viaţă, eternă şi omniprezentă. Mulţi oameni folosesc cuvântul Dumnezeu pentru

Citeste articol »

Schimbarea

O semantică a transformării. Cum să devenim experți în ARTA SCHIMBĂRII Adevărul este că schimbarea poate conduce către o criză pe oricine și poate pune

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121