Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Legile gandirii

consciousness-1719998_960_720

 

Fiecare om ar fi bine sa aiba o intelegere atotcuprinzatoare asupra legilor gandirii si a utilizarii lor.Doar astfel va putea el sa traiasca in aceasta lume fericit si senin.El poate folosi aceste forte ca pe un sprijin care sa serveasca scopurilor sale intr-o maniera optima.
Pe de alta parte, el poate neutraliza fortele ostile sau curentele antagoniste. La fel cum pestele stie sa inainteze impotriva curentului, va putea si el sa invinga curentii ostili, adaptandu-se acolo unde este cazul si protejandu-se prin folosirea unor metode si precautii speciale.
Altfel el va deveni un scalv, care va fi maturat de colo-colo de catre diferiti curenti cu care se intersecteaza; asemenea oameni, chiar cand sunt bogati si poseda totul, se simt nefericiti si tristi.
Capitanul unui vas isi poate conduce lin corabia numai daca cunoaste legile navigatiei, capcanele marii, caile si curentii oceanici. Altfel vasul sau isi va pierde busola, navigand in deriva, pana cand se va izbi de vreun iceberg sau vreo stanca, esuand. In mod asemanator, navigatorul intelept ce pluteste prin oceanul vietii -atunci cand are o cunoastere detaliata asupra Legilor Naturii si ale Gandirii.
Cel care cunoaste Legile Gandirii isi poate modela caracterul exact asa cum doreste. De aceea, deveniti o incarnare a binelui; ganditi numai bine, faceti numai bine.
Serviti, iubiti, daruiti.
Cautati fericirea altora, caci ceea ce veti culege va fi propria voastra fericire. Circumstantele vietii, oportunitatile si mediul va vor deveni favorabile.
Daca preferati sa ii raniti pe cei din jur, provocand scandal, confuzie, raspandind zvonuri, lovind pe la spate, daca ii exploatati pe ceilalti, daca le luati proprietatea prin mijloace nepermise, daca tot ceea ce faceti cauzeaza doar durere, durere veti culege. Cu timpul, circumstantele va vor deveni nefavorabile, iar mediul ostil.
Aceasta este legea naturii si a gandirii. Asa cum va puteti cladi un caracter bun sau rau printr-o gandire sublima sau abjecta, la fel, va puteti modela circumstantele favorabile ori nefavorabile prin actiunile voastre bune sau rele. Un om ce poseda un mental discriminativ este intotdeauna atent, vigilent si circumspect. El isi struneste cu grija gandurile, adancindu-se in introspectie ca sa inteleaga mai bine. El stie ce procese au loc in uzina sa mentala. El nu permite nici macar unui singur gand malefic sa patrunda prin portile uzinei sale mentale, ci le striveste inca de la radacina.
Gandind intotdeauna binele, supraveghindu-si natura gandurilor prin introspectie, omul discriminativ isi cladeste un caracter nobil, croindu-si astfel un destin inalt. El nu vorbeste mult, si este intotdeauna foarte atent cu…cuvintele care ii ies din gura. Vorbirea sa e dulce si plina de iubire. El nu rosteste niciodata cuvinte dure, care ar putea rani pe altii. Rabdarea, compasiunea, iubirea si adevarul razbat intotdeauna din spusele lui; de aceea, el produce o impresie profunda si favorabila in mintile celorlalti.
Actionand astfel, un asemenea om reuseste sa isi atraga toate circumstantele favorabile, caci cel care raspandeste fericire, o va atrage la randul lui. Acesta este caracterul prin care omul isi faureste caracterul si destinul, prin puterea gandului sau.
Un caracter urat poate fi transmutat intr-unul bun prin emiterea unor ganduri frumoase, iar circumstantele defavorabile pot fi schimbate in circumstante favorabile prin infaptuirea binelui.
Omul devine ceea ce el gandeste. Cum ii sunt gandurile, asa ii va fi si viata.
Swami Sivananda Sursa:astrodeva.ro

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Ce sunt chakrele?,Chakrele
Exerciții practice
Simona Igna

Chakrele

Chakrele Chakrele nu se aliniaza meditand si nici cu pietre calde, nici cu un partener, nici rugandu-te.Fiecare chakra este cunoastere, e mister, e enigma, e

Citeste articol »

Obiceiuri

Secții întregi în toate librăriile sunt dedicate cărților despre cum să obții succes. În fiecare zi, internetul îți oferă sfaturi și trucuri pentru a „realiza

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121