Iubind cine suntem

0
(0)

Această postare nu este despre vanitate sau autosuficiență. Vorbesc despre redescoperirea cine suntem, acceptarea pe noi înșine exact cum suntem.
Iubind și recunoscând cu adevărat darurile pe care le ai, puterea pe care o ai, calitățile pe care le ai. Să nu-ți fie rușine de sine sau să te învinovățești, să te critici și să te îndoiești de propriile acțiuni și gânduri.

Obișnuiam să fiu foarte critica față de mine și de ceilalți. Am crezut că nu sunt atât de grozavă. Ideea mea despre mine a fost alcătuită mai ales din opiniile altora despre mine. Oamenii spuneau întotdeauna că sunt grozava, sunt deșteapta, sunt talentata, sunt distractiva … Așadar, am încercat să le cred. Cu o parte a creierului meu, m-am gândit: „Da, au dreptate, sunt cam grozava!” dar o altă voce mică era întotdeauna în fundal: „Da, corect! Ești minunata! Ha, ha! ” Era o încredere în sine foarte iluzorie pe care o construiam astfel. De îndată ce oamenii nu mai măgulesc sau cineva se îndrăgostește să critice ceva despre tine, întregul castel de cărți se prăbușește. Începi să te îndoiești de tine, vocea mică de dinainte strigă acum: „Nu ți-am spus? Știam că acei oameni glumesc doar când au spus că ești grozav și că ești deștept … ”

Acesta a fost un mod foarte deprimant de a-mi vedea sinele. Nu știi niciodată cu adevărat cine ești, ești în derivă, în funcție de opiniile altora. Poți chiar să te urăști pe tine pentru că cineva ți-a spus că nu ești suficient de bun. Uneori, chiar presupunând că ei cred că nu ești suficient de bun este un motiv suficient de bun pentru a-ți urî sinele.
Uneori devii mai puțin decât poți fi pentru că respingi și reprimi părți din tine pe care le consideri că ceilalți nu le-ar accepta niciodată. Pentru prima dată în ani mi-am dat seama că nu sunt deloc încrezătoare! Nu m-am iubit și nu am avut încredere în mine. Este foarte important să recunoaștem acest lucru. Dacă cineva m-ar fi întrebat acum ceva timp: „Ai încredere în tine? Iubești cine ești? ” Aș fi spus: „Da, desigur”, dar nu eram conștienta de adevărul dureros.

Cred că a fi foarte sensibil la critică înseamnă că ai foarte puțină încredere și o apreciere de sine redusă. De când am început cu adevărat să știu și să apreciez cine sunt și am început să mă iubesc din ce în ce mai mult, criticile altora nu mă mai deranjează. Știu că pot fi orice vreau! Îmi cunosc puterea! Și nimeni nu mi-o poate lua decât dacă îmi dau propria putere, neavând încredere în ea.

Acum îmi dau seama că în toate acele momente în care nu mi-am exprimat sentimentele sau nu mi-am exprimat opinia sau am făcut-o așa, în loc de ceea ce mi-a spus inima să fac, de fapt afirmam că nu sunt suficient de buna, nu știu atât de mult, nevoile mele nu sunt atât de importante. Îmi dădeam puterea.

Cu toții trebuie să începem să apreciem ceea ce suntem și să începem să trăim viața pentru care suntem aici. Suntem, în primul rând, creaturi minunate ale Universului. Merităm să primim abundența vieții și merităm să fim iubiți doar pentru că existăm!
Cred că ai venit în această viață pentru a-ți exprima pe deplin unicitatea și creativitatea. Fiecare este unic și frumos. Toată lumea are ceva de oferit și de exprimat. Fii din nou întreg și bucură-te de viața pentru care ai venit:
Ai vrut să experimentezi și să exprimi sentimente adevărate!
Ai vrut să fii acceptat pentru ceea ce ești fără judecată!
Ai vrut să-ți urmezi inima și să te pui mereu pe primul loc!
Ai vrut să te iubești pe tine însuți și să faci tot ce poți pentru a te mulțumi!

Când îți iubești cu adevărat și îți respecti sinele, radiezi IUBIRE și toată lumea va fi atrasă de tine. Veți vedea că atunci când veți începe să vă apreciați corpul, frumusețea, creativitatea, ideile, toți ceilalți o vor face! Nu veți crede cum acest lucru vă va schimba viața și modul în care oamenii din jurul vostru vor reacționa la prezența voastră.
Vei străluci cu încredere și dragoste!

Pentru a începe să te iubești mai mult poți:
– Folosește afirmații de stimă de sine de genul: „MĂ IUBESC! AM ÎNCREDERE IN MINE INSAMI! ” Fă-le în fiecare zi uitându-te în oglindă
– Nu te mai critica pe tine și pe ceilalți
– Începe să te bucuri mai mult. Întreabă-te la începutul zilei: „ce pot face astăzi pentru a-mi face plăcere?” În fiecare zi, faceți cel puțin două-trei lucruri mici care vă vor plăcea
– Ai grijă de tine și de corpul tău. Mănâncă sănătos, fă mișcare, relaxează-te și odihnește
– Urmează-ți inima! Dacă aveți talente sau calități pe care ați dorit întotdeauna să le exprimați, dar din diverse motive nu le-ați făcut, încercați să le exprimați cât puteți.
– Faceți o listă a calităților voastre și apreciați-vă pentru fiecare dintre ele
– Aveți ocaziI de a va spune: „Bravo! Sunt grozavA!”

Dacă vrei să afli mai multe despre cum te poți iubi pe tine, Louise Hay este o profesoară minunată. A fost o mare inspirație pentru mine! De fapt, prima dată când am auzit pe cineva vorbind despre iubirea de sine, a fost ea. Ea crede că a te iubi pe tine însuți îți poate vindeca cu adevărat viața. Vă puteți vindeca corpul și mintea, veți avea relații mai satisfăcătoare, veți avea locuri de muncă mai bune și totul se va îmbunătăți!

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns