Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Învață să te iubești înainte de a intra într-o relație

couple-3064048_960_720Cum să devii propria ta dragoste adevărată
O relaţie nu este niciodată răspunsul la singurătatea cuiva.

Nimeni nu este responsabil de starea ta interioară, doar reacția ta îți crează interioarul sufletesc. Nimic din afara ta, nici o relaţie, nici o altă persoană, nu îți vor aduce vreodată fericirea adevărată, împlinirea sau pacea în inimă dacă nu eşti deja fericit/ă cu tine.

Sentimente de goliciune, nefericire, depresie sau ură de sine poate exista în tine înainte de a-ți întâlni partenerul.

Majoritatea oamenilor au tendinţa de a crea noi relaţii fără a se baza pe ceea ce vor, ci pe ceea ce percep ca lipsă.

Se axează în afara lor spunând:  „când voi găsi pe cineva, voi fi fericit/ă, mulţumit/ă şi îndeplinit/ă.”

Când vor găsi pe cineva cu care să aibă o relaţie, dacă nu își curăță fiecare starea interioară, își vor aduce în noua relație, vechile frici, dureri, traume, depresii și vor cere de la celălalt energie, timp, lumină, și schimbarea personalității celuilalt.

Eşti propriul tău erou, iubitul tău, iubita ta, propriul tău răspunsul la toate rugăciunile tale, şi propria ta dragoste adevărată.

Azi e ziua în care începi să devi propria ta dragoste adevărată! 
Începe să te iubești în fiecare aspect al tău, inclusiv cu toate părțile tale de întuneric şi de lumină. Iubește-te în întregime!

Începe să te apreciezi şi să-ţi iubeşti propria personalitate; să devii cel mai bun prieten a tău.
Întreabă-ți sufletul ce și-ar dori: o plimbare, un film bun, muzică, poezie, artă….

Începe să accepți tot ce eşti în divinitatea ta. Nu mai aştepta ceva sau pe cineva din afara ta. Nu te mai critica.

Esti ceea ce ai căutat şi ce ai aşteptat tot timpul. Nu mai cauta. Fiecare dintre noi este un spirit liber, suveran, menit doar să împartă și să sărbătorească adevăratele noastre esențe unite.

Îngrijeşte-te şi ascultă-ţi vocea interioară. Cunoaște-te! Acordă-ţi tot ce ai nevoie şi fii conştient/ă de tine.

Fii propriul tău stăpân, fii propriul tău maestru.

Simte propriile emoţii care sunt blocate în câmpul energetic, recunoscându-le, dă-le drumul prin plâns, respirație…

Fă-ți introspecţie, vezi cine eşti şi de ce faci ceea ce faci.

Ascultă-ţi propria intuiție. Fă schimbări în viaţa ta și începe să-ţi trăieşti „calea” adevărată, cea care te face pe tine şi pe alţii să prindeți viaţă!

Nu mai da vina pe trecut, trăiește în prezent.

Găseşte-ţi pasiunea şi un scop, şi începe să te bucuri de fiecare moment!

O relaţie va fi „satisfăcută” doar atunci când cei doi parteneri sunt dispuşi să accepte că sunt suflete individuale care au venit pe pământ pentru propria lor călătorie, că au propriile intuiții şi propriile lecţii.

Nu-ţi fie teamă că cealaltă persoană va pleca… O persoană stă sau pleacă dintr-o relație datorită/din cauza propriului liberul arbitru. Un sclav nu poate fi într-o relaţie de dragoste cu un om liber. Doi oameni liberi într-o relaţie de dragoste dă unul altuia aripi!

Dacă iubeşti o persoană, ea nu poate fi liberă din cauza temerilor tale, oprește-ți frica acum, oprește-ți gândurile, concentrează-te asupra ta. Nu-ţi mai proiecta asupra persoanei iubite, temerile și durerile trecutului şi speranţele pierdute. Ajută-ți persoana iubită șă-și transforme durerea şi suferinţa în fericire şi iubire. Fă același lucru și pentru tine. Așa deveniți stăpânii propiei energii!

Când îţi faci griji pentru altul, tu eşti energic blocat/ă. De asemenea, sunteţi într-un spațiu de teamă şi îndoială, care este un indiciu că eşti în afara credinţei şi încrederii. Nu eşti doar în iluzia că persoana este incapabilă să-și gestioneze viaţa, dar ești, de asemenea, în iluzia că lucrurile ar putea vreodată să se desfăşoare fără perfecţiunea divină,  sau că sunt fără sprijinul iubitor al Universului.

Ce-ar fi dacă, atunci când ai văzut pe cineva în ceea ce tu consideri a fi o luptă, prima ta reacţie ar fi să crezi ca este complet capabil/ă? Dacă ţi-ai aminti că, la fel ca tine, ceilalți au o întreagă echipă de ajutoare, asistenți şi călăuze? Ce ar fi dacă i-ai încuraja să-și amintească de propria lor capacitate divină când au avut un moment temporar de auto-îndoială?

Ce minunat ar fi dacă mila şi teama ta pentru ei ar fi înlocuite cu încurajare şi credinţă!

Fii liber într-o relaţie

Acordați-vă libertate și străluciți în „zborul” vostru pământean. 
Amândoi sunteţi transformarea pe care lumea trebuie să o vadă.

Sunteți fiecare, „unul/una” care poate schimba lumea prin propria sa călătorie pământească.

Celălalt ar putea fi un înger în calea ta dacă te-a condus la o anume conştientizare și pace, astfel încât, acum, poţi să-ţi găseşti drumul spre sine. La fel și tu poți fi un înger în calea lor care le dă conștientizare și pace.

Fiecare este adus lângă celălalt pentru un motiv în viaţa asta, deși de multe ori nu este motivul pentru care ai crezut iniţial: „să te fac fericit/ă și împlinit/ă”.

Divinul te-a ajutat să descoperi lumina și iubirea prin legăturile rupte şi prin conştientizarea rezultată.

Rezonează cu oameni care vibrează la un nivel înalt pentru a-ți complementa viaţa.

Dacă jumătatea ta nu este dispus/ă să-şi facă partea sa, dacă îți consumă energia, cel mai bun lucru pe care-l poţi face pentru amândoi, este să pleci.

Înconjoară-te de oamenii care ascultă şi îți onorează sufletul şi cunoaşterea interioară. Înconjoară-te de oameni care au o mare vibraţie, care rezonează cu inima ta, care nu te „fură” energic şi care nu-ți îngrădește libertatea de manifestare! Aceşti oameni emit lumină și iubire prin entuziasmul şi pasiunea lor în propria lor călătorie!

Acestea sunt relațiile care îți vor consolida încrederea în sine şi educaţia, în timp ce tu vei păşi în propria ta stăpânire de sine! Astea sunt legăturile pe care le-ai visat mereu pentru tine!

Acum. Astăzi. Eşti cea mai mare dragoste a vieţii tale!

https://uniuneaspirituala.blogspot.com

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Cercul bucuriei

Într-o zi, un ţăran se prezentă la poarta unei mănăstiri şi bătu puternic. Când călugărul de la poartă îi deschise greaua uşă de stejar, ţăranul îi arătă,

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121