Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Categorie:

Lucruri pe care ar trebui să ni le amintim în fiecare zi a vieților noastre

culoare_in_naturaIată ce ar trebui să nu uităm în nicio zi din viața noastră:

1.Fiecare are viața sa și diferite probleme cu care se confruntă.

Să apreciem faptul că fiecare are drumul și scopul său pe această lume.

Suntem atât de asemănători, însă la fel de diferiți în același timp și uităm acest lucru. Să ne amintim să fim mai empatici față de cei din jurul nostru, punându-ne mai des în pantofii lor. Dacă ai avea în viața ta aceleași date pe care le are la îndemână persoana din fața ta, ce ai face, cum ai reacționa? Probabil că am face exact aceleași alegeri… Respectă existența și drumul pe care îl decide fiecare pentru viața sa. Fii deschis/a să asculți și alte puncte de vedere. Învață de la cei din jurul tău.

2.Ai încredere în abilitatea ta de a supraviețui, chiar dacă oamenii pleacă!

Aceasta este una dintre cele mai dureroase experiențe ale vieții. Oameni apropiați nouă în anumite perioade ajung să se îndepărteze sau să dispară chiar… Dar așa funcționează viața. Oricare ar fi circumstanțele, nu uita că ai puterea interioară de a supraviețui despărțirilor.

3.Fă-ți o listă cu lucruri care te bine dispun și întoarce-te la ele în momentele grele.

Aceasta este cea mai ușoară formula prin care putem să ne reintrăm în formă, să ne aducem zâmbetul pe buze și să ne creștem vibrația. Fă-ți o listă cu aspectele pozitive ale vieții tale la care poți să te întorci oricând. Poate ai un film preferat, o carte preferată sau un erou care te inspiră. Poate ai un cântec care te înveselește sau îți place să faci ceva anume. Nu fugi de ceea ce te bine-dispune atunci când ești cu moralul la pământ!

4.Nu poți controla ceea ce se întâmplă dar poți să alegi cum reacționezi!

Avem zile mai bune și mai proaste. Zile cu succes și zile când ne simțim deplorabil. Noi alegem cum ne uitam la ceea ce ni se întâmplă însă! Învingătorii sunt învingători fiindcă știu să depășească cu abilitate clipele dificile.

Am crescut cel mai mult nu din victorii, ci din impedimente. Dacă a câștiga este răsplata lui Dumnezeu, atunci a pierde este modul cum ne dă lecții. – Serena Williams

5.Nu există nici un substitut pentru perseverență și muncă.

Să nu ne fie teamă să muncim cu multă dedicație, să ne punem sufletul într-un proiect sau o idee. Totuși, să ne alegem muncile care ne fac fericiți și pe care atunci când le facem, ne simțim fericiți și împliniți. Acesta este un element central al ecuației: munca x perseverență + pasiune = succes. Nu înceta nicio clipa să te implici în lucrurile care îți plac cu adevărat.

6.Odihna este esențială. Nu uita de tine însuți!

Muncește cu drag, dar nu uita cai nevoie și de odihnă, de momente doar pentru tine. Ai grijă de tine, mănâncă sănătos și odihnește-te. Oferă-ți momente plăcute, ori de câte ori ai ocazia… fiindcă te iubești!

7.Relațiile sunt mai importante decât orice pe această lume

Atunci când au făcut studii despre fericire, cercetătorii au descoperit că cel mai important lucru în viața oamenilor, sunt relațiile sănătoase și momentele plăcute petrecute alături de cei dragi – de prieteni, iubiți, copii sau familie. Când relatează despre viața lor, oamenii în vârstă vorbesc despre astfel de amintiri. 

Nu lăsa timpul să treacă fără să îl petreci alături de oamenii pe care îi iubești. Este ceea ce contează, este ceea ce rămâne. Suntem ființe sociale în primul rând și nu putem supraviețui fără iubire.

8.Fiindcă am ajuns la acest subiect… Părinții noștri îmbătrânesc.

Să petrecem timp de calitate cu ei! Mergi în vacanța aia cu mama pe care o planifici de atâta timp. E timpul să vadă și ea lumea, e timpul să comunicați că doi adulți și să vă bucurați împreună. Vor fi cu siguranță momente de neuitat.

9.Tot despre relații: învață ce este aceea o relație sănătoasă

Relațiile sunt practic viața noastră, de aceea este așa de important acest subiect. Avem nevoie de relații și conexiune ca de apă și hrană, ne explică psihologii. Avem nevoie de relații sănătoase însă – cu ceilalți, dar și în legătură cu propria persoană.

Foarte mulți dintre noi însă, am crescut în familii disfuncționale, cu o imagine greșită despre ce este aceea o relație sănătoasă. Dacă ești un astfel de adult, conștientizează că este timpul să înveți despre acest lucru.

10.Dezvolta-ți abilitatea de a vrea să evoluezi,iubindu-te în același timp pentru ceea ce ești acum

Gândurile negative despre noi înșine ne țin adesea pe loc. Ne auto-descurajăm, ne auto-criticăm, nu suntem niciodată destul de buni și mereu ne îndreptăm privirea spre o versiune mai strălucită a noastră, în timp ce partea din noi care trăiește în prezent, plânge.

De aceea este critic să îți dezvolți această abilitate de a vrea să evoluezi, fără a mai răni partea din tine care nu se ridică la anumite așteptări. Apreciază fiecare moment din viața ta, acesta este un pas către viitor.

http://www.garbo.ro

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Nu suntem datori nimănui,Sensul spiritual al trădării,Nivelurile de atractie
Noua energie
Simona Igna

Nivelurile de atractie

Nivelurile de atractie Nivelul1: GÂNDIREA „Ceea ce crezi, atragi”. Gândirea este primul nivel prin care se exercită puterea de atracție. Această putere provine din câmpul

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121