Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Judecata !

icon-1243689__340

Atunci cand incepi si il judeci pe cel de langa tine , nu faci decat sa te judeci indirect pe tine.

Mai devreme sau mai tarziu , vei primi si tu la randul tau acelasi lucru de la cei ce te inconjoara. Universul iti va darui, exact ce dai tu! Cei de langa tine sunt fratii tai, mai mici sau mai mari, mai evoluati sau mai nestiutori. Cu totii am venit la scoala 3D pentru a invata si a experimenta. Exista tot felul de experiente, iar noi de-a lungul vietilor vom trece prin toate. Vom fi si asasin si victima ; vom fi si bancher si cersetor; vom trai iubirea sau vom trai in lipsa ei , vom avea parinti iubitori sau vom fi orfani… Sufletul trebuie sa experimenteze toate ipostazele pentru a simti si pentru a invata.

Din acest motiv, mimeni nu trebuie judecat! Acesta este motivul pentru care Dumnezeu Creatorul nu judeca pe nimeni! Oare voi aveti acest drept?

Chiar daca se intampla ca cineva sa faca rau cuiva pentru ca asa a ales el cu liberul sau arbitru , este tot o lectie pe care incet , incet o va invata. Este ca un copil mic in constiinta si nestiutor care persista in greseala lui, dar in timp, el va evolua si va intelege ca doar iubirea este calea.

Atunci cand judeci in mintea ta pe cineva, iti faci rau singur. Energia acelor ganduri emise de tine in timpul judecatii , sunt de o frecventa joasa si nu fac altceva decat sa iti scada tie vibratia. Cu fiecare gand rau pe care il ai , te afunzi tot mai rau in energii de vibratie joasa. La randul lor, aceste energii joase nu fac altceva , decat sa atraga catre tine experiente si oameni cu vibratie asemenea lor. Si atunci poti sa-ti pui intrebarea; “De ce sa-mi fac rau singur ?” Poate ca nu-ti pasa ca cei din jur te judeca, dar cu siguranta iti pasa cand in viata ta au loc evenimente neplacute.

Judecatile din mintea unora sunt intense si insotite si de sentimente de ura sau invidie. Atunci cand gandurile sunt insotite si de sentimente ,au o forta imensa. Cand vi se intampla asa ceva,chiar trebuie sa stiti ca sunteti la apogeul vibratiei joase care de acum va afecteaza si sanatatea nu numai cursul evenimentelor din viata voastra!

La nivel de colectiv , suma acestor ganduri cu energie joasa , fac rau intregii lumi. Ele atrag ca un magnet tot ce este asemenea lor!

In final , oamenii se mira ca au parte de lipsuri si nedreptati in viata lor sau ca au loc calamitati ale naturii.

Totul este energie. Felul in care noi , oamenii manuim si creem energia , depinde numai si numai de noi! Noi suntem cei care am creat tot ce e in jurul nostru , prin ceea ce am facut, gandit si simtit. Noi putem crea frumosul cu un simplu gand si-o inima iubitoare .

Marea majoritate a oamenilor arunca vina pe lumea din jurul lor. Altii sunt de vina pentru nefericirea si neajunsurile lor. Uitati oare ca lumea este doar oglinda noastra?

Unii dintre noi, care sunt treziti si putin mai evoluati , ii judeca pe cei de langa ei, care inca nu s-au trezit. V-ati gandit ca poate acele suflete nu sunt indeajuns de evoluate? Si ca mai au de mers la scoala 3D? Este ca si cum ai vorbi de fizica cuantica unui elev de clasa a 2-a. Bineinteles ca nu vor pricepe ce le vorbiti voi si nici nu merita reprosurile voastre. Fiecare suflet are ritmul lui si varsta lui!

In loc sa ii judecati pe cei de langa voi , si in felul asta sa va afundati si mai rau , mai bine cautati iubirea, iertarea si lumina! Este singura sansa! Este singura solutie!

Deci vedeti, cam pana unde pot sa ajunga si ce pot face gandurile urate si judecatile facute.Fiecare gand rau , fiecare judecata facuta de noi,ne aduce rau noua si lumii intregi. Ideea de separare exista doar in mintea noastra!

Sta in puterea noastra sa ne schimbam lumea . Acceptati! Iertati ! Iubiti !

Sa fim asemenea Creatorului si sa nu mai judecam pe nimeni ! Sa fim doar iubire asemenea lui !

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121