Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Lecţii de spiritualitate

bridge-19513_960_720

Încrederea în sine.

Aveţi încredere în forţele voastre. Eliminaţi îndoiala, această stare negativă vă va ţine în loc în orice acţiune, folosiţi-o doar ca un intermediar în depăşirea obstacolelor.

Îndepărtarea reproşurilor.

Obişnuiţi-vă să nu mai reproşaţi altora sau vouă înşivă. Nu veţi putea să exploraţi Sinele divin atât timp cât căutaţi defecte în voi înşivă sau blamaţi pe ceilalţi. Toate aceste reproşuri întinează Conştiinţa lumii intregi.

Felicitarea.

Felicitaţi-vă pe voi înşivă şi pe ceilalţi atunci când este cazul. Acest lucru înalţă sufletul vostru şi-l apropie de Divinitate.

Sinceritatea.

Fiţi mereu sinceri atât cu voi cât şi cu ceilalţi dacă vreţi să urmaţi o cale spirituală, să fiţi fericiţi, liniştiţi.

Responsabilitatea.

Altă lecţie de spiritualitate este asumarea responsabilităţilor în viaţă. Cu cât veţi fugi de ele, cu atât vă vor veni mai multe. Deci nu vă eschivaţi de la activităţile dinamice şi eficiente.

Uitarea trecutului.

Nu mai trăiţi în trecut. Cel mult el să vă devină doar un vis. Trăiti prezentul, căci atunci sufletul va fi treaz, si cea mai mică sclipire va deveni o lumină puternică. Detaşarea de trecut este o sarcină grea, ea necesită multă autoeducare, şi muncă cu noi înşine, dar prin focusarea atenţiei asupra momentului prezent, în permanenţă, putem să privim lucrurile dintr-o altă perspectivă, calitatea vieţii îmbunătăţindu-se considerabil.

Acceptarea.

Priviţi cu calm în jurul vostru şi acceptaţi momentul prezent. Acceptaţi-i pe cei din jur, indiferent de atitudinea lor, încercând să vă apropiati de ei, înţelegându-i.

Acceptarea propriei morţii.

Ceea ce este cel mai sigur pe lumea aceasta este faptul că o dată şi odată vom muri, doar sufletul nostru este nemuritor. Această acceptare vă poate ajuta să scăpaţi de toate micile tentaţii care vă îndepartează de prezent.

Totul este trecător.

Anumite situaţii, emoţii trec, aşa trece şi viaţa noastră, de accea pentru că viaţa este scurtă trăiţi cu energie, entuziasm şi vigoare.

Credinţa în Creator.

Această Inteligenţă Supremă a creat Cosmosul, interacţiunea genelor, atomii moleculele. Aveţi încredere în ea, deoarece ea este cea care menţine echilibrul acestei lumi.

Unitatea creaţiei.

Este imposibil să trăim separaţi de univers, suntem o particică a Inteligenţei Supreme, a forţei unificatoare care susţine toata creaţia.

Natura voastră este dragoste şi pacea.

Iubirea şi Pacea dintre noi,sunt lucruri care ne definesc ca oameni şi o dată atinse, ajungem la starea de spiritualitate pură.

Echilibrul.

Această lecţie de spiritualitate constă în a găsi echilibrul dintre repaos şi activitate, dintre exteriorizare şi interiorizare, dintre linişte şi zgomot.

Autocunoaştere.

Constientizaţi senzaţiile propriului corp, sentimentele noastre, să nu fim insensibili la viaţă ca un animal care se multumeşte să bea şi să doarmă: “Prin cunoaşterea propriului corp veţi ajunge la cunoaşterea sufletului vostru.”

Detaşarea şi maturitatea.

Prin detaşare veţi deveni conştienţi de voi înşivă, iar prin maturitate veţi deveni liberi, calmi, plini de mister.

Contemplarea frumuseţii.

Fiţi sensibili la frumuseţea din jurul vostru, a naturii, a omului, a sufletului nostru. E bine să conştientizaţi că frumuseţea fiecăruia vine din sufletul său.

A adora şi a onora.

Iubiţi şi respectaţi tot ce este frumos şi vă veţi apropia de Creator. Aceste calităţi nu sunt doar o reacţie emoţională ci o atitudine pe care trebuie să o luăm în faţa vieţii.

Viaţa este infinită.

Viaţa e trecătoare pentru om, dar este infinită pentru suflet. Suntem fiinţe infinite şi eterne. Aşadar, orice gând şi acţiune pozitivă este o investiţie pentru eternitate!

Sri Sri Ravi Shankar

Sursa:https://detoatepentrutotisimaimult.blog/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Lectiile Vietii

Cherie Carter-Scott este o personalitate extrem de cunoscută şi o fină observatoare a naturii omeneşti. Cărţile sale au devenit extrem de populare datorită temelor abordate

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121