Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Ghid pentru vindecarea copilului tău interior,Semne că îți folosești bine puterea interioară,Înțelegeți durerea și lăsați-o să plece,Înțelegerea vocii sufletului tău,

Înțelegerea vocii sufletului tău

Înțelegerea vocii sufletului tău

În sanscrită există un cuvânt cunoscut sub numele de „Jivatma”, care înseamnă în esență ființă umană.Jiva, este partea umană, fizică a noastră, iar Atma este ființa parte a noastră sau a sufletului.Aceste două elemente sunt cele care alcătuiesc cu adevărat tot ceea ce suntem – la nivel fizic avem un corp, o minte și emoții, iar la nivel energetic avem un suflet și intuiție.

Partea noastră Jiva este limitată de pereții corpului nostru, dar partea noastră Atma este nesfârșită și conține aceeași înțelepciune infinită ca și Universul.Sufletul tău este o ființă atotștiutoare și atunci când înveți să te acorde cu ea, viața chiar capătă un sens cu totul nou.

Înțelegerea vocii sufletului tău

Sufletul fiecăruia le va vorbi puțin diferit, unii vor primi mesaje în vis, alții prin mediere și alții prin muncă creativă.

Nu există o modalitate greșită sau corectă atunci când vine vorba de înțelegerea limbajului sufletului tău, dar, de cele mai multe ori, sufletul nostru ne poate vorbi prin:

1. Bucurie și râs

Bucuria merge cu adevărat dincolo de fericire și într-un loc electric, vibrant. Bucuria ne permite să ne simțim vii, plini de viață și plini de energie. Când simți bucurie pentru o anumită decizie sau persoană din viața ta, aceasta este într-adevăr o dulce confirmare din sufletul tău că ești pe calea cea bună.

A-ți urma bucuria înseamnă de fapt să-ți urmezi calea sufletului tău. La fel, a simți frică, anxietate sau îndoială poate fi modalitatea sufletului de a încerca să te îndrume în altă direcție.

2. Niveluri de energie

Te simți vibrant, plin de energie și puternic? Începeți să acordați atenție acelor momente ale zilei când experimentați o scădere a nivelului de energie. Ar putea fi mâncarea pe care o mănânci? Oamenii din jurul tău? Munca in care esti implicat?

Sufletul tău este energie, așa că are sens să comunice cu tine prin nivelurile tale de energie. Încercați să monitorizați când nivelul de energie scade, deoarece sufletul dvs. ar putea încerca să vă transmită un mesaj.

3. Visele 

Sufletul tău nu folosește adesea cuvinte, mai degrabă folosește energia sau vibrația pentru a comunica. Uneori acest lucru se poate manifesta sub formă de imagini, vise, semne sau alte momente de sincronicitate.

Când ești relaxat și într-o stare de somn sau meditativ, de multe ori sufletul tău este capabil să treacă și să ofere îndrumări, sfaturi și sugestii. Dacă continuați să aveți vise și viziuni repetate, acesta este și mai mult un motiv pentru care să acordați atenție.

La fel, a vedea imagini repetate, secvențe de numere și a experimenta sincronicitatea poate fi, de asemenea, o modalitate prin care sufletul tău lucrează cu Universul pentru a te ghida.

4. Creativitate

Sufletul tău este un creator puternic și, împreună cu al altor suflete, ajută la crearea lumii în care trăiești.

Sufletul nostru ne ghidează mereu spre a crea, fie că este prin artă, emoții sau viață nouă. Lasă-te ghidat de pasiunile tale și fă-ți timp din fiecare zi pentru a face ceva creativ.

Cu toții suntem ființe creative, este doar o chestiune de a ne debloca potențialul și de a înlătura orice rezistență.

5. Intuiția

În cele din urmă, ultimul și cel mai puternic mod prin care sufletul nostru ne vorbește este prin intuiția noastră.

Intuitia este un sentiment care depășește raționamentul. Este acea voce interioară a cunoașterii care se manifestă adesea în zona stomacului sau a inimii noastre.

A învăța să ai încredere în intuiția ta este crucială în înțelegerea limbajului sufletului și cu cât îl asculți și te acordi mai mult, cu atât va deveni mai puternic.

Dacă ți-ai putea auzi sufletul vorbind, ce mesaje ar avea pentru tine astăzi?https://foreverconscious.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121