Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Laboratorul Vieţii .A porni la acţiune

away-1876326_960_720.jpgPentru a ne transpune visurile în realitate,nu este suficientă o simplă stare sufletească 
de a dori ori a râvni; trebuie,totodată,să acţionăm.

A prins contur ideea eronată,concepţia greşită conform căreia suntem în măsură să ne transpunem visurile în realitate,prin simpla putere a dorinţei;conform căreia este suficient să ne nădăjduim visurile întru fiinţare.Probabil că,la un nivel superior de conştiinţă,o atare materializare este firească;însă aici,în acest plan,pe Pământ,una dintre îndatoririle noastre presupune a porni la acţiune.

Procesul de vizualizare,cu visurile,viziunile sale,ne înlesneşte semnificativ eforturile,dar nu poate realiza nimic,de unul singur.Atunci când ne concentrăm asupra a ceea ce ne dorim şi când cerem ceea ce ne dorim,noi iniţiem o conversaţie cu Universul.Dorinţele noastre,definite şi exprimate cu pasiune,atrag ocazii preţioase,de care putem profita sau,dimpotrivă,pe care le putem trece cu vederea.
Mulţi dintre noi se tem să păşească cu hotărâre în lume şi să acţioneze energic,pentru a pune lucrurile în mişcare;prin urmare, se retrag, şovăitori,într-un con de umbră,într-o stare de visare,aşteptare şi contemplare.Într-adevăr,în anumite circumstanţe,este atitudinea potrivită;totuşi,această etapă de pasivitate trebuie,în cele din urmă,să cedeze prioritate contrariului său,în numele materializării visurilor noastre,al edificării lor întru realitate.Se poate dovedi cu adevărat înfricoşător;s-ar putea să ne zbatem,chiar să nu reuşim,uneori;însă este în regulă,întrucât se înscrie în cursul firesc al vieţii pe Pământ.A aştepta ca totul să fie perfect,înainte de a acţiona;ori a aştepta să ne cadă din cer ceea ce dorim,poate dura o veşnicie.

Nimeni nu se aşteaptă să fim desăvârşiţi;aşadar,soluţia ideală este să ieşim din carapace şi să acţionăm,pentru materializarea visurilor noastre.
A urma un vis comportă şi aspecte dificile;pe bancul de probe din laboratorul vieţii,se va înfăţişa adesea sub o cu totul altă formă decât cea pe care ne-o imaginaserăm sau,în cazul nefericit,nu se va înfăţişa deloc.

Dacă veţi analiza poveştile de viaţă ale oamenilor care şi-au transpus visurile în realitate,veţi întâlni,în mod repetat,această experienţă.Vor fi menţionate,totodată,în mod frecvent,stadiile de muncă asiduă,acţiune intensă;perseverenţa;şi în cele din urmă,un vis grandios ce a luat fiinţă.de Madisyn Taylor 

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Cuvintele

Cuvintele pe care le alegi pot cu adevarat sa iti modeleze creierul!Cercetarile si teoriile recente ale neurologului dr. Andrew Newber ne arata ca folosind mai

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121