Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Portalul Energetic 4:4 și Implicațiile Sale,Pentru a te iubi mai mult !,Chakra inimii tale,Compasiune, iertare și vindecare,Cinci semne ale creșterii spirituale,PALPITAȚII INIMII ȘI TREZIRE SPIRITUALĂ,Legea atractiei si fluxul starii de bine,Cum să te adaptezi la momentul prezent chiar acum,

Legea atractiei si fluxul starii de bine

Legea atractiei si fluxul starii de bine

Exista trei legi universale care trebuie luate in seama daca vrem sa invatam sa ne conducem viata, iar legea permisiunii este una din ele. Este legea pe care trebuie sa o aplicam daca vrem sa devenim creatorul vietii noastre. Legea atractiei nu este ceva ce trebuie sa fie practicat, nu este nici macar ceva ce poti practica, pentru ca aceasta lege exista si se manifesta in fiecare particula din univers, chiar daca noi nu suntem constienti de existenta legii.

Legea atractiei seamana foarte mult cu legea gravitatiei : nu trebuie practicata, pentru ca ea se aplica oricum tuturor obiectelor, fiintelor, particulelor. Nu avem instructori pe problema gravitatiei, care sa ne invete cum sa nu cadem “in sus”, pentru ca oricum nu avem alta optiune decat aceea de a cadea “in jos”. Nici legea atractiei nu are nevoie de explicatii, pentru ca iti va raspunde permanent si automat: iti va aduce lucrurile care se potrivesc vibratiei tale, si  va face asta chiar daca noi nu suntem constienti de lege.

A doua lege este legea creatiei deliberate. Indreptandu-ne in mod intentionat atentia si gandurile asupra a ceea ce ne dorim, poti fi sau face sau avea tot ce iti doresti. Aplicatiile acestei legi sunt prezente in foarte multe manifestari de pe aceasta planeta marete pe care traim si in tot ceea ce suntem capabili sa vedem. Si in acelasi mod in care sursa de energie non-fizica a aplicat aceasta lege a creatiei si a creat acest mediu pe care il numim viata pe planeta Pamant,  tot asa noi continuam procesul creatiei din perspectiva fizica, ducand la materializare diverse dorinte si intentii.

Legea permisiunii

Primele doua legi sunt foarte importante si cunoasterea lor este de o importanta vitala pentru tine si pentru tot ceea ce exista. Insa cunoasterea celei de-a treia legi ne va duce de fapt catre locul unde puterea noastra personala este maxima.

Legea atractiei spune: “atragi catre tine esenta lucrurilor la care te gandesti”. Daca ma simt neapreciat din cauza unor intamplari recente din viata mea,  legea atractiei nu ma poate inconjura dintr-o data cu oameni care ma vor aprecia.

Daca ma simt gras si nefericit, nu pot trece brusc intr-o stare de spirit care sa ma faca sa ma simt bine, sa am un corp frumos si sa fiu multumit de mine. Daca ma simt fara speranta in privinta situatiei mele financiare, nu pot atrage mai multi bani. Imbunatatirea atunci cand esti descurajat nu va veni niciodata, pentru ca acest lucru sfideaza legea atractiei.

Daca sunt furioasa pe oamenii care profita de mine, ma mint si nu ma respecta, nici o actiune pe care as face-o impotriva lor nu poate opri aceste lucruri, pentru ca voi atrage si mai multe astfel de lucruri dandu-le atentie.

Legea atractiei si fluxul starii de bine

Legea atractiei iti trimite inapoi intr-o multime de feluri raspunsuri la frecventa ta vibrationala. Pe scurt, ceea ce se intampla este o potrivire vibrationala cu vibratia pe care o oferi tu – iar emotiile pe care le simti iti indica care este aceasta stare vibrationala.
Din momentul in care devin constienti de legea atractiei, multi oameni decid sa-si tina sub control gandurile, pentru ca inteleg puterea gandului. Astfel cauta sa-si focalizeze gandurile prin metode precum hipnoza, meditatie, afirmatii sau alte metode de autocontrol.

Dar exista un mod mult mai usor de a aborda calea creatiei deliberate si a indeplinirii intentiilor din aceasta viata, iar acesta este intelegerea legii permisiunii. Aceasta inseamna ghidarea gandurilor tale in directia a ceea ce-ti doresti. Si pe masura ce incepi sa intelegi esenta acestui flux pozitiv al vietii si incepi sa intelegi cine esti tu cu adevarat, arta de a permite va deveni a doua ta natura.

Urmeaza fluxul natural al starii de bine !

Cea mai frecventa neintelegere care ii impiedica pe oameni sa preia controlul in anumite situatii si sa-si castige echilibrul personal este credinta:” trebuie sa ajung unde vreau chiar acum sau cat mai repede posibil.” Este de inteles dorinta de  a-ti raspunde repede la niste intrebari care te framanta sau de a-ti rezolva problemele rapid, insa acest sentiment de urgenta lucreaza impotriva ta.

Cand simtim sentimentul urgent de a fi in alta parte, nu suntem impacati cu cine suntem acum, nu ne simtim bine cu noi, iar acest lucru este impotriva fluxului starii de bine. Iar in intentia ta de a te grabi catre un loc mai bun, nu tii cont de puterea fluxului, de directia, viteza lui si de lucrurile bune pe care le promite. Uitand aceste lucruri, te pozitionezi in directia opusa a ceea ce esti tu cu adevarat.

Asa ca, indreapta-ti atentia asupra analogiei impotriva curentului/in sensul curentului, si simte pentru o clipa senzatia de usurare pe care ai simiti-o daca ai vasli inversunat impotriva curentului si apoi dintr-odata te-ai opri din vaslit, adoptand o atitudine de abandonare in fata curentului. Abandonarea ta va face ca acest current sa te intoarca si sa te deplasezi exact in directia lui, lin si usor si sigur catre destinatia dorita. Lasa aceasta imagine sa te linisteasca, pe masura ce incerci sa iti amintesti ca acest curent al vietii este intelept si binevoitor, si te duce catre lucruile pe care le doresti. Stai intins in barca ta, care se intoarce singura in directia curentului si relaxeaza-te la gandul ca vei fi purtat catre starea suprema de bine si catre indeplinirea dorintelor tale.

A adauga putere fluxului

Daca poti accepta ca, din perspectiva noastra non-fizica anterioara nasterii, ne-am stabilit niste intentii care sunt parte din forta fluxului, si ca acum fiind in corpul nostru fizic ne-am stabilit alte dorinte care devin si ele parte din forta fluxului, si daca mai presus de orice acceptam faptul ca fiinta noastra interioara, sursa din noi, se afla acum in aliniere vibrationala cu toata aceasta devenire si ca legea atractiei duce catre acel punct, atunci ai inteles puterea fluxului vietii.

Asa ca acum, doar stai pentru cateva clipe si contempla acest Flux puternic al starii de bine, care se misca in directia a ceea ce vrei tu sa devii, si spre implinirea a ceea ce esti tu cu adevarat.

Si acum esti pregatit sa aplici comparatia impotriva fluxului/in aceeasi directie cu fluxul la toate aspectele vietii tale. Acum tu esti capabil sa iti dai seama, gand cu gand, daca te situezi impotriva sau in directia fluxului si daca ai inchis in sfarsit prapastia dintre tine si Tine, cel care esti cu adevarat, sau preferi sa traiesti in continuare in separare fata de cine esti cu adevarat.

Sursa: http://www.abraham-hicks.com

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Politetea excesiva !

Când interlocutorul depăşeşte anumite limite, este bine să luăm atitudine Foto: arhivă Adevărul         Mulţi dintre noi şi-au făcut un obicei din a accepta

Citeste articol »

A binecuvanta

Cand va treziti, binecuvantati ziua care incepe, deoarece vine plina de daruri nevazute, pe care le veti chema catre voi prin aceasta binecuvantare, pentru ca

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121