Independența financiară

Ce-i datorăm Eu-lui din viitor ?
1
(1)

Independența financiară este percepută în mod diferit față de fiecare persoană.  Pentru a o obține există câteva ingrediente necesare:

1. Definește-ți obiectivele.

Ori de câte ori te angajezi într-o nouă afacere, primul lucru de făcut este să vizualizezi destinația, obiectivul, visul sau rezultatul pentru care depui eforturile.

2. Planifică-ți călătoria

Există numeroase moduri de a călători de la punctul A la punctul B și invariabil nu este în linie dreaptă. Identifică-ți valorile de referință pe care dorești să le stabilești pe parcurs, pentru această perioadă de timp, care te va îndruma către destinația ta și gândește-te la ceea ce vei face zilnic pentru a atinge destinația definită.

3. Anticipează ce-i mai bun

Așteaptă-te ca ușile să se deschidă. Oferă-ți cele mai bune lucruri fără nici o așteptare. În timp ce oportunitățile așteaptă să fie dezvăluite, nu te opri din dezvoltare. Nu pune răul în față. Refuză să fii atras de negativ. Gândește constructiv. Umple-ți mintea cu credință și reciclează frica printr-o mărturisire pozitivă. Studiază materiale care te ajută să rămâi pozitiv.

4. Acționează ca și cum ai ajuns la destinație

Înainte de a deveni realitate, crede în visul tău.Toate succesele viitoare se pot realiza, deoarece prin acțiunile prin vorbirea și obiceiurile tale, poți deveni un magnet de succes.

5. Asumă-ți riscul

Dacă nu părăsești țărmul, niciodată nu vei ajunge de cealaltă parte a râului. Există un punct în care trebuie să faci saltul credinței. Dar asigură-te că obiectivele tale sunt măsurabile și realiste. Dincolo de risc te așteaptă oportunitatea, prosperitatea și independența financiară.

Media 1 / 5. Numărul voturilor: 1

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: