Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

LUCRURI ÎN VIAŢĂ PE CARE LE POŢI CONTROLA

22219206_1694603293885267_728053433_o1. Ceea ce faci
Acţiunile tale sunt numai ale tale. Tu alegi să le faci sau să nu le faci şi eşti responsabil pentru efectele pe care le au.

2. Ceea ce spui
De asemena, cuvintele pe care le spui sau scrii sunt conştient alese. Ca şi acţiunile, au un impact atât asupra vieţii tale cât şi asupra celor cu care vii în contact.

3. Ceea ce gândeşti
Da, există câteva gânduri subconştiente pe care nu le poţi controla. Dar lucrurile despre care tu gândeşti, credinţele tale, idealurile etc. sunt concepte pe care ai ales conştient să le accepţi şi să crezi în ele.

4. Munca ta
Mulţi trec cu vederea peste acest aspect, fiindu-le mai uşor să spună: „Of, sunt prins în acest serviciu pentru că nu am altă diplomă, experienţă etc. Hm! Este o modalitate simplă de a nu recunoaşte responsabilitatea cuiva în alegerea meseriei. Este munca ta şi tu ai ales-o. Dacă rămâi sau pleci, este de asemenea o alegere.

5. Oamenii cu care te asociezi
Există un frumos tricou pe care scrie: „Este greu să te înalţi ca un vultur când eşti înconjurat de lei”. Zicala este adesea corectă.Prietenii tăi pot să te ridice sau să te coboare. Tu decizi ce fel de prieteni ai dori să ai.

6. Sănătatea ta fizică
Mult din sănătatea noastră depinde de factori genetici şi de mediu. Dar mult mai mult din sănătatea noastră depinde de lucrurile pe care le alegem: dieta, somnul, rutina, controlul etc.

7. Mediul în care trăim
Casa ta, condiţiile de acolo, oraşul în care trăieşti, confortul, toate sunt lucruri pe care le poţi controla (deşi pe unele într-o mai mică măsură). Tu deccizi dacă le tolerezi sau te muţi în alt loc.

8. Situaţia ta financiară
Aavea sau a nu avea suficienţi bani este un raport între ceea ce câştigi şi ceea ce cheltui.

9. Timpul tău
Tu alegi cum să-ţi petreci timpul şi cât din el afectezi diverselor activităţi. Nu vei avea niciodată mai mult timp decât cele 24 de ore care ţi-au fost date în fiecare zi.

10. Moştenirea ta
Toate acţiunile, cuvintele şi cunoştinţele pe care le-ai împărtăşit şi altora cât ai trăit devin darul pe care îl laşi atunci când vei pleca.Sursa:http://portalspiritual.com/

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Puterea autentică

Puterea autentică Puterea autentică.Este termenul cel mai greșit înțeles în practică. Din acest punct de vedere, oamenii se împart în două grupe distincte: – primii

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121