LUCRURI PE CARE ESTE BINE SĂ LE ȘTIM DESPRE RELAȚIILE DE IUBIRE

Calități ale unui bărbat și femeie, Puterea vindecătoare a prieteniilor mature.
0
(0)

Cea mai frumoasa metoda de comunicare este sinceritatea completa.

Când ești îndrăgostită și ai o relație cu adevărat frumoasă, te simți mai fericită ca niciodată. Mai mult, poți chiar începe să arăți mai bine fizic și să te simți mai puțin stresată, să scapi de anxietate și de stres (potrivit noilor studii făcute de psihologi) în viața personală. Îmbrățișările și săruturile oferă momente de liniște sufletească, calm și mulțumire.

Iată 9 lucruri care se întâmplă atunci când îți întâlnești sufletul pereche:

1. În relațiile de iubire partenerii împărtășesc nu doar momentele bune, ci și pe cele dificile. Amândoi sunt acolo clipă de clipă, se sprijină reciproc, se ajută, se ridică de la pământ atunci când le este greu și aleg să meargă mai departe pe drumul vieții țînându-se strâns de mână.

2. În relațiile de iubire dragostea înseamnă acțiune… nu vorbe. Fapte reale. Degeaba spui „Te iubesc” dacă nu demonstrezi asta zi de zi, dacă nu ești acolo pentru persoana iubită, dacă nu lupți în fiecare zi pentru a îi arăta cât de importantă este pentru tine.

3. În relațiile de iubire există limite sănătoase.O relație frumoasă are întotdeauna anumite limite – este precum un acord comun între parteneri de a își respecta intimitatea și spațiul privat.

4. În relațiile de iubire partenerii discută despre ceea ce simt. Își deschid sufletul, spun deschis și fără frică ce îi deranjează pentru că știu că pot fi ei înșiși și că, indiferent de situație, pot ajunge la un compromis astfel încât să rezolve problemele pe care le au.

5. În relațiile de iubire partenerii știu ce înseamnă să iubești cu adevărat. Se sprijină reciproc, petrec timp de calitate împreună, se iartă când greșesc… sunt un cuplu, o echipă. Ei împotriva lumii întregi.

6. În relațiile de iubire dragostea înseamnă obiective, planuri și dorințe comune. Armonia este un lucru foarte greu de construit într-o relație, iar atingerea unor obiective comune poate ajuta destul de mult. Important este ca partenerii să rămână realiști în ceea ce își doresc și să fie pe aceeași lungime de undă și, bineînțeles, să nu uite să sărbătorească împreună fiecare moment frumos.

7.În relațiile de iubire partenerii împart responsabilitățile. Atunci când responsabilitățile sunt împărțite, nu există dezechilibru și partenerii nu simt că au asupra lor o povară mult prea grea. Chiar dacă la început este greu să ajungi de comun acord cu privire la multe lucruri, este important să continuăm pe acest drum până când sarcinile sunt împărțite egal.

8. În relațiile de iubire partenerii nu încearcă să se schimbe și își acceptă imperfecțiunile. Sfatul psihologilor: în loc să încercăm să ne schimbăm partenerii, motivarea lor pentru a crește, susținerea clipă de clipă și sprijinul moral reprezintă o strategie mult mai bună astfel încât să ajungă să devină cea mai bună versiune a lor.

9. În relațiile de iubire partenerii sunt vulnerabili. Când există dragoste adevărată, cei doi iubiți renunță la toate măștile, își deschid sufletul și își arată adevărata față. Nu le este teamă să fie sensibili și vulnerabili pentru că văd susținere, respect și multă iubire clipă de clipă din partea persoanei la care țin. https://www.kudika.ro/

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: