Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Exercițiu: "Cercul Puterii Personale",Semne revelatoare ale trezirii spirituale,Modalitati de a-ți crește vibrația,Lucruri care vă scad vibrațiile,Ca înăuntru,așa și în afară,Suntem fiinte spirituale intr-o experienta materiala,Puterea prezentei Eu Sunt,Trezirea spirituală II,Cum să vă creșteți frecvența,Vocea sufletului,AI GRIJĂ de ENERGIA TA!,Introspecția întâi de toate,Energia latenta din corpul tau,CONȘTIINȚA DIMENSIONALĂ A CINCEA,Ce fac oamenii cu energie pozitivă, Simptome ale schimbarii/inaltarii, Auto-motivarea forta din interior, LUCRURI CARE ÎȚI AFECTEAZĂ FRECVENȚA VIBRATORIEI, Unde se gaseste si cum activezi organul FERICIRII

Categorie:

Lucruri care vă scad vibrațiile

Lucruri care vă scad vibrațiile

Cu toții avem o vibrație sau o energie de forță vitală care străbate întregul nostru corp. Această vibrație este cea care determină energia noastră generală,aura și tipul de experiențe, oameni și evenimente pe care le atragem în viața noastră.

Vibrația noastră se schimbă mereu în funcție de starea noastră de spirit și de calitatea generală a vieții pe care o trăim. Aceste fluctuații zilnice sunt normale și este puțin probabil să aibă un impact decât dacă vibrația noastră scade pentru o perioadă lungă de timp.

Efectele unei vibrații scăzute

Când vibrația ta este constant scăzută, poate duce la oboseală, boli fizice, un sentiment general de negativitate și a nu fi în contact cu înțelepciunea sufletului și a inimii tale.

De asemenea, vă poate îngreuna să vă acordați scopului sau intuiției și vă poate conduce la atragerea de haos, dramă și alte experiențe negative în viața voastră.

Cu excepția cazului în care depuneți efort conștient pentru a va ridica vibrația, este cel mai probabil ca aceasta să fie mai mică decât ar trebui, asta pentru că stilul de viață modern susține adesea o vibrație scăzută.

Există multe lucruri care îți scad vibrația, dar iată 11 dintre cele mai comune:

 1. Mâncare nedorită și alimente procesate
 2. Stres și anxietate
 3. Produse/mediu toxice (cosmetice, produse de curățare, poluare etc.)
 4. Expunere prelungită la electronice/telefoane mobile/calculatoare/TV
 5. A te ține de furie, vinovăție sau resentimente
 6. Vorbire de sine negativă (nu mă simt suficient de bine)
 7. Bârfind despre alții
 8. Să dorești mai mult (în loc să fii recunoscător pentru ceea ce ai)
 9. Trăind în trecut
 10. Îngrijorarea pentru viitor
 11. Alcool și droguri
Creșterea vibrației 

Pe calea către conștiința superioară sau trezirea spirituala , a învăța cum să-ți ridici vibrația este adesea ceva care vine natural și organic.

Deși există multe moduri de a va creste vibratia  , unele dintre cele mai simple metode includ:

 1. Meditaţie
 2. A fi creativ
 3. Consumul de alimente crude/intregi
 4. Concentrarea pe recunoștință
 5. Simțind Iubire Necondiționată
 6. Fiind în Natură
 7. Acceptând ceea ce este
 8. Cristale
 9. Yoga/exercițiu
 10. Razand
 11. Muzică /Cântare

Când vibrația ta este ridicată, nu numai că te simți mai bine, dar îți permite și să devii un mai bun manifestator și creator al destinului tău. O vibrație ridicată vă întărește și sistemul imunitar și vă poate proteja împotriva bolilor și blocajelor.

Când vibrația ta este ridicată, acordul cu intuitia ta și urmărirea înțelepciunii inimii tale devine, de asemenea, mult mai ușoara și mai fluida.

După cum puteți vedea, există atât de multe beneficii în creșterea vibrației, dar poate vibrația dvs. să devină vreodată prea mare?

Echilibrarea vibrațiilor

La fel ca orice în viață, echilibrul este adesea cheia. Când vibrația ta devine prea mare, te poate face să pierzi contactul cu corpul tău fizic și cu realitatea însăși. Acest lucru vă poate face să vă simțiți peste tot și vă poate face foarte dificil să rămâneți prezent pe Pământ.

Acesta este motivul pentru care în orice încercare de a vă ridica vibrația și ritualurile de împământare sunt atât de importante. Acestea vă ajută să rămâneți înrădăcinați în realitate, dar vă permit și să explorați și să primiți beneficiile de a fi într-o stare de vibrație ridicată.

Când te concentrezi pe echilibrarea vibrației tale și menținerea acesteia la un nivel care te simti confortabil, viața capătă un flux diferit și devine mai grațioasă, mai veselă și mai liniștită. https://foreverconscious.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121