Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Intuiția

abstract-19141__340

Intuiția a fost definită drept o cunoaștere spontană și profundă a realității, un proces care nu depinde de rațiune.

Este capacitatea de a cunoaște lucrurile fără ajutorul minții logice. Cercetări recente relevă că această formă de energie superioară deschide linia directă de comunicare cu forța vitală. Reprezintă un soi de limbaj energetic. Oamenii, lucrurile și evenimentele pot emite energie pozitivă care revigorează sau energie negativă care epuizează. Intuiția presupune capacitatea de a prelua aceste vibrații furnizând instrumente instinctive de măsurare a nivelului propriu de confort – psihic, emoțional și fizic.

Ți s-a întâmplat să intri într-o încăpere plină de oameni și să te simți instantaneu atras de o anumită persoană? Ai simțit vreodată că cineva te privește insistent de la spate? Fiecare dintre noi emitem vibrații. Inima captează aceste forme de energii subtile transmițând apoi informațiile către creier. Semnalele intuitive care îți indică ce tip de om este cel alături de care te afli (în birou, la masă, în metrou, în intimitatea dormitorului ș.a.m.d.) sunt percepute de cele mai multe ori sub forma unor senzații și stări.

Iată câteva exemple de semnale intuitive ale energiei pozitive la oameni:

– emană un sentiment de încredere, compasiune și ocrotire,
– fără să știi de ce, te simți în siguranță și animat de dorința de apropiere,
– îți place să fii în preajma lor, devii mai vesel și mai plin de energie,
– degajă o liniște luminoasă,
– îi simți familiari și calzi.

În schimb, există și semnale pe care inima și corpul tău ți le transmit atunci când te afli în prezența unor oameni cu energie joasă, negativă:

– te simți încordat și ai tendința să te închizi.
– ți-ai format parcă un scut de protecție invizibil și respingi orice vine din partea persoanei respective (nu includem aici reacțiile subiective de furie împotriva cuiva care ne-a deranjat).
– nu te simți în siguranță și cauți instinctiv motive să te îndepărtezi.
– simți fiori reci pe șira spinării sau un gol neplăcut în stomac.
– nivelul de energie îți scade.
– poate apărea chiar senzația de vertij.

Mecanismele fiziologice prin care inima transmite informații către creier sunt observate în prezent și de Institutul de Cercetare HeartMath din California. În urma experimentelor și studiilor realizate pe parcursul mai multor ani s-a ajuns la concluzia că inima noastră poate percepe semnalele electromagnetice emise de alte persoane (fie persoane cu care avem o legătură apropiată, fie oamenii din jurul nostru). De exemplu, ori de câte ori tu simți o stare de iubire pentru cineva, îi transmiți practic un semnal electromagnetic foarte puternic (măsurabil) pe care inima și mai apoi creierul său îl receptează și îl procesează, chiar dacă persoana respectivă nu conștientizează desfășurarea acestor procese subtile. Oamenii mai senzitivi (și deci mai intuitivi) percep în mod direct aceste vibrații, văd câmpul energetic al oamenilor cu care intră în contact și simt energia anumitor locuri sau lucruri.

Cărei forme de inteligență superioară îi datorăm aceste capacități? Să fie oare vorba doar despre fiziologia unor organe precum inima și creierul?

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Eliberarea rușinii,Te-ai nascut bogat!,SIMPTOMELE ASCENSIUNII
Psihologia vieții
Simona Igna

Te-ai nascut bogat!

Te-ai nascut bogat! Acesta este titlul unei carti excelente, bestseller international, scrisa de Bob Proctor, aparuta la editura Adevar Divin. O carte  care ne confirma dreptul

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121