Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

LA CE-MI FOLOSEŞTE TOATĂ ACEASTĂ CUNOAŞTERE?

 question-mark-2405207__340

Ce obţinem acum dacă ştim că am venit cândva din spaţiul cosmic?

-La ce ne foloseşte să ştim că astăzi,risipiţi în lume,mai trăiesc încă lemuri şi atlanţi în grotele samadhi ?

-La ce ne foloseşte să ştim că piramidele de la Giseh sunt opere atlante?Şi la ce ne foloseşte să ştim că pe atunci oamenii aveau o treaptă superioară de con­ştiinţă şi că au existat oameni, precum contele de Saint Germain,care mergeau şi merg în mijlocul oamenilor,pentru a propaga cunoaşterea?

-La ce ne foloseşte să ştim că înaintea Sumerului au existat alte civilizaţii,mai dez­voltate decât suntem noi astăzi?

-La ce ne foloseşte să ştim că nu ne tragem din maimuţă,ci au fost intervenţii genetice din partea unor civilizaţii superioare?

-La ce ne foloseşte să ştim că,în faţa lui Dumnezeu,vecinul nătărău este la fel de va­loros ca mine, ba chiar suntem fraţi spirituali?

-La ce ne foloseşte să ştim că Iisus n-a murit pe cruce,ci cu totul altundeva şi abia de­cenii mai târziu?

-La ce ne foloseşte să ştim că cele mai puternice familii de pe planetă impun Noua Or­dine Mondială şi că vor să supravegheze şi să controleze întreaga lume?

-La ce foloseşte să ştiu toate acestea dacă viaţa mea personală–deja înainte (!) de Noua Ordine Mondială –este total nesatisfăcătoare? Când mă cert cu vecinul meu este irelevant dacă amândoi ne tragem din locuitori de pe Sirius sau din maimuţă.Realitatea este că ne certăm şi că această ceartă nu-i face bine niciunuia dintre noi – ba mai mult,ea ne blochează şi are consecinţe pentru sănătate în general, dar ne lezează şi psihic – înţelegeţi ce vreau să spun?

Atât de mulţi oameni pe care i-am întâlnit în viaţa mea ştiau atât de multe lucruri despre conexiunile ce există în domeniul economic şi politic,ştiau ce politician face parte din loja francmasonică,cum funcţionează o propulsie antigravitaţională ori care sistem monetar nou sau vechi ar putea contribui la îmbunătăţirea situaţiei în lume.Realitatea este însă că aproape toate aceste persoane au trăit în condiţii de viaţă haotice.Haotic sună aici probabil cam dur,însă pentru mine haotic înseamnă atunci când nu mai vorbeşti cu fosta soţie,când ajungi cu asociatul în faţa instanţei de judecată,când soacra nu mai are voie să intre în casă sau există fanatism, indiferent de forma în care se manifestă.

Ce este însă şi mai rău:există frecvent tipuri de oameni care-şi permit să arate foarte insistent spre alţii şi să-i calomnieze,însă ei personal nu-şi achită facturile,nu-şi respectă cuvântul,dar tot ei sunt supăraţi că li se atrage atenţia.

Alţii studiază o carte religioasă oarecare, despre care sunt convinşi că ar conţine uni­cul adevăr valabil, însă îşi tratează soţiile,copiii şi semenii ca pe gunoaie;prin tot felul de aforisme extrase din cartea religioasă şi le-au învăţat pe dinafară,afirmă că sunt pentru o schimbare în viaţa personală, ferm convinşi că prin aceste maxime îşi pot motiva com­portamentul primitiv.

Alţii meditează disciplinat dimineaţa,la trezire,şi seara,înainte de a merge la culcare;alţii,în mod implacabil,continuă să facă parte din confreria Rosicruciană;un altul cu­noaşte pe dinafară jumătate din Biblie şi pentru fiecare situaţie are pregătită maxima corespunzătoare.Cu toţii cunoaştem acest fel de infatuaţi, care trec prin viaţă cu o jumătate de aureolă. Mulţi dintre aceşti oameni se străduiesc într-adevăr din răsputeri, ar dori să realizeze ceva în procent de două sute la sută, însă din cauza „frumuseţii spirituale” (sau a spiritualităţii modeste) nu reuşesc să transpună în fapt cele mai simple lucruri.Printre cei amintiţi există şi oameni care,prin atitudinea lor elitistă, au devenit între timp atât de recalcitranţi şi de fanatici,au evoluat astfel încât s-au transformat în adevăraţi tică­loşi.De fapt, „evoluat” este greşit formulat,ar trebui să se spună involuat, deoarece aceas­ta nu are nimic de-a face cu libertatea spirituală.

Acestea sunt tipurile de oameni care,deşi sunt infideli relaţiei pe care o au sau căs­niciei, sunt revoltaţi pe „iluminaţii inumani”.Aceştia îmi sunt cei mai simpatici.Păstrez pentru mine un comentariu suplimentar despre asemenea oameni.

O lume ratată

Adevărul este că cei mai mulţi oameni de pe acest pământ – şi am văzut o mulţime cu ochii mei – trăiesc în mica lor lume ratată,cu o perspectivă la fel de ratată şi limitată asu­pra lumii.În primul rând ei râd de orice străin.Dacă acesta nu pleacă,atunci îl combat,în loc să se poarte neutru, pentru a vedea dacă nu ar putea să le îmbunătăţească şi lor viaţa.

Apoi se întâmplă să fie atraşi de vreun subiect captivant,se cramponează de el–de exemplu, fiinţele aflate în starea samâdhi – şi aleargă după el,fără să-i fi înţeles întregul spectru.

Pentru aceşti oameni nu pot,dar nici nu vreau să fac ceva.Însă acelora care sunt dispuşi să pornească la drum, care sunt nemulţumiţi cu viaţa lor de până acum şi ar dori să obţină mai mult de la ea,acelora pot să le ofer următoarele răspunsuri la întrebarea la ce le foloseşte această cunoaştere:

1.E posibil să vă petreceţi o parte din timpul liber pentru a vă apropia de această ştiinţă ascunsă,spre a o folosi în scop personal sau de afaceri.Dacă sunteţi constructor,cunoştinţele despre Geometria Sacră vă pot fi de mare folos;la fel pot fi cele de tehnica propulsiei pentru un inginer constructor de aeronave.Pentru un specialist în calculatoare poate fi util să afle cum erau utilizate cristalele pentru stocarea datelor,iar un astronom ar putea,probabil,să mai afle din vechile scrieri ceva despre universul nostru. Acesta ar fi un demers în exterior.

2.E foarte util să vă preocupaţi de interiorul dumneavoastră,să valorificaţi ştiinţa şi înţelepciunea din timpurile vechi.Vrem acum să examinăm felul în care le putem pune în aplicare în mica noastră lume.

În căutarea realităţii

Vă povestesc cu plăcere la ce mi-a folosit mie personal să ştiu toate acestea.Aceste cu­noştinţe m-au făcut şi mai curios decât sunt oricum.Bineînţeles,am plecat în căutarea do­vezilor pentru toate aceste subiecte,am pornit în călătorii şi mai îndepărtate,am vizitat oameni care mi-au deschis alte uşi. Astfel am văzut lucruri atât de fantastice, încât eu în­sumi cu greu le-aş fi crezut, dacă nu m-aş fi aflat în faţa lor.Înainte de toate însă,am avut posibilitatea să mă întreţin cu fiinţe – fizic, dar şi prin telepatie – care mi-au clarificat mai mult viziunea despre lume şi în primul rând despre mine însumi ÎN lume.În acest scop am putut să examinez scrieri şi documente care confirmă toate acestea. În ele era vorba despre Creatorul nostru – despre Dumnezeu sau despre entitatea primară – şi despre perspectiva acestor fiinţe.Apoi s-a produs efectul de dumirire. După ce am înţeles,viaţa mea s-a schimbat din nou. (Găsiţi această perspectivă exprimată câteva pagini mai de­ parte prin cuvintele lui Arian,care ne descrie pe Dumnezeu din punctul său de vedere. Nu este însă cazul să răsfoiţi cartea).

Iată în câteva cuvinte la ce mi-au folosit aceste cunoştinţe: m-au făcut mai curajos, mai pregătit să risc şi mai dornic de aventură,în primul rînd mai mândru,mai impunător,mai demn,mai puternic şi mai sigur pe mine.Insă în acelaşi timp şi mai darnic,mai degajat,mai calm,mai obiectiv,mai raţional,mai afectuos şi, în plus,mai bogat.. M-au făcut să fiu acela care scrie acum aici.Nu societatea sau democraţia noastră a realizat aceasta – ba dimpotrivă.Au făcut-o viziunea asupra lumii obţinută prin îndelet­nicirea cu aceste lucruri.

   Jan van Helsing    https://detoatepentrutotisimaimult.blog

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121