4
(1)

Pentru unii, legea atractiei spune ca atragi lucrurile pe care ti le doresti, daca te gandesti la ele si daca le ceri. Eu cred ca lucrurile nu sunt chiar atat de simple…

Pentru mine adevarata lege a atractiei spune ca atragi ceea ce esti! Esti pesimist? Atragi situatii in care te vei putea manifesta ca un pesimist. Daca iti faci un scenariu de viata sumbru, vei atrage conditii si oameni care sa confirme acel scenariu. O minte negativa nu iti poate aduce o viata pozitiva! E simplu.

Orice ai face, viata nu va fi niciodata perfecta! Oamenii nu vor fi niciodata perfecti! Perfectiunea nu exista in plan real, este doar un deziderat spre care sa tindem. Psihologia existentiala ne spune ca este ceea ce este, viata este asa cum este! Cu bune si cu rele! Adica, mereu vor fi aspecte care nu te vor multumi pe de-a intregul si va trebui sa te adaptezi.

Ai ajuns unde esti acum. Ai un sac in spate pe care l-ai carat toata viata.. Acolo, in acel sac, zace definitia a cine esti tu. Acel sac nu l-ai ales tu, cel putin nu constient si partial nici nu stii ce zace in el.

Dar, vine momentul cand ne oprim si realizam ca avem un sac ce-l căram dupa noi si ne intrebam care e faza cu el. Ce o fi in el? Il dam jos si ne uitam in el.

Gasim acolo un anume mod de a fi, de a gândi, de a simti. Gasim anumite valori. Ne spunem: „Acest aspect specific nu e al meu!”, „Eu nu vreau sa fiu asa, eu nu sunt asa!”Si totusi este ceea ce suntem noi si ce am adunat de-a lungul vietii.

Asadar ai grija ce pui in sacul tau pentru ca aia vei cara cu tine toata viata. http://prafdestele.eu/

Media 4 / 5. Numărul voturilor: 1

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.