Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Schimbă-ți Atenția Transformă-ți Viața !,Luna Nouă din 17 iulie 2023,Iluziile și Autoamăgirea,Puterea de a decide propria valoare,Transformă-ți îndoielile,Fii responsabil pentru tine,Obezitatea – o perspectivă spirituală,Renunțarea la rușine,Ruperea tiparelor negative ,Cele 4 nopți întunecate ale etapelor sufletului,Semnificatia emotionala a dependentelor,Ascultă-ți corpul !,Luna Nouă în Vărsător,Transformarea suferintei in pace,Vindecarea sufletului,Lucruri de facut diferit in 2022,Înțelegerea celor 3 stări ale conștiinței,Gestionarea corecta a emoțiile negative,Omul - maestru creator fara limite,Dacă vrei să fii fericit/ă,Cauza disfunctiilor,Orgoliul si smerenia,Vindecarea ranilor,Simptome ,corpul luminos,Conștiința dimensională a cincea Eliberarea iluziilor 3D, Ce ne împiedică să facem schimbările, Teama de zi cu zi, Cum să contracarezi gândurile negative

Categorie: ,

Luna Nouă din 17 iulie 2023

Luna Nouă din 17 iulie 2023

Luna Nouă din 17 iulie 2023 aduce cu sine o energie profundă și sensibilă în semnul Rac. Acest eveniment astral marchează un nou început și ne oferă oportunitatea de a ne conecta la aspectele intime ale vieții noastre și de a aduce echilibru în relațiile noastre cu familia, casa și rădăcinile noastre emoționale.

În această stare, ne simțim atrași către adăpost, confort și siguranța interioară. Luna Nouă în Rac ne invită să ne concentrăm asupra nevoilor noastre emoționale și să acordăm atenție relațiilor de familie, în special cele cu mama sau figura maternă. Putem simți un puternic dor de a ne întoarce la rădăcinile noastre și de a ne conecta cu țara de origine sau cu locurile care ne inspiră un sentiment de apartenență și căldură.

Această perioadă ne încurajează să ne creăm un spațiu privat și un adăpost sigur în care să ne regăsim echilibrul interior. Este un moment potrivit pentru a ne reevalua prioritățile și pentru a ne asigura că avem un mediu de viață care ne susține emoțional și spiritual.

Pe lângă focusul pe viața noastră personală, Luna Nouă în Rac ne invită să ne conectăm cu cei dragi și să ne manifestăm afecțiunea și susținerea față de ei. Putem să ne exprimăm iubirea și aprecierea noastră față de membrii familiei și să ne consolidăm legăturile cu aceștia.

Luna Nouă din 17 iulie 2023

De asemenea, este un moment potrivit pentru a ne conecta cu intuiția noastră și cu înțelepciunea interioară. Luna Nouă în Rac amplifică capacitățile noastre intuitive și ne încurajează să ascultăm cu atenție mesajele interioare și să ne ghidăm după ele. Este un moment propice pentru introspecție și pentru a ne acorda timpul necesar pentru a reflecta asupra nevoilor noastre emoționale și a direcției pe care dorim să o luăm în viață.

În această perioadă, putem simți și o puternică nevoie de siguranță și stabilitate. Este important să ne acordăm sprijinul necesar și să găsim modalități de a ne asigura echilibrul emoțional. Putem căuta suportul persoanelor apropiate și putem dezvolta practici de îngrijire personală care să ne ofere confort și alinare.

În ansamblu, Luna Nouă în Rac din 17 iulie 2023 ne oferă o oportunitate de a ne reconecta cu rădăcinile noastre emoționale și de a aduce echilibru și armonie în relațiile noastre de familie și în viața noastră personală. Este un moment potrivit pentru a ne reevalua nevoile și prioritățile și pentru a ne construi un adăpost sigur și confortabil în care să ne dezvoltăm și să ne exprimăm adevărata ființă.

Luna Nouă din 17 iulie 2023

Sper că acest articol va oferit o perspectivă valoroasă și inspirație în legătură cu această energie astrală puternică.

Luna Nouă este oportunitatea unui moment al noilor începuturi de transformare. Este momentul potrivit să ne conectăm cu intuiția noastră și să ne setăm intențiile pentru viitor. Să profităm de energie proaspătă și revitalizantă pe care o aduce Luna Nouă pentru a ne ghida către schimbări pozitive în viața noastră.

Indiferent de semnul zodiacal sau de influență personală pe care o avem în această activitate, Luna Nouă ne oferă un moment de introspecție și de reevaluare a direcției noastre. Să fim deschiși și curajoși într-o explorare a noi posibilități și într-o nouă manifestare a dorințelor și visurilor noastre.

Să ne amintim să fim blânzi cu noi înșine și cu celeilalți. Să ne acordăm timp pentru reflecție și pentru a ne conecta cu emoțiile noastre interioare. Fie ca această activitate să ne aducă claritate, echilibru și o nouă perspectivă asupra vieții noastre.

Vă doresc o Lună Nouă plina de înțelepciune, transformare și împliniri.

Cu gratitudine, Simona Ignahttps://www.facebook.com/SimonaIgnaTerapeut

Media 5 / 5. Numărul voturilor: 2

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121