Îți acorzi permisiunea de a fi bogat? – „Banii, Prosperitatea și Abundența în viața noastră”

Banii, Prosperitatea și Abundența în viața noastră
0
(0)

Te întrebi adeseori de ce nu ai bani? Simți că întâmpini mereu noi și noi obstacole în calea prosperității și a abundenței? Te-ai întrebat vreodată de ce ți se întâmplă asta? Răspunsul constă chiar în atitudinea pe care o ai față de bani.

Așa cum spune Jen Sincero, „Unul dintre cele mai mari obstacole în a atrage banii nu este lipsa ideilor, a oportunităților sau timpului, că suntem incapabili, stupizi sau poate prea lenți. Este că refuzăm să ne dăm permisiunea de a deveni bogați”. Așadar, tu îți acorzi permisiunea de a deveni bogat?

Pentru a-ți acorda această permisiune, este important să știi că banii sunt energie bună. În realitate, contrar tuturor concepțiilor impuse de societate cu privire la bani, aceștia nu sunt altceva decât energie de schimb. În dimensiunea 3D în care trăim, depindem de bani, iar pentru a avea acces liber și continuu la energia lor contează atitudinea pe care o avem față de bani.

„Banii, Prosperitatea și Abundența în viața noastră

De-a lungul vieții, cunoaștem reușite și nereușite, pierderi și câștiguri, speranță și deznădejde. Toate acestea sunt lecții care ne învață despre relația pe care este important să o avem cu banii. Oricare dintre noi poate deveni bogat, poate să se bucure de toate lucrurile pe care și le dorește și tot ce este necesar să facem pentru asta este să ne revizuim atitudinea pe care o avem față de bani.

Pentru a învăța despre bani și despre relația pe care este bine să o ai cu banii, pentru a învăța cum să atragi abundența și prosperitatea în viața ta, te invit la evenimentul „Banii, Prosperitatea și Abundența în viața noastră”.

Detalii despre eveniment

Evenimentul este susținut de către Simona Igna, terapeut consilier formator cu competențe în reabilitare energetică și informațională, îndrumător și maestru/profesor Reiki, formator, preparator în terapii complementare, facilitator terapeut cu experiență de 28 de ani de practică în informare și ghidare, în activități de consiliere terapeutică și formări individuale și de grup desfășurate în beneficiul persoanelor individuale.

Evenimentul va avea loc la Bianco Milano (Oradea), în data de 12.12.2019, între orele 18-21.

Înscrieri la telefon: 0740781121

Transmisiune live a evenimentului

În plus, evenimentul va fi transmis live într-un grup secret, special creat pentru acesta.

Așadar, doritorii pot achita prețul unui bilet privat și vor primi acces în grupul dedicat transmisiunii live a evenimentului „Banii, prosperitatea și abundența în viața noastră”.

Prețul unui bilet este de 70 lei sau 15 euro. Îi puteți achita în conturile:

RO27BTRLRONCRT0PB7726102 – pentru lei
RO98BTRLEURCRT0PB7726101 – pentru euro

Vă rugăm ca, după achitarea biletului, să ne anunțați într-un mesaj privat pe pagina Simona Igna Terapeut că ați achitat, împreună cu dovada plății. Veți primi apoi acces în grup.

Evenimentul va fi transmis live, iar transmisiunea va fi ulterior disponibilă timp de 24 de ore, astfel încât, dacă nu reușiți să vizionați live și ați achitat biletul, să puteți revedea filmarea.

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: