Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Legea Vibratiei

art-1980704_960_720Legea Vibratiei este cea mai importanta lege din Univers si, pentru cei care o inteleg cu adevarat, aceasta poate deveni un instrument miraculos in vietile lor.

Legea Vibratiei arata ca tot ceea ce exista in Universul nostru, fie ca este vazut sau nevazut, este format din energie pura care vibreaza pe diferite frecvente. Astfel, toata materia, noi ca fiinte umane, emotiile si gandurile noastre au cate o matrice vibrationala specifica.

“Daca vrei sa intelegi Universul, gandeste in termeni de energie, frecvente si vibratie.”– Nikola Tesla

Aceasta lege te ajuta sa intelegi mai bine Legea atractiei, pentru ca ajungem sa atragem in vietile noastre evenimente, oameni, informatii, obiecte, care vibreaza pe aceeasi lungime de unda cu noi insine.

Stiinta de astzi demonstreaza ca tot ceea ce exista in Univers este format din energie cu diferite frecvente. Fizica cuantica a aratat ca, desi materia apare ca fiind solida, observand particulele care compun orice obiect, acesta este format din atomi, neutroni, electroni, quante, spatiu gol si energie. Astfel, in esenta, totul este compus din spatiu gol si energie. Tot ceea ce ne apare ca fiind solid, este de fapt o frecventa vibrationala.

Muzicienii sunt adevarati maestri ai Legii vibratiei. Cu sensibilitatea lor emotionala, reusesc sa se conecteze pe niveluri de vibratie pe care mai apoi le transpun in sunete ce devin emotii.

Totul este vibratie. Iar daca totul este vibratie, ai nevoie de un sistem central de referinta.” – Sergiu Celibadache

Vibratia noastra dominanta ne face in acelasi mod sa intram pe anumite frecvente similare, pentru ca, asa cum stim si despre Legea atractiei, atragem ceea ce ne reprezinta. Mintea subconstienta are un rol foarte important si foarte putin explorat de catre oameni. Acolo am stocat ganduri, credinte si emotii de anumite vibratii si astfel, sfarsim prin a manifesta in realitatea noastra experiente care sa se potriveasca vibrational cu acele credinte din subconstient.

Nivelul tau de vibratie afecteaza tot ceea ce este in jurul tau: oameni, animale, obiecte. Gandeste-te in felul acesta: Ai simtit probabil o stare de bine atunci cand ai intrat intr-o camera care apartine unei persoane armonioase si stare de agitatie, atunci cand ai mers intr-un spital.

Sentimentele tale din momentul prezent iti dicteaza vibratia. Sentimentele pozitive iti aduc evenimente pozitive, iar sentimentele negative, iti aduc circumstante nefaste.

Sursa:http://www.garbo.ro/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Trebuie

Cuvântul „ar trebui” ne poluează vocabularul cu o obligație inutilă – iată cum să omitem. Da, ai citit corect asta. Este timpul să încetați să vă

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121