Descoperă-ți armonia interioară: Parapsihologul care te ajută să-ți găsești echilibrul

Luna Nouă în Fecioară 27 august 2022,Ce este manifestarea?,Trăind în Prezent

Categorie:

Luna Nouă în Fecioară 27 august 2022

Luna Nouă în Fecioară 27 august 2022

Luna Nouă în Fecioară din 27 august 2022 va porni crucea mutabilă (în mișcare) a Zodiacului – crucea rațiunii, a conexiunii, a adaptării, a distribuției. Principala sa calitate este transformarea unei idei. Luna lunară care urmează este momentul de a fi aici și acum, adică în prezent. Energiile crucii mutabile dau mobilitate, flexibilitate, adaptabilitate, maleabilitate, dualitate.

Luna Nouă are loc întotdeauna când Soarele și Luna se află în același grad al semnului zodiacal. De data aceasta, acest eveniment astrologic va avea loc pe 27 august, în Fecioară, care este asociată cu Yin-ul feminin, deci este pasivă, perceptivă.

Fecioara este cel de-al șaselea semn zodiacal și reprezintă simbolic mijlocul drumului. Perioada de Lună Nouă în Fecioară este dominată de evenimente legate de conservarea potențialului acumulat, aducând ordine, după care se va ajunge la armonie în viața de zi cu zi.

Luna Nouă în Fecioară, 27 august 2022

Energiile Lunii Noi în Fecioară vor fi deosebit de puternice pe 27, 28 august și în dimineața zilei de 29 august – adică înainte ca Luna, luceafărul nocturn, să iasă din Fecioară. Ulterior, potențialul acestui semn zodiacal se va diminua treptat la exterior. Soarele continuă să tranziteze în Fecioară până pe 23 septembrie și va trebui să aflăm mai multe despre acest lucru pentru a ne ajuta să ducem la bun sfârșit procesele lunii lunare care au început pe 27 august.

Sfârșitul lunii august nu este un moment bun pentru a introduce elemente noi în viața ta, mai degrabă folosește această perioadă pentru curățare și stabilitate. Toate evenimentele care au început în timpul Lunii noi în Fecioară se vor desfășura încet, dar consistent. 27-29 august este o perioadă deosebit de bună pentru a face față diverselor sarcini și programe de viață – emoțiile sunt minime pe Lună nouă, mai ales că aceasta are loc în cel mai inteligent și logic semn al zodiacului – Fecioara.

Luna lunară care urmează (27 august-25 septembrie) îi va obliga pe mulți să lucreze asupra lor înșiși, să se transforme, ceea ce reprezintă primul pas spre schimbări calitative în viață. Oamenii care sunt sobri și calculați, foarte practici și cu spirit de afaceri, vor putea face un salt înainte, cel puțin circumstanțele pentru ca acest lucru să funcționeze în cel mai bun mod posibil.

Universul nu te va lăsa să te relaxezi și să te liniștești, tocmai pentru că este cel mai bun moment pentru a transforma ceea ce este inferior în ceea ce este superior, atât în tine, cât și în lumea din jurul tău. Tot ceea ce este incapabil de rafinare, de perfecțiune, trebuie aruncat. Succesul și eficiența lunii lunare care începe în Fecioară vor depinde în mare măsură de propriile alegeri, de modul în care se manifestă în circumstanțele care apar și de felul în care le gestionează.

Luna Nouă în Fecioară – Perioadă pentru curățare și stabilitate

Luna Nouă în Fecioară, în afară de crucea zodiacală mutabilă, activează trigonul Pământului (trigonul materialist), care combină principiile frigului și uscăciunii. Semnul Fecioarei, ca și celelalte semne pământești ale zodiacului, simbolizează materia, adică lumea reală, manifestată, realitatea care ne înconjoară.

Luna Nouă din 27 august 2022 ne va ajuta să creăm forme, să găsim stabilitate, să ne structurăm și să acceptăm status quo-ul. Analizând experiențele de succes, toată lumea va găsi indicii pentru a pune bazele unor succese viitoare.

Perioada cuprinsă între Luna nouă în Fecioară (27 august) și Luna nouă în Balanță (26 septembrie) este perioada ideală pentru căsătorii “false” sau “aranjate” din motive sociale sau materiale. Orice parteneriat inițiat în această perioadă va avea un grad foarte ridicat de fiabilitate și stabilitate.

În ansamblu, Luna nouă în Fecioară oferă perspective favorabile, dar, pentru că mutabilitatea trigonului terestru nu permite trecerea rapidă la o nouă activitate sau relație, problemele apărute în primele două săptămâni după Luna nouă pot să persiste. Există un mare risc de a pierde perspectiva dacă respingem alte opțiuni și ne încăpățânăm să urmărim cu încăpățânare propria linie de gândire. Este important să vă dezvoltați imaginația și să acceptați faptul că nu totul poate fi explicat în mod logic – acest lucru vă va ajuta să vă îmbunătățiți existența fizică pe pământ.https://www.stiridiaspora.ro/

Media 0 / 5. Numărul voturilor: 0

Nu există voturi până acum! Fii primul care evaluează această postare.

0 Recenzii

Lasa o recenzie

Distribuie acest articol pe:

S-ar putea sa iti placa si:

Vindecare Interioară: Sănătate și Fericire,Ce sunt mantrele?,Octombrie,Solstițiul de Vară și de Iarnă,Oamenii confundă Dragostea, Relatiile de cuplu, PLICTISEALA ÎN RELAȚIE, IERTAREA NU INSEAMNA UITARE, INSEAMNA LIBERTATE
Relații
Simona Igna

Atașamentul nu este iubire

Să trăiești cu atașamentul înseamnă să trăiești în negare. Conceptul de „non-atașament” se găsește în multe învățături filozofice și religioase, inclusiv budismul. „Atașamentul este sursa,

Citeste articol »
Ce este respectul?
Dezvoltare personală
Simona Igna

Ce este respectul?

Ce este respectul? Respectul reprezintă unul dintre pilonii de bază ai oricărei relații. Fie că vorbim de relațiile interpersonale, de cuplu sau muncă, respectul este

Citeste articol »
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Programari sedinte

Programare in cabinet

Arata directii

Programare prin email

Scrie-ne un email

Programare la telefon

0740781121