Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Cum să ierți de fapt pe cineva,Importanța respectului într-o relație,Schimbul de energie între bărbat și femeie,LUCRURI DESPRE RELAȚII

Categorie:

LUCRURI DESPRE RELAȚII

LUCRURI DESPRE RELAȚII

Niciodată, dar niciodată, nu ar trebui să lupți pentru un loc în viața cuiva. Nu obliga niciodată pe nimeni să facă spațiu în viața sa pentru tine pentru că dacă știe cât de valoroasă ești îți va crea singur.

1. Toate relațiile de succes necesită multă muncă. Nu te poți culca pe o ureche gândindu-te că totul este bine. Clipă de clipă trebuie să lupți pentru dragostea persoanei de lângă tine.

2. De cele mai multe ori obții ceea ce primești. Dacă vrei iubire, atunci dăruiește iubire. Dacă vrei prietenie, atunci alege să fii prietenoasă. Dacă vrei să te simți înțeleasă, atunci învață să asculți și să fii mai înțelegătoare.

3. Niciodată, dar niciodată, nu ar trebui să lupți pentru un loc în viața cuiva. Nu obliga niciodată pe nimeni să facă spațiu în viața sa pentru tine pentru că dacă știe cât de valoroasă ești îți va crea singur.

4. Există un scop pentru care oamenii intră în viața ta – unii te vor testa, alții te vor folosi, iar alții te vor învăța. Însă, cel mai important, unii vor scoate tot ce este mai bun din tine.

5. Cu toții ne schimbăm și asta este în regulă. Nevoile noastre se schimbă cu timpul, sentimentele se schimbă, problemele se schimbă… totul în această lume se schimbă. Important este să fii deschisă, sinceră și să spui ce ai pe suflet.

6. Tu deții controlul asupra propriei tale fericiri. Dacă relația în care ești nu funcționează, nu te aștepta ca alte relații să fie diferite. Nimeni altcineva din această lume nu te poate face fericit – trebuie să faci asta de una singură. Mai întâi trebuie să îți creezi propria fericire înainte să o poți împărtăși cu altcineva. Dacă simți că este vina partenerului tău pentru faptul că nu ești fericită, încearcă să privești în interiorul tău și să descoperi ce îți lipsește. Nimeni nu te va completa pentru că tu ești deja întreagă.

7. Iartă oamenii care ți-au greșit pentru a putea merge mai departe cu viața ta. Acceptă ce s-a întâmplat și nu rămâne cu resentimente în sufletul tău. Iertarea este răspunsul – asta nu înseamnă că vei șterge cu buretele tot trecutul și că vei uita ce s-a întâmplat. Înseamnă că vei renunța la ură, la dorința de răzbunare, la durere și vei alege, în schimb, să înveți din această întâmplare și să mergi mai departe cu viața ta.LUCRURI DESPRE RELAȚII

8. Nu poți schimba alți oameni – ei singuri se pot schimba (și asta dacă își doresc să se schimbe). În loc, poți încerca să îi ajuți oferindu-le sprijinul și iubirea ta necondiționată.

9. Până și cele mai frumoase relații nu durează pentru totdeauna. Oamenii nu trăiesc pentru totdeauna. Apreciază ceea ce ai, apreciază oamenii care te iubesc și care au grijă de tine. Nu vei ști niciodată cât de mult înseamnă pentru tine până în ziua în care nu îți vor mai fi alături. Și amintește-ți următorul lucru: doar pentru că ceva nu durează pentru totdeauna, nu înseamnă că nu a meritat timpul tău.https://www.kudika.ro/

 

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Vezi-ti de treaba ta

Pot gasi doar trei feluri de treburi in Univers:treaba mea,treaba ta si treaba lui Dumnezeu (pentru mine,Dumnezeu inseamna realitate.Realitata este Dumnezeu, pentru ca este mai

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121